2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz
Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım. Ben de mide bulantımı ona bağlıyordum ama değilmiş şu an bir sorun yok. Eğer öyle düşünüyorsan gece kullanmayı dene bir de.

Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım. Ben de mide bulantımı ona bağlıyordum ama değilmiş şu an bir sorun yok. Eğer öyle düşünüyorsan gece kullanmayı dene bir de.
Kahvaltidan hemen sonra alma canim bir 45 dk 1saat sonra al.
Çünkü kahvaltida yenilen süt,peynir vs aldigin vitaminin emilimini düşürüyor.Bir fayda göremezsin pek öyle.

Hoş geldin canım ilk mi bebeğin 2.cimi
Aslına bakarsanız bu 4. Olacak. İlk evliliğimden 19 yasında bir kız 12 ve 13 yaşlarında 2 oğlum var. Eşimin hiç çocuğu olmadıgından bu maceraya atıldık. Hayırlısı ile kucağımıza alabiliriz insallah. Yaşım 39 rezervim az ve kalite dusuk olduğundan 5 dusuk yasadık. O yüzden tüp bebek denedik. Kalp atışlarımızı duyduk şükür.

Benimkide gec dollenme degil bence ama bakalim. Iliski ovulasyon tarihi belli . gec dollenme olabilir belki dendi. Gecmis olsun canm. Sende ne gibi sorun vardi.
Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş

Ya MaşaAllah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah

Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Çok üzüldüm canım Verdır bi hayır inşaAllah
Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin inşaAllah

Cok gecmis
Cok gecmis olsun canm. Hakkimizda hayirlisi vardir bir hayir. Nasip degilmis canm.

Kizimda detayli ultrasona kaynanamda gelmisti. Hicte demedim benim anam gelemiyor seninki de gelmesin diye. Ne mutlu ki deger veriyorlar. Malesef asil bebek dogduktan sonra daha zor hersey...

Maşallah .Sonunda duyulmuş. Çok Şükür

Gunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz
Genelde hem halsiz hem de çok mutsuz hissediyorum. Folik asiti ben sabahlari uyanır uyanmaz içiyorum. Bulantıyı o mu tetikliyor hiç bilmiyorum

Bana demir ve vitamin verdi 4 gündür onları kullanıyorum daha önce folik asiti tok karnına iciyodum ben ilk haftalardaki mide bulantısıni cubuk kraker ile bastırıyordum aç kalmamaya dikkat et galeta da yiyebilirsin ama genelde ilk 3 ay oluyor sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…