Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım. Ben de mide bulantımı ona bağlıyordum ama değilmiş şu an bir sorun yok. Eğer öyle düşünüyorsan gece kullanmayı dene bir de.Gunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz
ne mutlu sizeBende kontrolden çıktım kızlar 7+4 um herşey yolunda çok şükür
Bugun gitmeyi dusunuyirum canmDoktorun ne diyor peki canım,ne zaman gideceksin tekrar kontrole
Hoş geldin canımMerhaba kızlar.
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Normalde Doğum tarihim 2 Nisan civarı ama sezeryan olacağı icin 16 Mart gibi bebeği alacaklar. Beni de aranıza alır misiniz?
Kahvaltidan hemen sonra alma canim bir 45 dk 1saat sonra al.Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım. Ben de mide bulantımı ona bağlıyordum ama değilmiş şu an bir sorun yok. Eğer öyle düşünüyorsan gece kullanmayı dene bir de.
evet canım öyle yapıyorum kahvaltı 8 buçukta ilacı 9.30 10 gibi alıyorumKahvaltidan hemen sonra alma canim bir 45 dk 1saat sonra al.
Çünkü kahvaltida yenilen süt,peynir vs aldigin vitaminin emilimini düşürüyor.Bir fayda göremezsin pek öyle.
Aslına bakarsanız bu 4. Olacak. İlk evliliğimden 19 yasında bir kız 12 ve 13 yaşlarında 2 oğlum var. Eşimin hiç çocuğu olmadıgından bu maceraya atıldık. Hayırlısı ile kucağımıza alabiliriz insallah. Yaşım 39 rezervim az ve kalite dusuk olduğundan 5 dusuk yasadık. O yüzden tüp bebek denedik. Kalp atışlarımızı duyduk şükür.Hoş geldin canımilk mi bebeğin 2.cimi
Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmişBenimkide gec dollenme degil bence ama bakalim. Iliski ovulasyon tarihi belli . gec dollenme olabilir belki dendi. Gecmis olsun canm. Sende ne gibi sorun vardi.
Ya MaşaAllah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllahAslına bakarsanız bu 4. Olacak. İlk evliliğimden 19 yasında bir kız 12 ve 13 yaşlarında 2 oğlum var. Eşimin hiç çocuğu olmadıgından bu maceraya atıldık. Hayırlısı ile kucağımıza alabiliriz insallah. Yaşım 39 rezervim az ve kalite dusuk olduğundan 5 dusuk yasadık. O yüzden tüp bebek denedik. Kalp atışlarımızı duyduk şükür.
Çok üzüldüm canımMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Cok gecmis olsun canm. Hakkimizda hayirlisi vardir bir hayir. Nasip degilmis canm.Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Kizimda detayli ultrasona kaynanamda gelmisti. Hicte demedim benim anam gelemiyor seninki de gelmesin diye. Ne mutlu ki deger veriyorlar. Malesef asil bebek dogduktan sonra daha zor hersey...Kizlar yarin konrtolum var doktora gidicem annemde gelmek istedi ilk torun heves ediyor. Esim huysuzluk yapti sinirimi bozdu bizim ozel animiz annen neden geliyor dedi sonra tamam gelsin dedi ama istemiyor anladim. Ne gerek var sanki cocugu orda yapcaz kadin gelse nolur
Sabah kendi gitti aldi annemi yaptiginin ayip oldugunu kendi farkettiKizimda detayli ultrasona kaynanamda gelmisti. Hicte demedim benim anam gelemiyor seninki de gelmesin diye. Ne mutlu ki deger veriyorlar. Malesef asil bebek dogduktan sonra daha zor hersey...
Ya MaşaAllah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah
Maşallah .Sonunda duyulmuş. Çok ŞükürAslına bakarsanız bu 4. Olacak. İlk evliliğimden 19 yasında bir kız 12 ve 13 yaşlarında 2 oğlum var. Eşimin hiç çocuğu olmadıgından bu maceraya atıldık. Hayırlısı ile kucağımıza alabiliriz insallah. Yaşım 39 rezervim az ve kalite dusuk olduğundan 5 dusuk yasadık. O yüzden tüp bebek denedik. Kalp atışlarımızı duyduk şükür.
Genelde hem halsiz hem de çok mutsuz hissediyorum. Folik asiti ben sabahlari uyanır uyanmaz içiyorum. Bulantıyı o mu tetikliyor hiç bilmiyorumGunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz
Maşallah. Allah daha nice güzel anlarına şahit etsin ❤Kizlar ciktm hersey yolunda 4 gun onden gidiyor ama hareketlenmemistiEki Görüntüle 2299097
Tek doktora mi gorundunuz? İnşallah sağlıklıdır. Dualarimda siz de varsınızBenimkide gec dollenme degil bence ama bakalim. Iliski ovulasyon tarihi belli . gec dollenme olabilir belki dendi. Gecmis olsun canm. Sende ne gibi sorun vardi.
Bana demir ve vitamin verdi 4 gündür onları kullanıyorum daha önce folik asiti tok karnına iciyodum ben ilk haftalardaki mide bulantısıni cubuk kraker ile bastırıyordum aç kalmamaya dikkat et galeta da yiyebilirsin ama genelde ilk 3 ay oluyor sonra geçiyorGunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?