2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum umarım bir dahakine sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

Kozlar benim göğüs ağrılarım tamamen yok oldu. çok korkuyorum. Sizce bir problem varmıdır ne yapsam bilemedim.
O ağrı araca gidip geliyor canım babada hatta bulantı dün hiç yoktu annemle konserve yaptik dunyanin domatesini yedim doğrarken şu an şu bile alasim yok agzima. Kendimizi çok dinliyoruz biz ya yapmamaniz lazim

Bugun kusmadim cok şükür. Az bulaniyorum ama leblebi gazoz yedim ictim. Patates hasliyorum. Muzda yerim. Bide ishale iyi gelen corba yaparsam insallah toparlarim
Canım bende ilk defa bu sabah kustum kaç haftalık hamilesin

Canım bende ilk defa bu sabah kustum kaç haftalık hamilesin
Biz ailecek gida zehirlenmesi yasadik. İshal kusma birlikte var. Dun cok fenaydim su icse durmuyordu. Bugun sukur daha iyiyim.
Normalde bulantim 6 haftayken basladi. Ama oyle cok kusturmuyordu. Sadece gun boyu suren bir bulanti hali vardi. Ama bu zehirlenme mahvetti beni. Bugun kasiklarim agriyo

Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Canim benimle ayni durumu yaşıyorsun şuan..Çok üzgünüm.Senin bu yazini okuyunca kendi acim tazelendi.Banada ikizdi muhtemelen dedi embriyo ikiye bölünmüş yada normal sağlikli bir gebelik değildi dedi(anamoli)yani.
Umarim tez zamanda atlatirsin.Başın sağolsun..

geçmiş olsun neyden zehirlendiniz ?

Kizlar ben hic gogus hassasiyeti yasamadim bu gebeligimde kizimi memeden kestim 25 aylikken hemen hamile kaldim acaba saten gogusler hazir oldugu icinmi hassasiyet bile olmadi diye dusunuyorum

cok gecmişs olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…