Normalde korunuyodukadet gunu yumurtladiginizi nasil anladi acaba doktor? Benimde geriden geliyor doktor gec dollenme diyor ama tarih bilemiyorum ki
cok gecmıs olsun canım.İnşş tez vakitte tekrardan nasip olurÇok üzüldüm. Dilerim sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız en kısa zamanda
Benimde ablam 2 ay önce doğurdu 3.cü çocuğunuacaba 3 sezeryani kacinci haftadayken yapıyorlar sanirim icimizde 3.sezeryani olan hamis yok
Canım neden bir şey olsun zaten azalarak kesileceğini söylüyor herkes 3. ayda . içini ferah tut sen bir şey olmamıştırkızlar benım bulantım ıkı gündür yok gibi.Önceden gün boyu devam ediyordu.Acaba birşey mi oldu diye korkuyorum.Midem bulanınca cok bulanıyor diye sızlanıyorum bulantı kesilince de nie kesildi diyorum.
Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Canım peki ablanın 3. Sezeryan nasildi diğerlerine göre daha mi zor benim de 3. Sezeryan olacak korkularım yok değil şimdilik düşünmemeye çalışıyorum ilk ikisi çok rahattı Allah herkesin sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsinBenimde ablam 2 ay önce doğurdu 3.cü çocuğunu
38+3te aldılar
İnsss canımmCanım neden bir şey olsun zaten azalarak kesileceğini söylüyor herkes 3. ayda . içini ferah tut sen bir şey olmamıştır
Diğer ikisi tümden narkoz olduCanım peki ablanın 3. Sezeryan nasildi diğerlerine göre daha mi zor benim de 3. Sezeryan olacak korkularım yok değil şimdilik düşünmemeye çalışıyorum ilk ikisi çok rahattı Allah herkesin sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
Benim sen 3. Sezeryqnim olacak hayırlısıyla. 38. Haftada alacaklar tabi bir problem çıkmazsaacaba 3 sezeryani kacinci haftadayken yapıyorlar sanirim icimizde 3.sezeryani olan hamis yok
Merhaba bende aynı durumdayım tek yatıyorum gece kalkıyorum 2-3 bazen 4 sok taraflı yatmaya özen gösteriyorum sol tarafım uyuşuyor ilerki dönemde napıcazBen normalde hic kalkmazken 2 kez tuvalete kalkmaya basladim. Genel olarak uyku sorunu cekiyorum 1 aydir, ne tarafa donsem rahat edemiyorum, topac gibi yatagin icinde firfir dönüyorum tum gece
Cnm benim 2 hafta önce hiç ağrım sizim bianda kalmadı yaklaşık 3-4 gün normaldi şişide inmişti 4. Gün den sonra yine gergin ve şişmeye başladı dr sordum hormonlar yükselir düşer buna bağlı dediKozlar benim göğüs ağrılarım tamamen yok oldu.çok korkuyorum. Sizce bir problem varmıdır ne yapsam bilemedim.
Evet canm . sagol canm Allah razi olsunTek doktora mi gorundunuz? İnşallah sağlıklıdır. Dualarimda siz de varsınız
İçimi rahatlattınız kızlar. Çok sağolun. Kasıklarımda ağrıymaya başladı belimde. Hepsi üst este gelice aklına kötü şeyler geliyor insanın. Adet dönemim yaklaştı oyüzden dir diye umut ediyorum. Nekadarda vesveseli oldumCnm benim 2 hafta önce hiç ağrım sizim bianda kalmadı yaklaşık 3-4 gün normaldi şişide inmişti 4. Gün den sonra yine gergin ve şişmeye başladı dr sordum hormonlar yükselir düşer buna bağlı dedi
Bir bilsem bendeKizlar ben hic gogus hassasiyeti yasamadim bu gebeligimde kizimi memeden kestim 25 aylikken hemen hamile kaldim acaba saten gogusler hazir oldugu icinmi hassasiyet bile olmadi diye dusunuyorum
Canım farklı drlara gitmekte fayda varEvet canm . sagol canm Allah razi olsun
Cok tesekkur ederim canm Allah razi olsunİnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım,hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum senin için
Cok sagol canm rabbim korusunInşallah kuzum dua et
Yaa oylemi ben duruma gore bekletirim ozaman 39. Haftayi sizin kac yil gecti 2.sezeryaninizi ustundenBenim sen 3. Sezeryqnim olacak hayırlısıyla. 38. Haftada alacaklar tabi bir problem çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?