2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
adet gunu yumurtladiginizi nasil anladi acaba doktor? Benimde geriden geliyor doktor gec dollenme diyor ama tarih bilemiyorum ki
Normalde korunuyoduk
Adetime 3 4 gün kala korunmayı bıraktık
Adetim 9 gün geçti kan testim negatifti
Adetim 12 geçince tekrar yaptırdım ozaman çıktı kanda
Yani daha öncesinde ilişki olmadı

Eğer sizin tüm ay korunmasız olduysa olabilir geç döllenme

kızlar benım bulantım ıkı gündür yok gibi.Önceden gün boyu devam ediyordu.Acaba birşey mi oldu diye korkuyorum.Midem bulanınca cok bulanıyor diye sızlanıyorum bulantı kesilince de nie kesildi diyorum.

kızlar benım bulantım ıkı gündür yok gibi.Önceden gün boyu devam ediyordu.Acaba birşey mi oldu diye korkuyorum.Midem bulanınca cok bulanıyor diye sızlanıyorum bulantı kesilince de nie kesildi diyorum.
Canım neden bir şey olsun zaten azalarak kesileceğini söylüyor herkes 3. ayda . içini ferah tut sen bir şey olmamıştır

Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş

Canım çok geçmiş olsun. Ne desek üzüntüne faydası olmaz ama hamile kalabiliyorsun inşallah bunu unutturacak kadar yakında sağlıkla yine hamile kalırsın

Benimde ablam 2 ay önce doğurdu 3.cü çocuğunu
38+3te aldılar
Canım peki ablanın 3. Sezeryan nasildi diğerlerine göre daha mi zor benim de 3. Sezeryan olacak korkularım yok değil şimdilik düşünmemeye çalışıyorum ilk ikisi çok rahattı Allah herkesin sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

Diğer ikisi tümden narkoz oldu
Bu belden uyuşturma ve 6 sene sonra oldu
Çok zorlanmadı ama tabiki ağrıları oldu

Ben normalde hic kalkmazken 2 kez tuvalete kalkmaya basladim. Genel olarak uyku sorunu cekiyorum 1 aydir, ne tarafa donsem rahat edemiyorum, topac gibi yatagin icinde firfir dönüyorum tum gece
Merhaba bende aynı durumdayım tek yatıyorum gece kalkıyorum 2-3 bazen 4 sok taraflı yatmaya özen gösteriyorum sol tarafım uyuşuyor ilerki dönemde napıcaz

Kozlar benim göğüs ağrılarım tamamen yok oldu. çok korkuyorum. Sizce bir problem varmıdır ne yapsam bilemedim.
Cnm benim 2 hafta önce hiç ağrım sizim bianda kalmadı yaklaşık 3-4 gün normaldi şişide inmişti 4. Gün den sonra yine gergin ve şişmeye başladı dr sordum hormonlar yükselir düşer buna bağlı dedi

merhaba hanımlar aranıza bende katılıyorum izninizle.
ilk bebeğim tüp tedavisiyle olmuştu 2015 ağustosta doğmuştu. şimdiki hamileliğim süpriz oldu bebek istiyorduk ama tedavisiz olmaz düşüncesindeydim. 15 mart tahmini doğum tarihi olsada sezeryanla doğum olacağı için martın ilk haftasına doğum bekliyoruz.

İçimi rahatlattınız kızlar. Çok sağolun. Kasıklarımda ağrıymaya başladı belimde. Hepsi üst este gelice aklına kötü şeyler geliyor insanın. Adet dönemim yaklaştı oyüzden dir diye umut ediyorum. Nekadarda vesveseli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…