2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kizlar. Bende bugun kontrole gittim. Normalde 11hafta 1 günlük usg de 12 haftalik cikti. Ense kalinligi olcumu yapti sinirda cikti. 1.93. Cok morelimliz bozuldu. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuc

Ayyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine kasık agrisi ishal kaynaklı olabilir canim

Merhaba anneler bugün sabah kontrole gittim.
Doktor çok güzel şeyler söyledi mutlu oldum. Baya ilgilendi ve detaylı kontrol etti. 11+6 haftalıkmışım. 3 gün önde adetime göre ama önemli değil o dedi. Kafatası, burun kemiği, ense kalınlığında, motor hareketlerinde bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Zaten ultrasonda zıplayıp hereket edip durdu çok tatlıydı çok güldük Bu arada ben 2li test yaptırmayacağımı söyledim. Doktorda riski bir durum görürsem ultrasonda 2li test yapmanı öneririm dedi. Ama çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik. Birde cinsiyet için %80 erkek ama duyurmayın şimdilik 26sında tekrar gel o zaman kesinleştiririz dedi
Birde multivitamine ek olarak demir ilacına başlamamı söyledi. İlacımı aldım yarın başlayacağım.
Bir tek kan değerlerimde tsh değerime takıldı, bir de burda kan ver bir bakalım tekrar dedi. Bende kan verdim bakalım 2 gün sonra çıkıcakmış sonuç.
Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Masallah buyuyor bebislerimiz :)

Merhaba kizlar. Bende bugun kontrole gittim. Normalde 11hafta 1 günlük usg de 12 haftalik cikti. Ense kalinligi olcumu yapti sinirda cikti. 1.93. Cok morelimliz bozuldu. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuc
Bu testler yuzdelikle riski belirliyor. Yani kesin sonuç vermiyor. Bol bol dua et, kalbini ferah tut insallah sonuc guzel cikar

İnternette 3ün üstü riskli diyor. Benim 1.7 gözüküyor şimdi baktım ultrason kağıdında. Bence tedirgin olma bir sıkıntı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…