2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım normalde 11 di ultrason da 12 çıktı Teşekkür ederim darısı başına
Bebeğinizin hareketlerini görmüşsünüz çok sevindim Rabbim sağlıcakla kavuşmayı da nasip eder inşallah Ben de haftaya Cuma gitcem doktor o zaman çağırdı, hareketlerini görelim diye o zaman son ultrasona göre tam 12. Hafta olacak bizim de İkili test felan istedi mi? Bebek gibi görünüyor mu çok merak ediyorum ben de kuzumu

selam kızlar nabersiniz cinsiyet haberleri almaya başlamışsınız maşaallah kuzularıma durumu biliyorsunuz malum kese var bebek yok dedi sat göre 8+6 ama geriden geliyordu zaten doktor geç dölleme olabilir demişti çarşamba günü gidince kese boş 1 hafta bekleyelim haftaya çarşamba yine gel bakalım dedi gebelik belirtileri devam hala midem çok berbat o akşam doktorum öyle diyince başka bir hastaneye başka bir doktora gittim oda kese boş bu saatten sonra dolmaz dedi sağlıksız gebelik dedi kürtaj konforlu dedi dedim 2 kere kürtaj oldum istemiyorum peki bu bebek sağlıksızsa neden düşmedi yada leke falan gelir normalde kanama başlar neden olmadı hocam dedim progestan kullanıyorsun ondan dedi kes progestanı lekelerin başlar düşük te belki regli gibi parça parça belkide birden lönk diyede gelebilir dedi o akşamdan beri progestan kullanmıyorum iğneleride bıraktık sadece kan sulandırıcı hap devam ama hiç birşey yok sadece akıntım fazla ve inanırmısınız sol kasığım hala pıtpıt atıyor bakalım çarşamba günü ne olacak böyle olupta bebeğini sonra göreniniz yada tanıdığınız varmı kürtaj olmamakla kendime zararı olurmu dedim yok hayır hiç bir zararı dedi bekliyorum o yüzden

Merhaba bende aynı durumdayım tek yatıyorum gece kalkıyorum 2-3 bazen 4 sok taraflı yatmaya özen gösteriyorum sol tarafım uyuşuyor ilerki dönemde napıcaz
Ileriki donemde bi de gece tekme atiyor sipalar, ben kizimin yatakta babasini bile tekmeledigini bilirim son aylarda. 3. Ay bitse de tuvalet olayı biraz azalsa rahat uyuruz biraz daha, kizimda son aya kadar fena degildi uykum. Bakalım bunda nasil gidecek..

Merhaba arkadaslar midem aşırı yanıyor boğazıma kadar cıkıyor acılık hissi doktorum soda iç süt iç hiç geçmezse hap alırsın dedi ama sizlerden aynı sorunu yasayıp ilaç kullanan var mı?

Hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…