Heyecan doruktaNe güzel ilk kız sizden geldiDarısı bize bizde öğreniriz bu defa inşallah
Canım bekle 10 haftaya kadar bekleyen var ve doktor kürtaj demesüne rağmen duyan var bekle duyarsın inşallahselam kızlar nabersiniz cinsiyet haberleri almaya başlamışsınız maşaallah kuzularıma durumu biliyorsunuz malum kese var bebek yok dedi sat göre 8+6 ama geriden geliyordu zaten doktor geç dölleme olabilir demişti çarşamba günü gidince kese boş 1 hafta bekleyelim haftaya çarşamba yine gel bakalım dedi gebelik belirtileri devam hala midem çok berbat o akşam doktorum öyle diyince başka bir hastaneye başka bir doktora gittim oda kese boş bu saatten sonra dolmaz dedi sağlıksız gebelik dedi kürtaj konforlu dedi dedim 2 kere kürtaj oldum istemiyorum peki bu bebek sağlıksızsa neden düşmedi yada leke falan gelir normalde kanama başlar neden olmadı hocam dedim progestan kullanıyorsun ondan dedi kes progestanı lekelerin başlar düşük te belki regli gibi parça parça belkide birden lönk diyede gelebilir dedi o akşamdan beri progestan kullanmıyorum iğneleride bıraktık sadece kan sulandırıcı hap devam ama hiç birşey yok sadece akıntım fazla ve inanırmısınız sol kasığım hala pıtpıt atıyor bakalım çarşamba günü ne olacak böyle olupta bebeğini sonra göreniniz yada tanıdığınız varmı kürtaj olmamakla kendime zararı olurmu dedim yok hayır hiç bir zararı dedi bekliyorum o yüzden
Aynen ya ☺Heyecan dorukta
Tama cnm sagolCanım eklemeleriHoney_86 arkadaşımız yapıyor görünce ekler
Evet ya dusunsene 1 kiz 1 erkek superr olurAynen ya ☺
benim ikiz olduğu için geç öğrenebilirim o daha da heyecanli
Cok güzel ☺ tatdim o duyguyu canım önceki ikizlerim bi kız bi erkekti erken doğumla kaybetmistim inşallah bu defa sağlıklı ilerler..Evet ya dusunsene 1 kiz 1 erkek superr olur
Alyaliya bugün kalp atisi olmadigini ogrendi malesef. İlk cinsiyet ogrenen ayperim di.
Canm benimde dun bugun kanamam var bugun gideyim diyorum bi turlu gidesim gelmiyor. Dusuk olacak buyuk ihtimal bebegi dun goremedi. Kurtaj istemiyorum bende. Kendiliginden duserse gerek kalmiyorsa bende mi beklesem cunku hic umidim kalmadi benimde. Kanamam var koyu renk ama kesilmedi. cok cok gecmis olsunselam kızlar nabersiniz cinsiyet haberleri almaya başlamışsınız maşaallah kuzularıma durumu biliyorsunuz malum kese var bebek yok dedi sat göre 8+6 ama geriden geliyordu zaten doktor geç dölleme olabilir demişti çarşamba günü gidince kese boş 1 hafta bekleyelim haftaya çarşamba yine gel bakalım dedi gebelik belirtileri devam hala midem çok berbat o akşam doktorum öyle diyince başka bir hastaneye başka bir doktora gittim oda kese boş bu saatten sonra dolmaz dedi sağlıksız gebelik dedi kürtaj konforlu dedi dedim 2 kere kürtaj oldum istemiyorum peki bu bebek sağlıksızsa neden düşmedi yada leke falan gelir normalde kanama başlar neden olmadı hocam dedim progestan kullanıyorsun ondan dedi kes progestanı lekelerin başlar düşük te belki regli gibi parça parça belkide birden lönk diyede gelebilir dedi o akşamdan beri progestan kullanmıyorum iğneleride bıraktık sadece kan sulandırıcı hap devam ama hiç birşey yok sadece akıntım fazla ve inanırmısınız sol kasığım hala pıtpıt atıyor bakalım çarşamba günü ne olacak böyle olupta bebeğini sonra göreniniz yada tanıdığınız varmı kürtaj olmamakla kendime zararı olurmu dedim yok hayır hiç bir zararı dedi bekliyorum o yüzden
Belki bebek var igne yaparlar, ilac verirler neden gitmiyorsunCanm benimde dun bugun kanamam var bugun gideyim diyorum bi turlu gidesim gelmiyor. Dusuk olacak buyuk ihtimal bebegi dun goremedi. Kurtaj istemiyorum bende. Kendiliginden duserse gerek kalmiyorsa bende mi beklesem cunku hic umidim kalmadi benimde. Kanamam var koyu renk ama kesilmedi. cok cok gecmis olsun
İnşallah canim. Ileri yas gebelikde degilim ailelerimizde boyle bi durum da yok. 29 yasindayim. Pat diye ense kalinligi sinirda dedi. Ister istemez morelimiz.bozulduBu testler yuzdelikle riski belirliyor. Yani kesin sonuç vermiyor. Bol bol dua et, kalbini ferah tut insallah sonuc guzel cikar
Canm çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin bundan sonrası içinMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Dun goremedi doktr canm bebegi. Saliya gel dedi pek de umidim yok kan pihtisida dustuBelki bebek var igne yaparlar, ilac verirler neden gitmiyorsun
Cok fazla hareket etmedi zor ölçüm yapti. Belkide guzel olcemedi. Insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alirizİnternette 3ün üstü riskli diyor. Benim 1.7 gözüküyor şimdi baktım ultrason kağıdında. Bence tedirgin olma bir sıkıntı yoktur.
İnşallah canım iyi düşünelimCok fazla hareket etmedi zor ölçüm yapti. Belkide guzel olcemedi. Insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
Canım benim de gün boyu devam eden bulantım vardı.2 gündür nerdeyse yok denecek kadar az.içimizi ferah tutalım inşşkızlar iki gün önce çok kötüydü bulantilarim ve öğürtü vardı sürekli iki gündür çok hafifledi bu normal mi? böyle olan var mı?
beşinci hafta da alttan gördüSelamlar bebek kesesini karından en erken kaçıncı hafta da gördünüz acaba ve hala kasık ağrılarınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?