2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bekle 10 haftaya kadar bekleyen var ve doktor kürtaj demesüne rağmen duyan var bekle duyarsın inşallah

kızlar iki gün önce çok kötüydü bulantilarim ve öğürtü vardı sürekli iki gündür çok hafifledi bu normal mi? böyle olan var mı?

Canm benimde dun bugun kanamam var bugun gideyim diyorum bi turlu gidesim gelmiyor. Dusuk olacak buyuk ihtimal bebegi dun goremedi. Kurtaj istemiyorum bende. Kendiliginden duserse gerek kalmiyorsa bende mi beklesem cunku hic umidim kalmadi benimde. Kanamam var koyu renk ama kesilmedi. cok cok gecmis olsun

Belki bebek var igne yaparlar, ilac verirler neden gitmiyorsun

Bu testler yuzdelikle riski belirliyor. Yani kesin sonuç vermiyor. Bol bol dua et, kalbini ferah tut insallah sonuc guzel cikar
İnşallah canim. Ileri yas gebelikde degilim ailelerimizde boyle bi durum da yok. 29 yasindayim. Pat diye ense kalinligi sinirda dedi. Ister istemez morelimiz.bozuldu

Selamlar bebek kesesini karından en erken kaçıncı hafta da gördünüz acaba ve hala kasık ağrılarınız oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…