2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Progestanla alakası olduğunu sanmiyorum ki ben kullanmama ragmen leke kanama hicbirsey yasamadim.Belirtimde yoktu.
2ozel kurtaj olman gerekiyor kesin dedi..Devlettekide yolk kesesi görünmüş simdi o doktorlar onu iddia ediyor ama bence bekle bir iki gün daha dedi.Ama sonucunda kürtaj oldum maalesef 8haftalikken 5.5haftada kalmiş.

Kızlar kullandığım vitamin ilacı dün bitti.bugun nöbetçi eczaneye gittik bulamadık.pazartesiye kaldı artık.3 gün içmesem bişi olur mu ki?iyice pimpirik oldum

Rabbim acil şifalar versin inşaallah bence bi git bakalım iğne vurur belki benim kızımın öğretmeninin bacaklarından akıyormuş kanaması düşün doğum yapmış olması lazım şimdi şuna eminim yiyecek ekmeği varsa Rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok bi git kuzum sonra ah keşke gitseydim dememiş olursun
ahhh canım ahhhh ne diyim bilemiyorum beklemek en kötüsü galiba bu sefer kürtaj olmayacağım 2. gittiğim doktor kendiliğinden düşer sana fiziksel olarak bir rahatsızlık vermez dedi bekleyeceğim bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaalah

Çok sağol canım ya. İçimi ferahlatıyorsunuz. Nekadar takıntılı oldum. Ama kayıp yaşayınca demekki böyle olunuyormuş. Allah kimseye yaşatmasın

Cinsiyet ogrenen arkadslar bu doger tahmin testlerini yapmis miydiniz cin takvimi yenilenme testiydi diğerisanirim tuttu mu tahminler? Ultrasonu eklemek istiyorum ama yapamadim su anda

Merhaba kizlar. Bende bugun kontrole gittim. Normalde 11hafta 1 günlük usg de 12 haftalik cikti. Ense kalinligi olcumu yapti sinirda cikti. 1.93. Cok morelimliz bozuldu. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuc
benim ilk bebeğimde 1, 2 hafta önden giderdi iri bir bebekti. ense kalınlığı için bu kadar endişe etme sonuçta sınırı aşmamış. tarama testlerinde daha net belli olur.

Cinsiyet ogrenen arkadslar bu doger tahmin testlerini yapmis miydiniz cin takvimi yenilenme testiydi diğerisanirim tuttu mu tahminler? Ultrasonu eklemek istiyorum ama yapamadim su anda
Çin takvimi erkek çıkmıştı galiba canım yanlış hatırlamıyorsam

Ama benim sana tavsiyem bekle.Allahtan ümit kesilmez.Banada başta zarari olmaz ama piskolojik yipratir dedi.En nihayetinde kalbi atsabile saglikli olmayacagi soylendi.
Bekle canim..Allahtan umit kesilmez.Sonra vicdan azabi yaşarsın.Aslinda en iyisi beklemek.

Gidecegim canm kararimi verdim .cok sagol canm desteginizden dolayi Allah razi olsun bunlari duyunca umitlendim Biraz

Arkadaslar malum tatil bende okumaya calisiyorum masallah muhabbet ne akmis oyle❤ oncelikle bebegini kaybeden arkadaslara gecmis olsun bol sabirlar diliyorum cinsiyet ogrenen ,bebegini goren arkadaslar sizlere de hayirli ugurlu olsun insallah❤ Allah saglicakla kucagimiza almak nasip etsin grup masallah bayag akici arada derede okuyunca muhabbetlerden kopmus gibi olsam da araya girip yaziyorm bende

Cinsiyet ogrenenler onceki belirtileriniz neydi kiz erkek yonunde tuttu mu su idrar ph i ozellikle su siralar kafayi taktim yeni teoriler ariyorum gunler gecmiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…