Progestanla alakası olduğunu sanmiyorum ki ben kullanmama ragmen leke kanama hicbirsey yasamadim.Belirtimde yoktu.selam kızlar nabersiniz cinsiyet haberleri almaya başlamışsınız maşaallah kuzularıma durumu biliyorsunuz malum kese var bebek yok dedi sat göre 8+6 ama geriden geliyordu zaten doktor geç dölleme olabilir demişti çarşamba günü gidince kese boş 1 hafta bekleyelim haftaya çarşamba yine gel bakalım dedi gebelik belirtileri devam hala midem çok berbat o akşam doktorum öyle diyince başka bir hastaneye başka bir doktora gittim oda kese boş bu saatten sonra dolmaz dedi sağlıksız gebelik dedi kürtaj konforlu dedi dedim 2 kere kürtaj oldum istemiyorum peki bu bebek sağlıksızsa neden düşmedi yada leke falan gelir normalde kanama başlar neden olmadı hocam dedim progestan kullanıyorsun ondan dedi kes progestanı lekelerin başlar düşük te belki regli gibi parça parça belkide birden lönk diyede gelebilir dedi o akşamdan beri progestan kullanmıyorum iğneleride bıraktık sadece kan sulandırıcı hap devam ama hiç birşey yok sadece akıntım fazla ve inanırmısınız sol kasığım hala pıtpıt atıyor bakalım çarşamba günü ne olacak böyle olupta bebeğini sonra göreniniz yada tanıdığınız varmı kürtaj olmamakla kendime zararı olurmu dedim yok hayır hiç bir zararı dedi bekliyorum o yüzden
Bende varım. Sezeryanla olunca geneld 38. Haftada alıyorlar.acaba 3 sezeryani kacinci haftadayken yapıyorlar sanirim icimizde 3.sezeryani olan hamis yok
Bişey olmaz canım beslenmene dikkat etKızlar kullandığım vitamin ilacı dün bitti.bugun nöbetçi eczaneye gittik bulamadık.pazartesiye kaldı artık.3 gün içmesem bişi olur mu ki?iyice pimpirik oldum
bizim imzaların altında çıkıyor imzana eklemek için tıkla diye ona tıkla gerisi gelir
Merhaba hoşgeldim aramıza ilk bebeğin miMerhaba kızlar.
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Normalde Doğum tarihim 2 Nisan civarı ama sezeryan olacağı icin 16 Mart gibi bebeği alacaklar. Beni de aranıza alır misiniz?
Ben de kizimda gebeligi ogrenmeden once kan pihtisi dusurdum kucuk. Gebeligi öğrenince hemen progestan başladıkDun goremedi doktr canm bebegi. Saliya gel dedi pek de umidim yok kan pihtisida dustu
4+6da doktor gordu oyle kucuktu ben göremedimSelamlar bebek kesesini karından en erken kaçıncı hafta da gördünüz acaba ve hala kasık ağrılarınız oluyor mu?
Rabbim acil şifalar versin inşaallah bence bi git bakalım iğne vurur belki benim kızımın öğretmeninin bacaklarından akıyormuş kanaması düşün doğum yapmış olması lazım şimdi şuna eminim yiyecek ekmeği varsa Rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok bi git kuzum sonra ah keşke gitseydim dememiş olursunCanm benimde dun bugun kanamam var bugun gideyim diyorum bi turlu gidesim gelmiyor. Dusuk olacak buyuk ihtimal bebegi dun goremedi. Kurtaj istemiyorum bende. Kendiliginden duserse gerek kalmiyorsa bende mi beklesem cunku hic umidim kalmadi benimde. Kanamam var koyu renk ama kesilmedi. cok cok gecmis olsun
ahhh canım ahhhh ne diyim bilemiyorum beklemek en kötüsü galiba bu sefer kürtaj olmayacağım 2. gittiğim doktor kendiliğinden düşer sana fiziksel olarak bir rahatsızlık vermez dedi bekleyeceğim bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaalahProgestanla alakası olduğunu sanmiyorum ki ben kullanmama ragmen leke kanama hicbirsey yasamadim.Belirtimde yoktu.
2ozel kurtaj olman gerekiyor kesin dedi..Devlettekide yolk kesesi görünmüş simdi o doktorlar onu iddia ediyor ama bence bekle bir iki gün daha dedi.Ama sonucunda kürtaj oldum maalesef 8haftalikken 5.5haftada kalmiş.
Çok sağol canım ya. İçimi ferahlatıyorsunuz. Nekadar takıntılı oldum. Ama kayıp yaşayınca demekki böyle olunuyormuş. Allah kimseye yaşatmasınCnm benim 2 hafta önce hiç ağrım sizim bianda kalmadı yaklaşık 3-4 gün normaldi şişide inmişti 4. Gün den sonra yine gergin ve şişmeye başladı dr sordum hormonlar yükselir düşer buna bağlı dedi
benim ilk bebeğimde 1, 2 hafta önden giderdi iri bir bebekti. ense kalınlığı için bu kadar endişe etme sonuçta sınırı aşmamış. tarama testlerinde daha net belli olur.Merhaba kizlar. Bende bugun kontrole gittim. Normalde 11hafta 1 günlük usg de 12 haftalik cikti. Ense kalinligi olcumu yapti sinirda cikti. 1.93. Cok morelimliz bozuldu. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuc
Çin takvimi erkek çıkmıştı galiba canım yanlış hatırlamıyorsamCinsiyet ogrenen arkadslar bu doger tahmin testlerini yapmis miydiniz cin takvimi yenilenme testiydi diğerisanirim tuttu mu tahminler? Ultrasonu eklemek istiyorum ama yapamadim su anda
Ama benim sana tavsiyem bekle.Allahtan ümit kesilmez.Banada başta zarari olmaz ama piskolojik yipratir dedi.En nihayetinde kalbi atsabile saglikli olmayacagi soylendi.Progestanla alakası olduğunu sanmiyorum ki ben kullanmama ragmen leke kanama hicbirsey yasamadim.Belirtimde yoktu.
2ozel kurtaj olman gerekiyor kesin dedi..Devlettekide yolk kesesi görünmüş simdi o doktorlar onu iddia ediyor ama bence bekle bir iki gün daha dedi.Ama sonucunda kürtaj oldum maalesef 8haftalikken 5.5haftada kalmiş.
Bekle canim..Allahtan umit kesilmez.Sonra vicdan azabi yaşarsın.Aslinda en iyisi beklemek.Rabbim acil şifalar versin inşaallah bence bi git bakalım iğne vurur belki benim kızımın öğretmeninin bacaklarından akıyormuş kanaması düşün doğum yapmış olması lazım şimdi şuna eminim yiyecek ekmeği varsa Rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok bi git kuzum sonra ah keşke gitseydim dememiş olursun
ahhh canım ahhhh ne diyim bilemiyorum beklemek en kötüsü galiba bu sefer kürtaj olmayacağım 2. gittiğim doktor kendiliğinden düşer sana fiziksel olarak bir rahatsızlık vermez dedi bekleyeceğim bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaalah
Yaa bugun gidecegim ins . koyu renk kanama da geliyor canm ara araBen de kizimda gebeligi ogrenmeden once kan pihtisi dusurdum kucuk. Gebeligi öğrenince hemen progestan başladık
Gidecegim canm kararimi verdim .cok sagol canm desteginizden dolayi Allah razi olsun bunlari duyunca umitlendim BirazRabbim acil şifalar versin inşaallah bence bi git bakalım iğne vurur belki benim kızımın öğretmeninin bacaklarından akıyormuş kanaması düşün doğum yapmış olması lazım şimdi şuna eminim yiyecek ekmeği varsa Rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok bi git kuzum sonra ah keşke gitseydim dememiş olursun
ahhh canım ahhhh ne diyim bilemiyorum beklemek en kötüsü galiba bu sefer kürtaj olmayacağım 2. gittiğim doktor kendiliğinden düşer sana fiziksel olarak bir rahatsızlık vermez dedi bekleyeceğim bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaalah
Güzel haberlerle dönersin insallahGidecegim canm kararimi verdim .cok sagol canm desteginizden dolayi Allah razi olsun bunlari duyunca umitlendim Biraz
Tok icilmeliGunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?