2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok güzel ☺ tatdim o duyguyu canım önceki ikizlerim bi kız bi erkekti erken doğumla kaybetmistim inşallah bu defa sağlıklı ilerler..
hiç önemli değil tabi cinsiyet ama merak ediyo insan
Bencede hic hic onemli degil saglikli olsunlarda insanogluyuz iste
Keske boyle olmasaydi ama onlar bizim sefaatcilerimiz olacak insallah
Yasasalardi kac yasinda olacaklardi?

Reactions: Eva
Canlar canlar ... bebisi gorenleri tebrik ederim saglikla kavuşşunlar. Kaybedenlere de gecmis olsun diyorum saglikli bir gebelik diliyorum sonrakinde inşallah..
Benim kontrol 20sinde beklemedeyim. Belirtilerim gün boyu mide bulantısı . Kötü kokular ve kasık ve vajinada batma var.
Bu zamana kadar toplam 5 kere falan kustum. Böyle benim de . Herkese sağlıklı gebelikler canlar

Çin takvimi erkek çıkmıştı galiba canım yanlış hatırlamıyorsam

Dekekki sende tutmus oglumda kiz gosteriyordu oglan olmustu simdi baska bi sayfaya baktim once senin yasini cin takvimine cevirip sonra hesapliyor ona gore oglumunki tutuyor bu kezde kiz gosteriyor nasip ama bakalim merak iste

Sagol canim oyle iciyim madem ,iMOm diye multivitamin yazdi ama ilk hamileligimde baska bisey yazmisti bunu kullanan var mi

İnşallah canim. Ileri yas gebelikde degilim ailelerimizde boyle bi durum da yok. 29 yasindayim. Pat diye ense kalinligi sinirda dedi. Ister istemez morelimiz.bozuldu
Kandan dna dizilimine bakiliyor 2.500 dedi bgn hastane bana bende onu yaptiricm bidahaki gidisimde yuzde yuz var yada yok belli oluyormus

ben kullanıyorum hamilelerin bütün vitamin ihtiyacını karşılıyor dedi doktor

Yok ama arkadasimdan duymustum onjn doktoru da tavsiye etmis ben sadece folidoce kullaniyorum

Teşekkür ederim canım sen genetiğe yolladın mı?Seninle aynı durumdayım.

ben varkm cnm hamileligin basindan beri kullaniyorum ilk hamilelikte de kizimda kullanmistim

Kizlar doktr progestan yazdi ama ben emzirdigimi soylemeyi unuttum . hem emzirip hem ilacdan kullanan var mi. Ay ya nasilda unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…