Etkileyebilir ac ictigin icin tok icilmeli diye biliyorum benGenelde hem halsiz hem de çok mutsuz hissediyorum. Folik asiti ben sabahlari uyanır uyanmaz içiyorum. Bulantıyı o mu tetikliyor hiç bilmiyorum
Evet gecende ayni konu gecmisti kurtaj oldugunu da simdi okudum dahaAlyaliya bugün kalp atisi olmadigini ogrendi malesef. İlk cinsiyet ogrenen ayperim di.
Bencede hic hic onemli degil saglikli olsunlardaCok güzel ☺ tatdim o duyguyu canım önceki ikizlerim bi kız bi erkekti erken doğumla kaybetmistim inşallah bu defa sağlıklı ilerler..
hiç önemli değil tabi cinsiyet ama merak ediyo insan
2 bucuk Gibi canım ☺Bencede hic hic onemli degil saglikli olsunlardainsanogluyuz iste
Keske boyle olmasaydi ama onlar bizim sefaatcilerimiz olacak insallah
Yasasalardi kac yasinda olacaklardi?
Canlarim benim ya yicek ekmekleri yokmus2 bucuk Gibi canım ☺
Cok uzuldum cok gecmis olsun rabbim yeniden nasip etsin saglikli bir sekilde insallahMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Demek ki canım Kader işte.Canlarim benim ya yicek ekmekleri yokmus
Sagol canm insGüzel haberlerle dönersin insallah
Çin takvimi erkek çıkmıştı galiba canım yanlış hatırlamıyorsam
Tok icilmeli
Kandan dna dizilimine bakiliyor 2.500 dedi bgn hastane bana bende onu yaptiricm bidahaki gidisimde yuzde yuz var yada yok belli oluyormusİnşallah canim. Ileri yas gebelikde degilim ailelerimizde boyle bi durum da yok. 29 yasindayim. Pat diye ense kalinligi sinirda dedi. Ister istemez morelimiz.bozuldu
ben kullanıyorum hamilelerin bütün vitamin ihtiyacını karşılıyor dedi doktorDekekki sende tutmus oglumda kiz gosteriyordu oglan olmustu simdi baska bi sayfaya baktim once senin yasini cin takvimine cevirip sonra hesapliyor ona gore oglumunki tutuyor bu kezde kiz gosteriyor nasip ama bakalim merak iste
Sagol canim oyle iciyim madem ,iMOm diye multivitamin yazdi ama ilk hamileligimde baska bisey yazmisti bunu kullanan var mi
Yok ama arkadasimdan duymustum onjn doktoru da tavsiye etmis ben sadece folidoce kullaniyorumDekekki sende tutmus oglumda kiz gosteriyordu oglan olmustu simdi baska bi sayfaya baktim once senin yasini cin takvimine cevirip sonra hesapliyor ona gore oglumunki tutuyor bu kezde kiz gosteriyor nasip ama bakalim merak iste
Sagol canim oyle iciyim madem ,iMOm diye multivitamin yazdi ama ilk hamileligimde baska bisey yazmisti bunu kullanan var mi
Insallah insallah hep dua ediyorum rabbime sigindim artikDemek ki canım Kader işte.
İnşallah bu defa Rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin
Teşekkür ederim canım sen genetiğe yolladın mı?Seninle aynı durumdayım.Canim benimle ayni durumu yaşıyorsun şuan..Çok üzgünüm.Senin bu yazini okuyunca kendi acim tazelendi.Banada ikizdi muhtemelen dedi embriyo ikiye bölünmüş yada normal sağlikli bir gebelik değildi dedi(anamoli)yani.
Umarim tez zamanda atlatirsin.Başın sağolsun..
ben varkm cnm hamileligin basindan beri kullaniyorum ilk hamilelikte de kizimda kullanmistimDekekki sende tutmus oglumda kiz gosteriyordu oglan olmustu simdi baska bi sayfaya baktim once senin yasini cin takvimine cevirip sonra hesapliyor ona gore oglumunki tutuyor bu kezde kiz gosteriyor nasip ama bakalim merak iste
2500 cikan şey ne ikili testin sonucu mu. Ense kalinligi kac cikti pekiKandan dna dizilimine bakiliyor 2.500 dedi bgn hastane bana bende onu yaptiricm bidahaki gidisimde yuzde yuz var yada yok belli oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?