Benim arefe günü kıpkırmızı kan geldi pıhtıda geldi dr gittim 1 gece kaldım hastanede bişey olmadı umudunu kaybetme şuan kanama alanı yok dedi ama kahve akıntı gelir dedi kan temizlenmesi uzun sürebiliyormuşDun goremedi doktr canm bebegi. Saliya gel dedi pek de umidim yok kan pihtisida dustu
cnm progestani ben fitil olarak kullaniyorum fitil olarak kullaniyorsan emzirmeni etkilemez ama iceceksen bi dr a sor arayip ulasabiliyorsanKizlar doktr progestan yazdi ama ben emzirdigimi soylemeyi unuttum . hem emzirip hem ilacdan kullanan var mi. Ay ya nasilda unuttum
Nasil emziriyosun hamile degilmisin bebegi zehirler benim bildigim hamileyken emzirmekKizlar doktr progestan yazdi ama ben emzirdigimi soylemeyi unuttum . hem emzirip hem ilacdan kullanan var mi. Ay ya nasilda unuttum
Canım çok sevşndim bebeği gördü yani değilmi??Kizlar doktr progestan yazdi ama ben emzirdigimi soylemeyi unuttum . hem emzirip hem ilacdan kullanan var mi. Ay ya nasilda unuttum
Sen kendine kilolu diyosan biz ne yapalim canım :) 86 ile hamile kaldım. Kg dedigin alinir verilir. Yeterki biz ve cocuklarimiz saglikli olsun. Bak ben bir hastalandim iki gunde 3kg verdim. Agzima dün su koyamadım.kizlar cani hic yemek istemeyen var mi benim iştahım iyice azaldi kilo da almadım zaten almak da istemiyorum 68 ile hamile kalmistim 67 oldum ,hatta kafama cok takmistim plansiz gebelik olunca kilolu hamile kaldim diye acaba psikolojik olarak mi yemek istemiyorum anlamadim ama yemesem bulaninca tabi mecbur yiyorum zorla yemek yiyorum sırf bebek icin ,ilk kasikta tmm kapaniyor midem
Cinsiyet ogrenenler onceki belirtileriniz neydi kiz erkek yonunde tuttu musu idrar ph i ozellikle su siralar kafayi taktim yeni teoriler ariyorum
Oyle mi yapsam acaba doktra ulasamam canm. Oyle kullanmamda sikinti olmaz demi. Emzirmeyide etkilemiyorsa mantikli geldicnm progestani ben fitil olarak kullaniyorum fitil olarak kullaniyorsan emzirmeni etkilemez ama iceceksen bi dr a sor arayip ulasabiliyorsan
Emziriyorum iki yasina basacak . karnimdakini mi zehirliyir canmNasil emziriyosun hamile degilmisin bebegi zehirler benim bildigim hamileyken emzirmek
Darısı başıma maşallah canimKız benim minik prensesimmaşallahınızı alırız
Darısı başıma maşallahhKııııız senin ne
Bebegi gormedi canm beklicez dediCanım çok sevşndim bebeği gördü yani değilmi??
Sıkıntı olacağını sanmam gebelikte zaten progesteron hormonu yükseliyor takviye o
Ayy maşallah prenses geliyorrrr☺☺☺☺ Bana erkek dedi canım☺
[/QUOTE
Maşallah ne güzel öğrenmişsiniz
Cok gecmis olsun. Kacgunde durdu canm kanama ve lekelenme. Buraz umutlandim canm. Cok sagolBenim arefe günü kıpkırmızı kan geldi pıhtıda geldi dr gittim 1 gece kaldım hastanede bişey olmadı umudunu kaybetme şuan kanama alanı yok dedi ama kahve akıntı gelir dedi kan temizlenmesi uzun sürebiliyormuş
Ben progestan iğne ve fitil kullanıyordum ona rağmen kanamam oldu ogün yatış yaptığım gün bana pruloton depot diye iğne yapıldı 1 saatte durdu şuan kahve akıntım var kanama kese içinde küçük alandı artık yok dedi maşallah çabuk atlattım ama yattım evdede çişe kalktım sadece sende dikkat et Rabbim ömür verdiyse Sağlıkla alırız kucağımıza inşCok gecmis olsun. Kacgunde durdu canm kanama ve lekelenme. Buraz umutlandim canm. Cok sagol
Ben de yiyemiyorum canım iştahım çok kapalı.Önceden severek yediğim çoğu şeyi ağzıma bile sürmüyorumkizlar cani hic yemek istemeyen var mi benim iştahım iyice azaldi kilo da almadım zaten almak da istemiyorum 68 ile hamile kalmistim 67 oldum ,hatta kafama cok takmistim plansiz gebelik olunca kilolu hamile kaldim diye acaba psikolojik olarak mi yemek istemiyorum anlamadim ama yemesem bulaninca tabi mecbur yiyorum zorla yemek yiyorum sırf bebek icin ,ilk kasikta tmm kapaniyor midem
Ben direk onu yaptiricam cunku var yada yok sonuc veriyor. Anne kanindan bebegin hucrelerini bulup kromozom dizilimi yapiyorlar ve sonuc kesin cikiyor2500 cikan şey ne ikili testin sonucu mu. Ense kalinligi kac cikti peki
Cnm arkadasin bahsettigi emzirirken suanki gebeligini zehirler demek istyor sanirim. Bende oyle bisey duymustm cunkuOyle mi yapsam acaba doktra ulasamam canm. Oyle kullanmamda sikinti olmaz demi. Emzirmeyide etkilemiyorsa mantikli geldi
Bende ki kanama da oyle acik renk degil koyu renkde . cok sagol canm dinlenmeye calisiyorum. Progestan fitil olarak gunde kac kez kullaniliyor canm.Ben progestan iğne ve fitil kullanıyordum ona rağmen kanamam oldu ogün yatış yaptığım gün bana pruloton depot diye iğne yapıldı 1 saatte durdu şuan kahve akıntım var kanama kese içinde küçük alandı artık yok dedi maşallah çabuk atlattım ama yattım evdede çişe kalktım sadece sende dikkat et Rabbim ömür verdiyse Sağlıkla alırız kucağımıza inş
Olur mu acabaCnm arkadasin bahsettigi emzirirken suanki gebeligini zehirler demek istyor sanirim. Bende oyle bisey duymustm cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?