2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dun goremedi doktr canm bebegi. Saliya gel dedi pek de umidim yok kan pihtisida dustu
Benim arefe günü kıpkırmızı kan geldi pıhtıda geldi dr gittim 1 gece kaldım hastanede bişey olmadı umudunu kaybetme şuan kanama alanı yok dedi ama kahve akıntı gelir dedi kan temizlenmesi uzun sürebiliyormuş

Kizlar doktr progestan yazdi ama ben emzirdigimi soylemeyi unuttum . hem emzirip hem ilacdan kullanan var mi. Ay ya nasilda unuttum
cnm progestani ben fitil olarak kullaniyorum fitil olarak kullaniyorsan emzirmeni etkilemez ama iceceksen bi dr a sor arayip ulasabiliyorsan

kizlar cani hic yemek istemeyen var mi benim iştahım iyice azaldi kilo da almadım zaten almak da istemiyorum 68 ile hamile kalmistim 67 oldum ,hatta kafama cok takmistim plansiz gebelik olunca kilolu hamile kaldim diye acaba psikolojik olarak mi yemek istemiyorum anlamadim ama yemesem bulaninca tabi mecbur yiyorum zorla yemek yiyorum sırf bebek icin ,ilk kasikta tmm kapaniyor midem

Kizlar doktr progestan yazdi ama ben emzirdigimi soylemeyi unuttum . hem emzirip hem ilacdan kullanan var mi. Ay ya nasilda unuttum
Canım çok sevşndim bebeği gördü yani değilmi??
Sıkıntı olacağını sanmam gebelikte zaten progesteron hormonu yükseliyor takviye o

Sen kendine kilolu diyosan biz ne yapalim canım :) 86 ile hamile kaldım. Kg dedigin alinir verilir. Yeterki biz ve cocuklarimiz saglikli olsun. Bak ben bir hastalandim iki gunde 3kg verdim. Agzima dün su koyamadım.
Birde insan yeterki istesi kg veriliyor. Marttan temmuza 15kg vermiştim

cnm progestani ben fitil olarak kullaniyorum fitil olarak kullaniyorsan emzirmeni etkilemez ama iceceksen bi dr a sor arayip ulasabiliyorsan
Oyle mi yapsam acaba doktra ulasamam canm. Oyle kullanmamda sikinti olmaz demi. Emzirmeyide etkilemiyorsa mantikli geldi

Cok gecmis olsun. Kacgunde durdu canm kanama ve lekelenme. Buraz umutlandim canm. Cok sagol

Cok gecmis olsun. Kacgunde durdu canm kanama ve lekelenme. Buraz umutlandim canm. Cok sagol
Ben progestan iğne ve fitil kullanıyordum ona rağmen kanamam oldu ogün yatış yaptığım gün bana pruloton depot diye iğne yapıldı 1 saatte durdu şuan kahve akıntım var kanama kese içinde küçük alandı artık yok dedi maşallah çabuk atlattım ama yattım evdede çişe kalktım sadece sende dikkat et Rabbim ömür verdiyse Sağlıkla alırız kucağımıza inş

Ben de yiyemiyorum canım iştahım çok kapalı.Önceden severek yediğim çoğu şeyi ağzıma bile sürmüyorum

Oyle mi yapsam acaba doktra ulasamam canm. Oyle kullanmamda sikinti olmaz demi. Emzirmeyide etkilemiyorsa mantikli geldi
Cnm arkadasin bahsettigi emzirirken suanki gebeligini zehirler demek istyor sanirim. Bende oyle bisey duymustm cunku

Bende ki kanama da oyle acik renk degil koyu renkde . cok sagol canm dinlenmeye calisiyorum. Progestan fitil olarak gunde kac kez kullaniliyor canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…