2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben direk onu yaptiricam cunku var yada yok sonuc veriyor. Anne kanindan bebegin hucrelerini bulup kromozom dizilimi yapiyorlar ve sonuc kesin cikiyor
Pazartesi baska bi doktora daha gidicem ben guveenemedim. Bazi yerlerde 3 den sonrasi riskli yaziyo. Kafam allak bullak

Bende ki kanama da oyle acik renk degil koyu renkde . cok sagol canm dinlenmeye calisiyorum. Progestan fitil olarak gunde kac kez kullaniliyor canm.
Sabah iğne 1 doz progestan crino fitil oksapar(kan sulandırıcı) estorfem kullanıyorum

C
cnm progestani ben fitil olarak kullaniyorum fitil olarak kullaniyorsan emzirmeni etkilemez ama iceceksen bi dr a sor arayip ulasabiliyorsan
Canm progestani fitil olarak gunluk kactane kullaniyorsun

Valla bende bir iştah var fena yani saat başı yemek yiyorum herşeyi canım çekiyor

Emziriyorum iki yasina basacak . karnimdakini mi zehirliyir canm

Eğer süt kötüleşirse tadı acır bebek emmek istemez zaten canım. Herkesinki bir olmuyor. Bazı sütler acıyor. Yengem 7 ay emzirdi. Diğer bebeğe hazırlansın göğüsler diye bıraktı mesela

Canim duydun mu meleklerinin kalp atisini? Birdaha yazmadin bisey merak ettim seni. (Ben mi mesaji kacirdim yoksa. )
Hayirli haberler ver bize insallah.

Vallahi birebir aynıyım benimde öyle birde sağ kask batması devam ediyor
Çok fena çokk midemde hafif bulanıyor öyle olunca ama kusma yok kussam rahatlicam
Benimde tam göbeğimi alt kısmındaki yer agrıyo

Her seferinde akşamları çok az yicem diyorum ama doyana kadar yiyorum sonrada böyle oluyorum

Emziriyorum iki yasina basacak . karnimdakini mi zehirliyir canm

Yok canim zehirlemez ben iki jinekolg gorfum ikiside hic bir.sorun yok sadece beslenmene dikkat et dedi , yemesi az oldugu icin yakinda kesicem ben yoksa emzirmeye devam eddrdim yiyemiyorsan vitaminlerini al kendin gucsuz kalmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…