- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Bu aralar bulandikca veya midem kazindikca badem yiyorum baya iyi geliyo canim. Tokda tutuyoÇok fena çokkmidemde hafif bulanıyor öyle olunca ama kusma yok ☹ kussam rahatlicam ☹
Benimde tam göbeğimi alt kısmındaki yer agrıyo
Her seferinde akşamları çok az yicem diyorum ama doyana kadar yiyorum sonrada böyle oluyorum
ben kullanıyorum hamilelerin bütün vitamin ihtiyacını karşılıyor dedi doktor
Yok ama arkadasimdan duymustum onjn doktoru da tavsiye etmis ben sadece folidoce kullaniyorum
Canım canini sıkma ve ikiliye cok takılma benim kuzenime de arkadasima da down sendromlu kesin dediler alalim dediler aldirmadi ikiside hatta dogarsa yaşamaz dediler ikiliye göre simdi ikiside dogdu biri 1.5 yasinda biri 11 aylik ve sapasağlamlar cok şükür. Bide aminoasit mi ne varmia sivi alıyorlarmis kötü bişey çıkarsa ben onu yaptırmayı düşünmüyorum bile çünkü bebek ve benim için tehlikesi varmış garanti sonuç mu ne veriyormus Rabbim.ne verdiyse basim üstüne kalbini ferah tut sende biseycik cikmaz inşallahMerhaba kizlar. Bende bugun kontrole gittim. Normalde 11hafta 1 günlük usg de 12 haftalik cikti. Ense kalinligi olcumu yapti sinirda cikti. 1.93. Cok morelimliz bozuldu. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuc
Bende de sağ kasık batması var özellikle çok ayakta kalınca yürüyünce dr normal birkaç haftaya geçer dediVallahi birebir aynıyım benimde öyle birde sağ kask batması devam ediyor
ooo iyi vermissin masallah ,aynen bende iste basinda oyle stres yapmistim simdi psikolojim etkilendi zorluyorum yemek icin hele tatli gorunce midem kalkiyor kizimda boyle degildim tatliya bayilirdim oyle ki gebelik sekeri bile cikmisti bunda oyle degil cinsiyeti mi farkli ne sadece deli gibi eksi ve eksi salata ,cig kofte cekiyor cnmSen kendine kilolu diyosan biz ne yapalim canım :) 86 ile hamile kaldım. Kg dedigin alinir verilir. Yeterki biz ve cocuklarimiz saglikli olsun. Bak ben bir hastalandim iki gunde 3kg verdim. Agzima dün su koyamadım.
Birde insan yeterki istesi kg veriliyor. Marttan temmuza 15kg vermiştim
Bende seninle aynı düşüncedeyim. Rabbim ne verirse başımızın üstüne. Nasıl kıyılır bir cana bile bile. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Bu arada biz seninle aynıyız canım. Aramızda bir gün var. Sen nezaman gidiceksin 2li test için doktora. Gün verdimi sana. Bana 30 ağustosa gün verdi. Ben kan vermeyi düşünmüyorum. Sadece ultrasona girmek istiyorum.Canım canini sıkma ve ikiliye cok takılma benim kuzenime de arkadasima da down sendromlu kesin dediler alalim dediler aldirmadi ikiside hatta dogarsa yaşamaz dediler ikiliye göre simdi ikiside dogdu biri 1.5 yasinda biri 11 aylik ve sapasağlamlar cok şükür. Bide aminoasit mi ne varmia sivi alıyorlarmis kötü bişey çıkarsa ben onu yaptırmayı düşünmüyorum bile çünkü bebek ve benim için tehlikesi varmış garanti sonuç mu ne veriyormus Rabbim.ne verdiyse basim üstüne kalbini ferah tut sende biseycik cikmaz inşallah
ben kendimden ornek vereyim iciyordum o kadar kesmedi kanamayi lekeyi ama fitil yapinca bi anda lekelerim azaldi dr oyle onerdi bi prof a gidiyorum riskli gebelik dr u kendisiOyle mi yapsam acaba doktra ulasamam canm. Oyle kullanmamda sikinti olmaz demi. Emzirmeyide etkilemiyorsa mantikli geldi
ben sade tatli sevmedigim icin artik mutluyum ama yararli seyleri yesek tabi iyi olurBen de yiyemiyorum canım iştahım çok kapalı.Önceden severek yediğim çoğu şeyi ağzıma bile sürmüyorum
200 mg sabah aksam dedi ama calisiyorum sabah ki fitili yapamiyorum gece mutlaka koyuyorum tuvalete gidip bi daha en az 1 saat kalkmayacak sekildeC
Canm progestani fitil olarak gunluk kactane kullaniyorsun
Valla bende bir iştah var fena yani saat başı yemek yiyorum herşeyi canım çekiyor masallah yarasin bebegine ins.
cnm ben kizim 8 aylikken bi hamilelik yasadim fakat kanamam cok yogundu kixim da kucuktu emzirmeyi birakmadim duser diye karnim dz ki bebek çünkü plansizdi ve cok kanamaliydi dr a dedim her seyi yaptik progesteron igne hap emzirdigimi kizimin kucuk old soyledim birakayim mi di-ye emzirmeyi hayır bırakma dedi nitekim bebek dustu kuretaj oldum sırf kizimi emziriyorum diye anestezi bile yaptirmadim o kadar aciliydi ki anlatamam yani emzirmeye devam edebilirsin cnm tadı degisince zaten bebek kendi birakiyormus tadi tuzlaniyormus zehirleme yok yaniOlur mu acaba
İki doktora gittigim icin bende ortalık biraz karışıkBende seninle aynı düşüncedeyim. Rabbim ne verirse başımızın üstüne. Nasıl kıyılır bir cana bile bile. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Bu arada biz seninle aynıyız canım. Aramızda bir gün var. Sen nezaman gidiceksin 2li test için doktora. Gün verdimi sana. Bana 30 ağustosa gün verdi. Ben kan vermeyi düşünmüyorum. Sadece ultrasona girmek istiyorum.
Yaa bende de aynı sey var tatlı manyagiydim özelliklede cikolatali 11. Haftanin içindeyim ilk kez bu aksam canim tatli çekti onda da tatlı kasigini gördüm diye sütlü tatlı ama çikolata hayatimdan tamamen çıktı resmenben sade tatli sevmedigim icin artik mutluyum ama yararli seyleri yesek tabi iyi olur
Bide neden kan vermiyorsun kan vermekte ne var ki oda mi sıkıntılı?Bende seninle aynı düşüncedeyim. Rabbim ne verirse başımızın üstüne. Nasıl kıyılır bir cana bile bile. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Bu arada biz seninle aynıyız canım. Aramızda bir gün var. Sen nezaman gidiceksin 2li test için doktora. Gün verdimi sana. Bana 30 ağustosa gün verdi. Ben kan vermeyi düşünmüyorum. Sadece ultrasona girmek istiyorum.
oglunuz mu olacak ki ben 29 agustosta ikili tarama icin gidicem 12+5 olacak 4 boyutlu ile bakiyor acaba cinsiyeti ogrenir miyim kiYaa bende de aynı sey var tatlı manyagiydim özelliklede cikolatali 11. Haftanin içindeyim ilk kez bu aksam canim tatli çekti onda da tatlı kasigini gördüm diye sütlü tatlı ama çikolata hayatimdan tamamen çıktı resmen
Valla canim bende bilmiyorum meraktan çatlamak üzereyimoglunuz mu olacak ki ben 29 agustosta ikili tarama icin gidicem 12+5 olacak 4 boyutlu ile bakiyor acaba cinsiyeti ogrenir miyim ki
Ben boşuna burda değilmArkadaslar 2020 ocak anneleri bile 500lerde bide bize bak
Ah bu kiloSen kendine kilolu diyosan biz ne yapalim canım :) 86 ile hamile kaldım. Kg dedigin alinir verilir. Yeterki biz ve cocuklarimiz saglikli olsun. Bak ben bir hastalandim iki gunde 3kg verdim. Agzima dün su koyamadım.
Birde insan yeterki istesi kg veriliyor. Marttan temmuza 15kg vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?