Kızlar afedersiniz ama wc gelince karnım çok sancılanıyo İshalde değilim ama ishalim gibi sancılanıyo hemen wc gidiyorum
Acaba üşüttümmü
Bebekle ilgili bişe değildir demi
Gecenin hep ayni saatinde kusmak nedir acaba. Rennie duo iciyorum yatmadan saat 11. Bi kac saat uykudan sonra mide bulantisiyla uyaniyorumm sonra sabaha kadar dansvalla hamilelik reflusu cok zormus kizlar. 9 ay devam ederse diye korkuyorum acikcasi. Saglicakla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah
Kızlar afedersiniz ama wc gelince karnım çok sancılanıyo İshalde değilim ama ishalim gibi sancılanıyo hemen wc gidiyorum
Acaba üşüttümmü
Bebekle ilgili bişe değildir demi
Eğer süt kötüleşirse tadı acır bebek emmek istemez zaten canım. Herkesinki bir olmuyor. Bazı sütler acıyor. Yengem 7 ay emzirdi. Diğer bebeğe hazırlansın göğüsler diye bıraktı mesela
Yok canim zehirlemez ben iki jinekolg gorfum ikiside hic bir.sorun yok sadece beslenmene dikkat et dedi , yemesi az oldugu icin yakinda kesicem ben yoksa emzirmeye devam eddrdim yiyemiyorsan vitaminlerini al kendin gucsuz kalmamak icin
Evet canm zehirleme yok sanirim. Kalp atislarini duyar duymaz kesecektim. Henuz ortada bebek de yok ayri mualla. Benm kizimda az yiyor bana guveniyor sanirim. Kayinbalidem falan sicaklarda biraktirma cocugun ici yanar diyor. Eylulde tam iki yasini dolduracak. Havalar da iyi olur biraktirririm.beslenmemde iyidir. Protein agirlikli cerez meyve bol tuketirimm
ben kendimden ornek vereyim iciyordum o kadar kesmedi kanamayi lekeyi ama fitil yapinca bi anda lekelerim azaldi dr oyle onerdi bi prof a gidiyorum riskli gebelik dr u kendisi
cnm ben kizim 8 aylikken bi hamilelik yasadim fakat kanamam cok yogundu kixim da kucuktu emzirmeyi birakmadim duser diye karnim dz ki bebek çünkü plansizdi ve cok kanamaliydi dr a dedim her seyi yaptik progesteron igne hap emzirdigimi kizimin kucuk old soyledim birakayim mi di-ye emzirmeyi hayır bırakma dedi nitekim bebek dustu kuretaj oldum sırf kizimi emziriyorum diye anestezi bile yaptirmadim o kadar aciliydi ki anlatamam yani emzirmeye devam edebilirsin cnm tadı degisince zaten bebek kendi birakiyormus tadi tuzlaniyormus zehirleme yok yani
Cok sagol canm zehirlenme yok o zamn. Yaz gunude biraktirmayi dusunmuyorum. Cok asiri emmek isteyen bir cocuk dedil sadece sabah uyandiginda istiyor birde aksamlari ac uyursa gece kalkip emiyor. Ac uyutmamaya calisiyorum. Karnimdaki bebektende cok umudum yok emsin diyorum
Canım canini sıkma ve ikiliye cok takılma benim kuzenime de arkadasima da down sendromlu kesin dediler alalim dediler aldirmadi ikiside hatta dogarsa yaşamaz dediler ikiliye göre simdi ikiside dogdu biri 1.5 yasinda biri 11 aylik ve sapasağlamlar cok şükür. Bide aminoasit mi ne varmia sivi alıyorlarmis kötü bişey çıkarsa ben onu yaptırmayı düşünmüyorum bile çünkü bebek ve benim için tehlikesi varmış garanti sonuç mu ne veriyormus Rabbim.ne verdiyse basim üstüne kalbini ferah tut sende biseycik cikmaz inşallah
Yok hayır benimki direkt genetiğe gitti özelde yaptırdım ben.Doktor patolojide birşey çıkmaz bize genetik lazım dedi.zaten eşimle kendi genetik analizimizi de yaptırmıştık hepsini bir doktora götüreceğiz çıkınca.
Çok güzel.bir pazar günü olsun zira yarın iş başı yapacağız Çok garip şeyler canım ıstiyor hiçbiri de mevsimi değil şimdi isim yazıp sizinde canınızı istetmiyim