2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
sen icini rahat tut karnindaki bebek icinde elinden geldigi kadar cabala gerisi Allah in takdiri Allah ol der oluverir bazi ultrason cihazlari da eski oluyor gostermiyor hic bsyi benim bebegin kesesinin kenar yapısı bozukmus mesela yasadigim kanamalara bagli ama dr bak kizinda da boyle olmus hemde onu normal dogumla 3.5 kilo dogurmussun dedi stres yapma dedi seninde belki ultrason kötüdür ayrintisini bebegin buyuklugunu tam gorememistir o yuzden uzulme kalp atışı var mıydı en son bebekte

gunaydin cnm

kizlaaarr gunaydin ya ben ilk hamileligimde cok catladim her seyi kullandigim halde (lierac,zeytin yagi,bebek losyonu)karnim ozellikle cok beyaz tenliyim fazla belli olmuyor ama iste fazla olunca bunda da esim hindistan cevizi yagi görmüş soguk sıkım onu kullaniyorum hic catlaginda kullanip yararini goren oldu mu
ark larim banyodan sonra sac uclarina kullaniyor saci kuru ve boyali olan ark larim onun icin sacta faydasini duydum da vucuda ne kadar etkili bilmiyorum

Aynı tarihllerde gebeliğimiz var sizinle benimde bir hafta geri demişti doktorum cok üzülüyorum böyle durumlara
Cok sagol canm. Allah yardimcimiz olsun. Geriden gelen gebeliklerin cogu sikintili cikti. Hayirlisi diyorum saligununu bekliyirum

Cok sagol canm Allah razi olsun desteginden dolayi. Henuz kalp atisi goremedik canm onu bekliyoruz aslinda. Sali gunu randevu aldim. Allahin takdiri artik rabbim en iyisini bilendir . herseyde vardir bir hayir

Annemler maraşa gidelim hem dondurma yeriz hemde bi aile dostumuz var onlara gideriz diyo ama benim hiç gidesim yok
Çok uzakta değil 1.30 saat mesafede ama canım hiç bişe yapmak istemiyor evde yatmak istiyorum
Oysa normalde gezmeyi çok severim

Ben de öyleyim.Sıcaktan dolayı hiç dışarı çıkmak istemiyorum.Sürekli yatıp uzanasım var.Bi de hamilelikten dolayı sanırım aşırı alıngan oldum

Günaydın güzel anneler
Rabbim kaybedenlere tekrar nasip etsin
Karnımızdaki yavruları da Rabbim korusun sagsalim kucagımıza alalım inşallah
Ben de 10 gündür doktora gitmiyorum meraktayım. Perşembe randevum bakalım...

Ben de öyleyim.Sıcaktan dolayı hiç dışarı çıkmak istemiyorum.Sürekli yatıp uzanasım var.Bi de hamilelikten dolayı sanırım aşırı alıngan oldum
Evet hem sıcaktan hemde 2 yaşında kızım var onla gezmeyi çok sevmiyorum uzak mesafede
Biyere gidince hiç bişe yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…