2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın herkese
Yine sabaha güzel başlayıp kahvaltıdan sonra mide bulantısıyla devam ediyorum güne. Dün epey kötü oldum. Oğlumu pansumana götürmüştük. Biraz enfekte olmuş deyince baktım koluna. Hakikaten öyle gibiydi. Sonra eşime "hanımefendi kötü oldu. Götürün uzansin biraz" dedi. Gerçekten öyle oldum. Soğuk soğuk terlemeye başlamıştım. Biraz yatinca duzeldim. Sağ salim iyilesseydi şu yarası Çok kafaya takıyorum

Endogru zamani sen bilirsin canim insallah moralini bozma en iyisini Allah bilir ,kanamayla bebegi kucaklayanlr bile o kadar cok sen ikisi icinde en Iyisini yaparsin bende evimize donunce kesicem normalde simdi surekli disari cik et misafir derken yemegi unutup hemen sut istiyor miden bulaniyor mu emzirmeden sorma hamilelik basladigindan beri

Gunaydin hanimlar ve bebislerr ❤❤

Bende oglumda tam 20kilo aldim 7aya kadr hic catlagim yoktu ama 7.ayda oyle catlamaya basladimki dogumdan ciktigim zaman girdiğimin 2kati catlagim vrdi bikac doktor zor dogum olmasi iyice arttirmis dedi
Erken dogum olur demislerdi acilmam vardi 3cm ama 40+5de dogdu oglum stresi iyice yapti galiba ilkini catlaksin atlatan vr mi ne yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…