Benim hiç catlagim olmadı ilk hamileligimde. 12 kilo almıştım toplamda. Özel birşey yapmadım. Bepantolun çatlak kremi vardı hatırladığım zamanlar onu suruyordum. Hala varsa aynı ürün yine onu alacağım. Ama bence tamamen kişinin fiziksel yapısıyla alakalı bu durum.Gunaydin hanimlar ve bebislerr ❤❤
Bende oglumda tam 20kilo aldim 7aya kadr hic catlagim yoktu ama 7.ayda oyle catlamaya basladimki dogumdan ciktigim zaman girdiğimin 2kati catlagim vrdi bikac doktor zor dogum olmasi iyice arttirmis dedi
Erken dogum olur demislerdi acilmam vardi 3cm ama 40+5de dogdu oglum stresi iyice yapti galibailkini catlaksin atlatan vr mi ne yaptiniz
Aha benden biri cikti domatesi agzima suremiyorum midemi yakiyoBen yumurta ve peynir yedim sadece canım.onceden olsa kahvaltı masasını donatırdım özenle.ama şimdi canım birşey istemiyor
Domates salatalık peynir çeşitleri zeytin yeşil zeytin ekmek patates kızartması poğaça bal treyagiKizlar kahvaltida neler yediniz veya yiyeceksiniz bi yazin bakalim bana örnek olsun
Maşallah bunların hepsini yiyebildin miDomates salatalık peynir çeşitleri zeytin yeşil zeytin ekmek patates kızartması poğaça bal treyagi
Bi pogaca eksik onu da kim alacakDomates salatalık peynir çeşitleri zeytin yeşil zeytin ekmek patates kızartması poğaça bal treyagi
Ne var kiz bunlari yemeyeMaşallah bunların hepsini yiyebildin midarisi basimiza
Maşallah bunların hepsini yiyebildin midarisi basimiza
Ben normalde recel,zeytın,domates olmadan kahvaltı yapamazdım.ama tiksindim çoğu şeyden.akşama da makarna yiyorum yada çorba içiyorum.Salcalı yemek de yiyemiyorım.Yemek yemeyi çok seven birisiyim normalde.İştahımız yerıne gelse keşke de hayattan tat alsakAha benden biri cikti domatesi agzima suremiyorum midemi yakiyogaranti yumurta peynir yiyebilrisem 2 3 tane zeytin baska bişey yiyemiyorum
Maşallah ya ne güzel yemişsinDomates salatalık peynir çeşitleri zeytin yeşil zeytin ekmek patates kızartması poğaça bal treyagi
Peynir,domates salata, Ihlamur, sucuklu yumurta ekmek canim. Kucagimda kizla ne kadar yiyebildiysem :) 2 tk tahin pekmez birdeKizlar kahvaltida neler yediniz veya yiyeceksiniz bi yazin bakalim bana örnek olsun
Benim iki hamileliğimdede hiç çatlağım olmadı. Hatta doktora ilk gebeliğimde krem kullanayımmı demiştim. Krem kullanma. Annene sor çatlağı varmı diye. Varsa eğer kaçınılmaz senin de olur yoksa hiç korkma olmaz demişti. Yani işin özü genetiğe bağlamıştı olayı. Nekadar krem kullnırsan kullan cildin çatlamaya müsaitse hiçbirşekilde engel olmazsın dedi. Bende hiçbirşey kullanmamıştım. Birsürü arkadaşım kullandı ama çatlıycaksa gerçekten fayda etmiyor.Gunaydin hanimlar ve bebislerr ❤❤
Bende oglumda tam 20kilo aldim 7aya kadr hic catlagim yoktu ama 7.ayda oyle catlamaya basladimki dogumdan ciktigim zaman girdiğimin 2kati catlagim vrdi bikac doktor zor dogum olmasi iyice arttirmis dedi
Erken dogum olur demislerdi acilmam vardi 3cm ama 40+5de dogdu oglum stresi iyice yapti galibailkini catlaksin atlatan vr mi ne yaptiniz
Evet mesela son zamanlarda gogusten sut gelmesi yada emilmesi erken doguma sebepEmziriyorum iki yasina basacak . karnimdakini mi zehirliyir canm
Kııııız senin ne
Galiba biraz da genetik, annemde halamlarda falan da catlak yok ben de catlaksiz gecirdim. 25 kilo almistim, duzenli krem surmustum daha ilk aylardan itibaren. Simdi de her dustan sonra iyice yagliyorum gobusu. Bence hamileligi ogrendigin andan itibaren kremlemek onemli, anca esniyor deri. Gobek buyumeye basladiktan sonra cok gec.Gunaydin hanimlar ve bebislerr ❤❤
Bitki caylarini gunde 2 fincandan fazla icmemek lazim diye biliyorum canim.Gunaydin. Bende bugun guzel kahvaltimi yapabildim.folik asitle b12yi de icerim bugun. Bas agrim var birde aksam bogazlarim acimaya basladi. İhlamur içmeye basladim.simdi acisi gecti biraz. Gunde ne kadar icilebiliyor acaba ihlamur bilen varmı?
Simit ayran fiks başka.bi şey yiyemiyorum sabahları. Normalde de sevmem kahvaltı yapmayı ama ama hamile kaldım kalalı işkence oldu resmenKizlar kahvaltida neler yediniz veya yiyeceksiniz bi yazin bakalim bana örnek olsun
Yedim valla işin garibi yerken midem kazınıyordu hala . Benim çok midem kazınıyor yerken bile doymuyorum eyvahlar olsunMaşallah bunların hepsini yiyebildin midarisi basimiza
Cok sagol canm. Neyin kanamasi bilemedim. Afedersin lavoboya gidince geliyor. Simdi de sancim varEndogru zamani sen bilirsin canim insallah moralini bozma en iyisini Allah bilir ,kanamayla bebegi kucaklayanlr bile o kadar cok sen ikisi icinde en Iyisini yaparsin bende evimize donunce kesicem normalde simdi surekli disari cik et misafir derken yemegi unutup hemen sut istiyor miden bulaniyor mu emzirmeden sorma hamilelik basladigindan beri
Bunu bilmiyordum canmEvet mesela son zamanlarda gogusten sut gelmesi yada emilmesi erken doguma sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?