2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim hiç catlagim olmadı ilk hamileligimde. 12 kilo almıştım toplamda. Özel birşey yapmadım. Bepantolun çatlak kremi vardı hatırladığım zamanlar onu suruyordum. Hala varsa aynı ürün yine onu alacağım. Ama bence tamamen kişinin fiziksel yapısıyla alakalı bu durum.

Ben yumurta ve peynir yedim sadece canım.onceden olsa kahvaltı masasını donatırdım özenle.ama şimdi canım birşey istemiyor
Aha benden biri cikti domatesi agzima suremiyorum midemi yakiyo garanti yumurta peynir yiyebilrisem 2 3 tane zeytin baska bişey yiyemiyorum

Maşallah bunların hepsini yiyebildin mi darisi basimiza
Aha benden biri cikti domatesi agzima suremiyorum midemi yakiyo garanti yumurta peynir yiyebilrisem 2 3 tane zeytin baska bişey yiyemiyorum
Ben normalde recel,zeytın,domates olmadan kahvaltı yapamazdım.ama tiksindim çoğu şeyden.akşama da makarna yiyorum yada çorba içiyorum.Salcalı yemek de yiyemiyorım.Yemek yemeyi çok seven birisiyim normalde.İştahımız yerıne gelse keşke de hayattan tat alsak

Gunaydin. Bende bugun guzel kahvaltimi yapabildim.folik asitle b12yi de icerim bugun. Bas agrim var birde aksam bogazlarim acimaya basladi. İhlamur içmeye basladim.simdi acisi gecti biraz. Gunde ne kadar icilebiliyor acaba ihlamur bilen varmı?

Benim iki hamileliğimdede hiç çatlağım olmadı. Hatta doktora ilk gebeliğimde krem kullanayımmı demiştim. Krem kullanma. Annene sor çatlağı varmı diye. Varsa eğer kaçınılmaz senin de olur yoksa hiç korkma olmaz demişti. Yani işin özü genetiğe bağlamıştı olayı. Nekadar krem kullnırsan kullan cildin çatlamaya müsaitse hiçbirşekilde engel olmazsın dedi. Bende hiçbirşey kullanmamıştım. Birsürü arkadaşım kullandı ama çatlıycaksa gerçekten fayda etmiyor.

Galiba biraz da genetik, annemde halamlarda falan da catlak yok ben de catlaksiz gecirdim. 25 kilo almistim, duzenli krem surmustum daha ilk aylardan itibaren. Simdi de her dustan sonra iyice yagliyorum gobusu. Bence hamileligi ogrendigin andan itibaren kremlemek onemli, anca esniyor deri. Gobek buyumeye basladiktan sonra cok gec.

Bitki caylarini gunde 2 fincandan fazla icmemek lazim diye biliyorum canim.

Cok sagol canm. Neyin kanamasi bilemedim. Afedersin lavoboya gidince geliyor. Simdi de sancim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…