2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar merhaba. 11. Haftaya girdim 2 gündür sürekli istifra ediyorum. Önce ki haftalarda sadece bulantım vardı. 3 ay bitiyor oysa geçmesi gerekirken artış gösterdi, anlamadım.

Kizlar kahvaltida neler yediniz veya yiyeceksiniz bi yazin bakalim bana örnek olsun

Bizimki kahvalti saatini bya gecti ama sabah uyanmadan once rüyamda cesit cesit kahvalti yaotigimi gormustum klasik kahvalti yaninda haslanmis patates ,zeytin ,peynir recel oglumdada hep siyah zeytin yemistim yine basladim kus gibi zeytin yiyorum

Ben pek genetik olduguna inanmiyorum tamam bazi seyler genetik geciyor ama vuct yapi cok farkli annemin 3cocugu olmasına ragmen ne kilosu ne catlagi var ic karin genisligi bence daha onemli bende hep krem surdum mustela kullandim son zamanlarda hindistancevizine gectim artik mustela almak istemeyince cok yagli tutuyor ama bi giysinizi onun icin ayirmaniz daha iyi olur ,bepanthol bebeklerdede baya etkili diye duymustum

Kızlar merhaba. 11. Haftaya girdim 2 gündür sürekli istifra ediyorum. Önce ki haftalarda sadece bulantım vardı. 3 ay bitiyor oysa geçmesi gerekirken artış gösterdi, anlamadım.
Bu haftalarda en şiddetli zamanı oluyor bulantıların canım. Normal bu. Bir iki haftaya geçer merake etme

Cok sagol canm. Neyin kanamasi bilemedim. Afedersin lavoboya gidince geliyor. Simdi de sancim var

Doktor kontrolune kadar yapabilirsen hep dinlen canim ama agrin artarsa bi cik doktora istersen ,daha kucuk demistin bazi yerlesme kanamalri uzun suruyor ama bu haftalarda olur mu bilmiyorum

Doktor kontrolune kadar yapabilirsen hep dinlen canim ama agrin artarsa bi cik doktora istersen ,daha kucuk demistin bazi yerlesme kanamalri uzun suruyor ama bu haftalarda olur mu bilmiyorum
Sancim var canm artarsa bir giderim yada dusuk mu oluyor acaba asagida hafifden agriyor

Kızlar bazı günler sizinde belirtileriniz azalıyor mu? Dün sürekli midem bulandı ve inanılmaz göğüs ağrım vardı bugün neredeyse hiç birşeyim yok. Belirtiler azalınca acaba birşey yolunda mı gitmiyor diye endişeleniyorum.

Benim de öyle oluyor canım, bazen hamile olduğumu unutuyorum bazen de iliklerime kadar hissediyorum

Bende rüyamda erkek bebek gördüm. İlk gebeliğimde de rüyamda erkek görmüştüm ve oğlum oldu.Şimdi yine benzer bir rüya gördüm. Perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum belki tahminde bulunur. Aslında kız olmasını çok istiyordum ama hamile olunca insan yeter ki sağlıklı olsun diyor. Şuan hiç düşünmüyorum. Zaten 12 hafta bitmiş oluyor sanırım ense kalınlığı ölçümünü falan yapar. Tek dileğim herşey iyi olsun

Aynen öyle Rabbim herşeyden önce sağlıklı olmasını nasip etsin bize. Ben de yaz tatili için başka bir şehirdeydim haftaya Cuma son kontrolden sonra Gaziantep’e dönüyoruz. Bu doktorumdan çok memnundum ama inşallah orada da güzel bir doktor bulabilirim. Ben de 12.haftada olacağım belki burada bakar ense kalınlığına felan

Benimde öyle ve şüpheleniyorum bazen. Geçen ay zaten kendimi hep olumsuz düşünerek yordum. Hergün belirtilerimi yokluyordum. Göbeğim çıkıyor mu göğsüm ağrıyır mu? Sonra dr bir gittim bebek baya büyümüştü. Şimdi yine bulantım azaldı endişelerim arttı ama Perşembe gününü bekliyorum

bende o günü bekliyorum yedigimden tat almak istiyorum artik

Ben ilk bebeğimi kalbi durdu ve öyle kaybettim 9. Haftada. Şuan belirtilerin olmaması aşırı geriyor beni. Eminim 12 hafta bitsin bu seferde 2li tarama temiz çıkana kadar gerileceğim. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bugün aynı şeyi bende yaşıyorum kendimi cok iyi hissettim butun evi temizledim şimdi de endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…