Bitki çayları için genelde En fazla 2 fincan diye biliyorum benGunaydin. Bende bugun guzel kahvaltimi yapabildim.folik asitle b12yi de icerim bugun. Bas agrim var birde aksam bogazlarim acimaya basladi. İhlamur içmeye basladim.simdi acisi gecti biraz. Gunde ne kadar icilebiliyor acaba ihlamur bilen varmı?
Aynen katılıyorum sana canım inanın buanlar geri gelmiyor bulantısı olmayanlar çok sanslı bence hiçbirşeyden zevk alınmıyor iki çocuğumdada yaşadım 3de de aynı hep istemişimdir gümbür gümbür bir hamileleik geçirmeyi kısmetHanimlar vesvese yapmayin bencekendinizi iyi hissediyorsanız keyfini çıkarın
Randevum yok ama gitmeyi dusunuyorum yarin yada sali gunu :)Yarin randevusu olanlarrrrrrr
Bence emzirmeyi birakmalisin karnindakinin nasibini vitaminini hep diger cocuguna vermis oluyosun doktoruna soyleseydin sana hemen biraktirirdi emzirmeyi istersen bir ara sor doktora ona gore hizli brakma calismalarina basla derim ben.Bunu bilmiyordum canm
Ben ben benYarin randevusu olanlarrrrrrr
Evet bulantı ve baş dönmesi var kahvaltı dışında istahta pek sıkıntı olmuyor kendim yapmadığım sürece her yemeği yiyorum ama kahvaltı tam bir iskenceHer gun her gun de simit ayran olmazki bulanti mi vardi sende
Olsun bebeklerimiz bizimle ya biz herseye katlaniriz saglikli olsunlardaEvet bulantı ve baş dönmesi var kahvaltı dışında istahta pek sıkıntı olmuyor kendim yapmadığım sürece her yemeği yiyorum ama kahvaltı tam bir iskence
İlk uc ay spor hatta tempolu yuruyus bile sakincali olabilir. Doktoruna danis mutlakaKızlar spor yapıyor musunuz spor salonuna indim şimdi abartmadan yürüyüş yaptım biraz esneme hareketi doktora da sormayı unuttum zararı olmaz di mi?
Tamam canım sağol bir sorayım gidinceİlk uc ay spor hatta tempolu yuruyus bile sakincali olabilir. Doktoruna danis mutlaka
İnsallah bu sefer ki saglikla gelir.Rahat bir gebelik yasarsin.Bende ilk gebeligim 10gun once kalbi durdugu icin kurtajla sonlandi.Siz ne kadar sonra hamile kaldiniz tekrar..Birde patolojiye gittimi sonucunuz yani neden kalbi durmuş acabaBen ilk bebeğimi kalbi durdu ve öyle kaybettim 9. Haftada. Şuan belirtilerin olmaması aşırı geriyor beni. Eminim 12 hafta bitsin bu seferde 2li tarama temiz çıkana kadar gerileceğim. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnsallah bu sefer ki saglikla gelir.Rahat bir gebelik yasarsin.Bende ilk gebeligim 10gun once kalbi durdugu icin kurtajla sonlandi.Siz ne kadar sonra hamile kaldiniz tekrar..Birde patolojiye gittimi sonucunuz yani neden kalbi durmuş acaba
Amin inşallah..Cok zor bir duygu gerçekten hel bir korku.Bende de tam dedigin gibi belirtiler kesilmisti.Ama sat günü gününe uyumluydu herseyi.Buna ragmen böyle oldu.O yüzden korkma sat uyumsuz olsa bile.Olacagi varsa oluyor bazi seyler hersey Allahtan.Saglikla.al bebegini kucagina insallah.Başınız sağolsun çok zor ben 1.5 yıl sonra tekrar anca cesaretimi toplayabildim. Denemedik hiç 1.5 yıl. Doktor ilk gebeliklerde sık olan bir durum dediği için gerek görmedi patoloji vb şeylere. Zaten düşük yaptım kalbi durduktan sonra kürtaj olmadım. Allah sizede en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bir bebiş haberi nasip eder inş. Çok zor allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın zamanı değilmiş bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş diye teselli bulmaya çalışmıştım. Ben 1.5 sene kendi kendimi yedim ama varsa niyetiniz bence denemeye devam edin. Ben bu 1.5 senede kiloluydum zayıfladım bir sürü doktora gittim vitamin eksikliklerimi tamamladım hatta tüm çürüklerimi bile temizlettim anca hazır hissettim kendimi psikolojik olarak. Yoksa bir sıkıntınız bence hemen denemeye devam edin. Bebek bile görmek canımı acıtıyordu çünkü. Ama tekrar hamile kaldığınızda normal insanlara göre daha zor geçiyor. Bugün mide bulantım yok diye kendi kendimi hırpalıyorum acaba birşey mi oldu diye. Her wc ye gittiğimde tedirgin oluyorum kan var mı diye. Allah kimseyi evladıyla sınamasın sağlıkla alsın bütün anneler kucaklarına inşallahAmin inşallah..Cok zor bir duygu gerçekten hel bir korku.Bende de tam dedigin gibi belirtiler kesilmisti.Ama sat günü gününe uyumluydu herseyi.Buna ragmen böyle oldu.O yüzden korkma sat uyumsuz olsa bile.Olacagi varsa oluyor bazi seyler hersey Allahtan.Saglikla.al bebegini kucagina insallah.
Rahatladım ama yine heyecan bastıGozunaydin canim neguzel rahatlamissindir ogrendigin icin :))
Merhaba hoşgeldim aramıza ilk bebeğin mi
Ben kullaniyorum. Tupbebek tedavisine başlarken bunu verdiler hala devam ediyorum. İcinde her şey var zaten. Ekstra vitamin almama gerek kalmıyorDekekki sende tutmus oglumda kiz gosteriyordu oglan olmustu simdi baska bi sayfaya baktim once senin yasini cin takvimine cevirip sonra hesapliyor ona gore oglumunki tutuyor bu kezde kiz gosteriyor nasip ama bakalim merak iste
Sagol canim oyle iciyim madem ,iMOm diye multivitamin yazdi ama ilk hamileligimde baska bisey yazmisti bunu kullanan var mi
Gebe iken emzirmek emzirdiginiz çocuğun gelişimini etkiliyor maalesef. Bebeğiniz ishal olursa emzirmeyi hemen kesin. Zehirlenme başlamıştır.Kizlar doktr progestan yazdi ama ben emzirdigimi soylemeyi unuttum . hem emzirip hem ilacdan kullanan var mi. Ay ya nasilda unuttum
Yazar mısınızMerhabailk evliliğimden bir kız iki oğlum var. Eşimin çocuğu olmadığı icin bu maceraya atıldık. 5 kez dusuk yapınca tüp bebek tedavisine başlandı. Hakkımızda hayırlısı diyorum ben hep. Sizin ilk mi
Ben kullaniyorum. Tupbebek tedavisine başlarken bunu verdiler hala devam ediyorum. İcinde her şey var zaten. Ekstra vitamin almama gerek kalmıyor
Gebe iken emzirmek emzirdiginiz çocuğun gelişimini etkiliyor maalesef. Bebeğiniz ishal olursa emzirmeyi hemen kesin. Zehirlenme başlamıştır.
Honey_86 beni de sayfaya ekleyebilir misiniz?
39 yaşındayım sat: 27.06.2019 BDT: 02.04.2029
İZMİR. Meslek yazar 1 bebek bu dördüncü çocuğum olacak :) sondaki alanı anlamadım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?