gec dollenme olabiliyor bazen şaşırtıcı şekilde hadi ins hayirli haberlerini bekliyoruz sali gunuCok sagol canm Allah razi olsun desteginden dolayi. Henuz kalp atisi goremedik canm onu bekliyoruz aslinda. Sali gunu randevu aldim. Allahin takdiri artik rabbim en iyisini bilendir . herseyde vardir bir hayir
3 senedir bir kitap çıkarmasam da 3 kitabı olan bir yazarcikim :)Yazar mısınız☺
Simdilik bi sikinti yok canm kizimda . cok sagolMerhabailk evliliğimden bir kız iki oğlum var. Eşimin çocuğu olmadığı icin bu maceraya atıldık. 5 kez dusuk yapınca tüp bebek tedavisine başlandı. Hakkımızda hayırlısı diyorum ben hep. Sizin ilk mi
Ben kullaniyorum. Tupbebek tedavisine başlarken bunu verdiler hala devam ediyorum. İcinde her şey var zaten. Ekstra vitamin almama gerek kalmıyor
Gebe iken emzirmek emzirdiginiz çocuğun gelişimini etkiliyor maalesef. Bebeğiniz ishal olursa emzirmeyi hemen kesin. Zehirlenme başlamıştır.
Honey_86 beni de sayfaya ekleyebilir misiniz?
39 yaşındayım sat: 27.06.2019 BDT: 02.04.2029
İZMİR. Meslek yazar 1 bebek bu dördüncü çocuğum olacak :) sondaki alanı anlamadım teşekkür ederim
Sagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.gec dollenme olabiliyor bazen şaşırtıcı şekilde hadi ins hayirli haberlerini bekliyoruz sali gunu
Canım, çok geçmiş olsunSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Cok sagol canm Allah razi olsun amin. Iki tane kizim rabbim onlari korusun . rabbim sizinkileride korusun canm kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Canım, çok geçmiş olsunRabbim diğer çocuğunu sana bağışlasın, ikincisini de vakti zamanında sağlıkla, sıhhatle nasip etsin inşallah
Sağlıklı bi hamilelikle tez zamanda inşallah bu acınızı unutursunuzSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Ayy ne güzel3 senedir bir kitap çıkarmasam da 3 kitabı olan bir yazarcikim :)
Amin canm cok sagol Allah razi olsunSağlıklı bi hamilelikle tez zamanda inşallah bu acınızı unutursunuz
Canm rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasıp etsin inşallah...üzüldümSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Çok üzüldüm canım Rabbim en yakin zamanda inşallah sağlıklı gebelik nasip eder canim. Bir de kuzenim yeni kurtaj oldu hemde düşük yaptigi halde anesteziyle yaptılar hic acı cekmedim dedi bildiğim kadariyla düşükte yapsan yine temizlemek icin kürtaj öneriyor doktorlarSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Cok uzuldumSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Canım üzgünüm..ama kürtaj olman daha iyi..içerde parça kalmamasi ve ileride dogurganligina etki etmemesi adina.Acı geciyor elbet.Zaten genel anestezi ile oluyorsun.Her kürtajda ayni değil çok duydum ben 1-2gün hafif kanamayla agrisiz geçireni.Sagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Cok uzuldum Allah yardimcin olsunSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Cok gecmis olsun, insallah fazla aci cekmeden atlatir en kisa surede saglikli bi gebelik yaşarsın.Sagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
ol canm. Olsam iyiydi ama cok aci cekecegim biliyirum. Kurtaj olmakla korktum sanirim istemedim ama baya sancim oldu agri kesici aldim. Yaptirsam da iyi olurduCanım üzgünüm..ama kürtaj olman daha iyi..içerde parça kalmamasi ve ileride dogurganligina etki etmemesi adina.Acı geciyor elbet.Zaten genel anestezi ile oluyorsun.Her kürtajda ayni değil çok duydum ben 1-2gün hafif kanamayla agrisiz geçireni.
Allah razi olsun insCok gecmis olsun, insallah fazla aci cekmeden atlatir en kisa surede saglikli bi gebelik yaşarsın.
k sagol canm Allah razi olsunCok uzuldum Allah yardimcin olsun
Amin canm Allah razi olsunCok uzuldumrabbim tekrar nasip eder insallah saglikli bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?