2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok sagol canm Allah razi olsun desteginden dolayi. Henuz kalp atisi goremedik canm onu bekliyoruz aslinda. Sali gunu randevu aldim. Allahin takdiri artik rabbim en iyisini bilendir . herseyde vardir bir hayir
gec dollenme olabiliyor bazen şaşırtıcı şekilde hadi ins hayirli haberlerini bekliyoruz sali gunu

Simdilik bi sikinti yok canm kizimda . cok sagol

gec dollenme olabiliyor bazen şaşırtıcı şekilde hadi ins hayirli haberlerini bekliyoruz sali gunu
Sagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.

.
Canım, çok geçmiş olsun Rabbim diğer çocuğunu sana bağışlasın, ikincisini de vakti zamanında sağlıkla, sıhhatle nasip etsin inşallah

.

Canım, çok geçmiş olsun Rabbim diğer çocuğunu sana bağışlasın, ikincisini de vakti zamanında sağlıkla, sıhhatle nasip etsin inşallah
Cok sagol canm Allah razi olsun amin. Iki tane kizim rabbim onlari korusun . rabbim sizinkileride korusun canm kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Sağlıklı bi hamilelikle tez zamanda inşallah bu acınızı unutursunuz

Canm rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasıp etsin inşallah...üzüldüm

Çok üzüldüm canım Rabbim en yakin zamanda inşallah sağlıklı gebelik nasip eder canim. Bir de kuzenim yeni kurtaj oldu hemde düşük yaptigi halde anesteziyle yaptılar hic acı cekmedim dedi bildiğim kadariyla düşükte yapsan yine temizlemek icin kürtaj öneriyor doktorlar

Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı çok şiddetli olmamakla beraber kasık bel bacak ağrım var bi an azalıyor bi an artıyor yarın dr gideceğim inşaAllah sabah 9.30

Cok uzuldum rabbim tekrar nasip eder insallah saglikli bir sekilde

Canım üzgünüm..ama kürtaj olman daha iyi..içerde parça kalmamasi ve ileride dogurganligina etki etmemesi adina.Acı geciyor elbet.Zaten genel anestezi ile oluyorsun.Her kürtajda ayni değil çok duydum ben 1-2gün hafif kanamayla agrisiz geçireni.

Cok uzuldum Allah yardimcin olsun

Cok gecmis olsun, insallah fazla aci cekmeden atlatir en kisa surede saglikli bi gebelik yaşarsın.

Sag
ol canm. Olsam iyiydi ama cok aci cekecegim biliyirum. Kurtaj olmakla korktum sanirim istemedim ama baya sancim oldu agri kesici aldim. Yaptirsam da iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…