2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kac aylikdi canm benmki 6 ahaftalik olmustu.

Sag

ol canm. Olsam iyiydi ama cok aci cekecegim biliyirum. Kurtaj olmakla korktum sanirim istemedim ama baya sancim oldu agri kesici aldim. Yaptirsam da iyi olurdu
Ben anestezisiz yaptırmıştım sonrasında hiç ağrı sızı olmadı yaparkende dayanılmayacak aham şaham bi ağrısı yoktu üstelik 5-10 dk bişey gerekliyse yaptırmalısın ama ilaçla da düşebilirse tercih senin tabi Geçmiş olsun

Olumsuz durum yaşayan herkese çok çok geçmiş olsun.
İnşallah sağlıklı gebelik nasip olur en kısa sürede.

Canim yaa cok gecmis olsun oyle uzuldumki keske seninle kalmaya devam edebilseydi insallah Allah dogru zamanda tekrr nasip eder bebegine uzun omur versin rabbim

sagol canm.
Doktorda cok surmez demisti ama ben kurtajdan korktum biraz. Ben yine dusuneyim

ah cnm hic uzulme
ah cnm sakın uzulme ayetel kursi oku bol bol ben onu okuyarak kurtaj olmustum bi sekilde baska yere odaklaninca aciyi az hissediyorsun kanaman uzun surerse bosa kan kaybetme kuretaj ol

zaten özelde anestezi ile olabilirsin cnm devlet zorluyir gidip anestezi den ayri kadin dogumdan ayri sira aliyorsun anestezici kilonu tahlillerini falan kontrol ediyor onun kararini kadin dogumcuya goturuyorsun galan baya uzun ve yorucu ama ozelde hemen yapiyorlar

Bende emin olamadıgımdan çok zorlamadım kendimi sorayım da bende başlıcam doğuma kadar esnemek lazım iyice

Ilk 3aydan sonra başlasan daha iyi olur canim esnemek icin yavs yavs pilatrs topu kullanabilirsin ama son zamanlarda yada son ay daha iyi olabilir,dogum kursuna gittigim zaman ebe oyle anlatmisti acilmanin olmasina yardim eder diye hatırlıyorum hafif yuruyuslerin bi sakincasi olmaz

Çok teşekkür ederim canım

ah cnm hic uzulme

ah cnm sakın uzulme ayetel kursi oku bol bol ben onu okuyarak kurtaj olmustum bi sekilde baska yere odaklaninca aciyi az hissediyorsun kanaman uzun surerse bosa kan kaybetme kuretaj ol
Yarina randevu aldim gec olmaz umarim. Cok sagol canm

Bende emin olamadıgımdan çok zorlamadım kendimi sorayım da bende başlıcam doğuma kadar esnemek lazım iyice☺
Genelde soylenen sey eger hamilelik oncesi spor yapiyorsan, zorlamayacak ve bebegi tehlikeye atmayacak sekilde devam edilebilir. Ama hamilelik oncesi de hic bir sey yapmiyorsan hamileliğin ilk 3 ayında sifirdan spora baslamayi onermiyorlar. Yuruyus yuzme vs her zaman yapilabilecek seyler, onlarda sikinti yok. Tabi bu hamileliğin sorunsuz olduğu durumlar icin gecerli. Mesela ben kizima hamileyken kanama geçirdiğim icin spor yapmam ve doguma kadar ucaga binmem yasakti. Spor salonu uyeligimi iptal ettirmiştim doktorumdan gidemeyeceğime dair yazi alip.

Bos gebelikti canim onun 8. haftaya kadar beklettiler belki kalp atisi olur diye o arada düşük yaptı zaten onada doktor kesen parçalanmış dusurmussun dedi ama tekrar kürtaj yaptı temizlensin diye

Kizlar bugun dayanamayip kendime iş cikarttim tavan arasinda hurclarin icinde kizimin kuculen kiyafetleri vardi hadi dedim gel beraber acalim bakalim kardesinin kiyafetleri (!) nasılmış
Neyse efenim bizim kucuk hanimla cikardik aya gore siraladik falan bi baktim ki unisex toplasan 3-4 parça anca çıkar. Nereye elimi atsam ya tavsanli ya pembe.
Bakalim su cinsiyeti bi öğrenelim de kiz derse herseyim tamam, oglan derse beni saglam bi alisveris turu bekliyor

Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı çok şiddetli olmamakla beraber kasık bel bacak ağrım var bi an azalıyor bi an artıyor yarın dr gideceğim inşaAllah sabah 9.30
8. Haftalarda tek belirtim kasık agrisiydi canim bel ve bacak agrimiyodu adet gününe denk geldiyse de agrin olur doktorum demişti adet günlerindw olur agri diye

Büyük gecmis olsun canim cok üzüldüm.Rabbim tekrar sagliksini nasip etsin insallah. Aslinda Hep hissetmistin sen sorunlu bir gebelik oldugunu. Bu sona hazirlamistin yavas yavas kendini. Dilerim cok fazla aci çekmeden atlatirsin bu surecide.

Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
İkiz miymiş oy oy günlerdir senden gelecek güzel haberi bekliyordum ben inşallah bir dahakine sağlıklı olur geçmiş olsun canım

Çok gecmisyolsun. Umarım kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Ayy ne güzel Çok severim ben kitapları bu nedenle çokça saygı duyarım yazarlara☺
Ben de çocukluğumdan beri çok Şevki’sinde kitap okumayı yazmayi Kitaplar hakkında konuşmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…