Kac aylikdi canm benmki 6 ahaftalik olmustu.Çok üzüldüm canım Rabbim en yakin zamanda inşallah sağlıklı gebelik nasip eder canim. Bir de kuzenim yeni kurtaj oldu hemde düşük yaptigi halde anesteziyle yaptılar hic acı cekmedim dedi bildiğim kadariyla düşükte yapsan yine temizlemek icin kürtaj öneriyor doktorlar
Canm rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasıp etsin inşallah...üzüldüm
Ben anestezisiz yaptırmıştım sonrasında hiç ağrı sızı olmadı yaparkende dayanılmayacak aham şaham bi ağrısı yoktu üstelik 5-10 dk bişey gerekliyse yaptırmalısın ama ilaçla da düşebilirse tercih senin tabi Geçmiş olsunSag
ol canm. Olsam iyiydi ama cok aci cekecegim biliyirum. Kurtaj olmakla korktum sanirim istemedim ama baya sancim oldu agri kesici aldim. Yaptirsam da iyi olurdu
Sagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
sagol canm.Ben anestezisiz yaptırmıştım sonrasında hiç ağrı sızı olmadı yaparkende dayanılmayacak aham şaham bi ağrısı yoktu üstelik 5-10 dk bişey gerekliyse yaptırmalısın ama ilaçla da düşebilirse tercih senin tabi Geçmiş olsun
Bende aletli platese baslicam ama 14. Haftada dedilerKızlar spor yapıyor musunuz spor salonuna indim şimdi abartmadan yürüyüş yaptım biraz esneme hareketi doktora da sormayı unuttum zararı olmaz di mi?
Bende emin olamadıgımdan çok zorlamadım kendimi sorayım da bende başlıcam doğuma kadar esnemek lazım iyiceBende aletli platese baslicam ama 14. Haftada dediler
ah cnm hic uzulmeSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
ah cnm sakın uzulme ayetel kursi oku bol bol ben onu okuyarak kurtaj olmustum bi sekilde baska yere odaklaninca aciyi az hissediyorsun kanaman uzun surerse bosa kan kaybetme kuretaj olSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
zaten özelde anestezi ile olabilirsin cnm devlet zorluyir gidip anestezi den ayri kadin dogumdan ayri sira aliyorsun anestezici kilonu tahlillerini falan kontrol ediyor onun kararini kadin dogumcuya goturuyorsun galan baya uzun ve yorucu ama ozelde hemen yapiyorlarKac aylikdi canm benmki 6 ahaftalik olmustu.
Bende emin olamadıgımdan çok zorlamadım kendimi sorayım da bende başlıcam doğuma kadar esnemek lazım iyice
Çok teşekkür ederim canımIlk 3aydan sonra başlasan daha iyi olur canim esnemek icin yavs yavs pilatrs topu kullanabilirsin ama son zamanlarda yada son ay daha iyi olabilir,dogum kursuna gittigim zaman ebe oyle anlatmisti acilmanin olmasina yardim eder diye hatırlıyorum hafif yuruyuslerin bi sakincasi olmaz
Yarina randevu aldim gec olmaz umarim. Cok sagol canmah cnm hic uzulme
ah cnm sakın uzulme ayetel kursi oku bol bol ben onu okuyarak kurtaj olmustum bi sekilde baska yere odaklaninca aciyi az hissediyorsun kanaman uzun surerse bosa kan kaybetme kuretaj ol
Genelde soylenen sey eger hamilelik oncesi spor yapiyorsan, zorlamayacak ve bebegi tehlikeye atmayacak sekilde devam edilebilir. Ama hamilelik oncesi de hic bir sey yapmiyorsan hamileliğin ilk 3 ayında sifirdan spora baslamayi onermiyorlar. Yuruyus yuzme vs her zaman yapilabilecek seyler, onlarda sikinti yok. Tabi bu hamileliğin sorunsuz olduğu durumlar icin gecerli. Mesela ben kizima hamileyken kanama geçirdiğim icin spor yapmam ve doguma kadar ucaga binmem yasakti. Spor salonu uyeligimi iptal ettirmiştim doktorumdan gidemeyeceğime dair yazi alip.Bende emin olamadıgımdan çok zorlamadım kendimi sorayım da bende başlıcam doğuma kadar esnemek lazım iyice☺
Bos gebelikti canim onun 8. haftaya kadar beklettiler belki kalp atisi olur diye o arada düşük yaptı zaten onada doktor kesen parçalanmış dusurmussun dedi ama tekrar kürtaj yaptı temizlensin diyeKac aylikdi canm benmki 6 ahaftalik olmustu.
8. Haftalarda tek belirtim kasık agrisiydi canim bel ve bacak agrimiyodu adet gününe denk geldiyse de agrin olur doktorum demişti adet günlerindw olur agri diyeKızlar kasık ağrısı yaşayan var mı çok şiddetli olmamakla beraber kasık bel bacak ağrım var bi an azalıyor bi an artıyor yarın dr gideceğim inşaAllah sabah 9.30
Sagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
İkiz miymişMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Çok gecmisyolsun. Umarım kısa zamanda bebeğine kavuşursunSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Ben de çocukluğumdan beri çok Şevki’sinde kitap okumayı yazmayi Kitaplar hakkında konuşmayı :)Ayy ne güzelÇok severim ben kitapları bu nedenle çokça saygı duyarım yazarlara☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?