Bende az once dusurdum canm. Bos gebelik kimsal gebelik oluyor sanirim. Tanidigim bir ebe arkadasim vardi onla konustum oda ayni bos gebelik gecirmisti dusurmussun zaten dedi birkacgun bak sonra sanci olursa git dedi.Bos gebelikti canim onun 8. haftaya kadar beklettiler belki kalp atisi olur diye o arada düşük yaptı zaten onada doktor kesen parçalanmış dusurmussun dedi ama tekrar kürtaj yaptı temizlensin diye
Düzenli yapıyordum ama canım haklısın şık üç ay dikkat etmek gerekGenelde soylenen sey eger hamilelik oncesi spor yapiyorsan, zorlamayacak ve bebegi tehlikeye atmayacak sekilde devam edilebilir. Ama hamilelik oncesi de hic bir sey yapmiyorsan hamileliğin ilk 3 ayında sifirdan spora baslamayi onermiyorlar. Yuruyus yuzme vs her zaman yapilabilecek seyler, onlarda sikinti yok. Tabi bu hamileliğin sorunsuz olduğu durumlar icin gecerli. Mesela ben kizima hamileyken kanama geçirdiğim icin spor yapmam ve doguma kadar ucaga binmem yasakti. Spor salonu uyeligimi iptal ettirmiştim doktorumdan gidemeyeceğime dair yazi alip.
Cok sagol canm Allah razi olsun. Evet hissetmistim onceki gebeliklerim gibi degildi. Iki hafta geriydi. Ovalosyon gununu biliyordum.bulantilarim yoktu. Ins canm rabbim sizinkilerini korusun ins canmBüyük gecmis olsun canim cok üzüldüm.Rabbim tekrar sagliksini nasip etsin insallah. Aslinda Hep hissetmistin sen sorunlu bir gebelik oldugunu. Bu sona hazirlamistin yavas yavas kendini. Dilerim cok fazla aci çekmeden atlatirsin bu surecide.
Cok sagol canm Allah razi olsun.Amin insÇok gecmisyolsun. Umarım kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Ben de çocukluğumdan beri çok Şevki’sinde kitap okumayı yazmayi Kitaplar hakkında konuşmayı :)
Aynisi bende oglan olursa hicbirsey olmaz sifirdan almak zorunda kaliriz. Bu sebeple kiz olsun istiyorum benKizlar bugun dayanamayip kendime iş cikarttimtavan arasinda hurclarin icinde kizimin kuculen kiyafetleri vardi hadi dedim gel beraber acalim bakalim kardesinin kiyafetleri (!) nasılmış
Neyse efenim bizim kucuk hanimla cikardik aya gore siraladik falan bi baktim ki unisex toplasan 3-4 parça anca çıkar. Nereye elimi atsam ya tavsanli ya pembe.
Bakalim su cinsiyeti bi öğrenelim de kiz derse herseyim tamam, oglan derse beni saglam bi alisveris turu bekliyor
Helal olsun ne demek. Kendini uzme allah hayirlisiyla tekrar nasip etsin saglikli bir bebek inşallahAllah hepinizden razi olsun canlar. Cok destek oldunuz morel verdiniz . rabbim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins. Hakkinizi helal edin
Tabi canim kiyafet isin en kolay kismi, saglikli olsunlar da hepsi halledilir. Ama insan o hic eskimemis yepyeni pembe tulumlara bakarken bi kiz olsun diye de geciriyor aklindanAynisi bende oglan olursa hicbirsey olmaz sifirdan almak zorunda kaliriz. Bu sebeple kiz olsun istiyorum benyine de allah hayirlisini versin kıyafet alinir, hediye de gelir..
Sagol canm Allah razi olsunHelal olsun ne demek. Kendini uzme allah hayirlisiyla tekrar nasip etsin saglikli bir bebek inşallah
Ben bakmadim henuz. Cinsiyet ogreneyim bakarim. Ama unisex pek yoktu biliyorum. En azindan puset,kanguru,bebek arabasi besik gibi ana gereçlerim var :)) ozellikle kanguru ilk zamanlar kurtaricim olur. Kizimda kucuk daha her yere yurutemiyorum zayifta. Onu bebek arabasinda surerken kucugu kanguruya alirim hem ana kokusuna doysun :)))Tabi canim kiyafet isin en kolay kismi, saglikli olsunlar da hepsi halledilir. Ama insan o hic eskimemis yepyeni pembe tulumlara bakarken bi kiz olsun diye de geciriyor aklindan
Çok gecmıs olsun canımAllah hepinizden razi olsun canlar. Cok destek oldunuz morel verdiniz . rabbim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins. Hakkinizi helal edin
Cok sagol canm Allah razi olsun. Aynen canm gullerim inlar benim Allahim onlari korusun onlar olmasa daha daha cok uzuntu duyardim. Amin ins canmRabbim sizinkileri korusun kucaginiza alirsiniz ins canmtomrs çok çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Şükür ki teselli olacağın çocukların varmış. Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin
ok sagol canm amin ins Rabbim sizinkileri kucaginiza almayi nasip etsin i nsÇok gecmıs olsun canımTez vakitte tekrardan nasip olsun inşallah
Gözünüz aydın darısı basımıza :)Kızlar ikili testimiz normal çıktı çok şükür
Doktor düşük yaptıktan 2 3 gün sonra kontrole çağırdı ultrasonla bakip kurtaj kararı aldı ışte inşallah sana gerek kalmazBende az once dusurdum canm. Bos gebelik kimsal gebelik oluyor sanirim. Tanidigim bir ebe arkadasim vardi onla konustum oda ayni bos gebelik gecirmisti dusurmussun zaten dedi birkacgun bak sonra sanci olursa git dedi.
Hayirli olsun canim darısı basimiza cinsiyet belli miydi seninKızlar ikili testimiz normal çıktı çok şükür
Helal olsun amin tsk ederiz canim. en yakın zamanda saglikli bir gebelik gecirirsin sende inşallahAllah hepinizden razi olsun canlar. Cok destek oldunuz morel verdiniz . rabbim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins. Hakkinizi helal edin
Erkek demişti canım ama emin olmak için biraz daha beklet alışveriş işini dedi bir hafta sonra yine bakıcakHayirli olsun canim darısı basimiza cinsiyet belli miydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?