2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bos gebelikti canim onun 8. haftaya kadar beklettiler belki kalp atisi olur diye o arada düşük yaptı zaten onada doktor kesen parçalanmış dusurmussun dedi ama tekrar kürtaj yaptı temizlensin diye
Bende az once dusurdum canm. Bos gebelik kimsal gebelik oluyor sanirim. Tanidigim bir ebe arkadasim vardi onla konustum oda ayni bos gebelik gecirmisti dusurmussun zaten dedi birkacgun bak sonra sanci olursa git dedi.

Düzenli yapıyordum ama canım haklısın şık üç ay dikkat etmek gerek

Cok sagol canm Allah razi olsun. Evet hissetmistim onceki gebeliklerim gibi degildi. Iki hafta geriydi. Ovalosyon gununu biliyordum.bulantilarim yoktu. Ins canm rabbim sizinkilerini korusun ins canm

Aynisi bende oglan olursa hicbirsey olmaz sifirdan almak zorunda kaliriz. Bu sebeple kiz olsun istiyorum ben yine de allah hayirlisini versin kıyafet alinir, hediye de gelir..

Aynisi bende oglan olursa hicbirsey olmaz sifirdan almak zorunda kaliriz. Bu sebeple kiz olsun istiyorum ben yine de allah hayirlisini versin kıyafet alinir, hediye de gelir..
Tabi canim kiyafet isin en kolay kismi, saglikli olsunlar da hepsi halledilir. Ama insan o hic eskimemis yepyeni pembe tulumlara bakarken bi kiz olsun diye de geciriyor aklindan

Tabi canim kiyafet isin en kolay kismi, saglikli olsunlar da hepsi halledilir. Ama insan o hic eskimemis yepyeni pembe tulumlara bakarken bi kiz olsun diye de geciriyor aklindan
Ben bakmadim henuz. Cinsiyet ogreneyim bakarim. Ama unisex pek yoktu biliyorum. En azindan puset,kanguru,bebek arabasi besik gibi ana gereçlerim var :)) ozellikle kanguru ilk zamanlar kurtaricim olur. Kizimda kucuk daha her yere yurutemiyorum zayifta. Onu bebek arabasinda surerken kucugu kanguruya alirim hem ana kokusuna doysun :)))

tomrs çok çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Şükür ki teselli olacağın çocukların varmış. Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin
Cok sagol canm Allah razi olsun. Aynen canm gullerim inlar benim Allahim onlari korusun onlar olmasa daha daha cok uzuntu duyardim. Amin ins canmRabbim sizinkileri korusun kucaginiza alirsiniz ins canm

Bende az once dusurdum canm. Bos gebelik kimsal gebelik oluyor sanirim. Tanidigim bir ebe arkadasim vardi onla konustum oda ayni bos gebelik gecirmisti dusurmussun zaten dedi birkacgun bak sonra sanci olursa git dedi.
Doktor düşük yaptıktan 2 3 gün sonra kontrole çağırdı ultrasonla bakip kurtaj kararı aldı ışte inşallah sana gerek kalmaz

Allah hepinizden razi olsun canlar. Cok destek oldunuz morel verdiniz . rabbim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins. Hakkinizi helal edin
Helal olsun amin tsk ederiz canim. en yakın zamanda saglikli bir gebelik gecirirsin sende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…