2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kızçeler ben geldim bu bulantı ne nalet bişeymiş yahu en başından beri 1 gram olmadı, 10. Haftaya girdim gireli kusuyorum her gün. Akşam yemekten sonra bide özellikle. Tavsiyeleriniz neler? Daha doktor kontrolüme 2 hafta var, doktoru darlamak istemedim sorarak

8. Haftalarda tek belirtim kasık agrisiydi canim bel ve bacak agrimiyodu adet gününe denk geldiyse de agrin olur doktorum demişti adet günlerindw olur agri diye
Geçti hamdolsun:) teşekkür ederim sanırım rahim büyürken de bu tarz ağrılar oluyor

Limon iyi geliyor diyorlardı canım

Tabi canim kiyafet isin en kolay kismi, saglikli olsunlar da hepsi halledilir. Ama insan o hic eskimemis yepyeni pembe tulumlara bakarken bi kiz olsun diye de geciriyor aklindan
Aynı ben kızım ve oğlum var kızımın kıyafetleri oğlumun 3 katı bu kıyafetlere bi kız doğurmam lazım derim hep Tabi önce hayırlısı

Kızlar bişey sorucam. Bebek kıyafetleri, bebek arabası,biberon vs ürünlerle ilgili indirime giren siteler, nerelerden ne aldınız falan tarzında bi forum açsam yasakmı insanların link vermesi? Bilen varmı? Bize faydalı olmazmıydı herkes katılırdı

burda da paylasabilriz canım hem daha iyi takip edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…