2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok çok geçmiş olsun Rabbim kolaylaştırsın inşaallah canım benim bende düşürüyorum muhtemelen regli gibi geliyor benden şuan için ağrımda az ama bugün başladı kanamam doktora kürtaj olmak istemiyorum dedim kan grubun ne dedi A+pozitif dedim süper o zaman dedi sorun olmaz dedi bilgin olsun

Allah yardımcın olsun canım,umarım ağrısız ve çabuk atlatırsın,ne yazacağımıda bilemedimçok geçmiş olsun

CaN
Buna sevindim, peki herhangi bir hastane veya doktora karar verebildiniz mi? Ben öğretmenim orada çok bilmiyorum da
canım hatemde nazire öztürke gittim hç memnun kalmadım dün amerikan hastanesinde salda bahçeye gittim süper bi doktordu çok rahatlattı kaç haftalıksın sen

Canim cok uzuldum sebebini soyledimi doktor acaba . en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasb etsn rabbim

Burdan mı paylaşalım dersiniz? Başka forum üzerinden mi iyi olur bilemedimki
Kizima hamileyken ayri bi sayfa acmistik, bebislerin cicileri diye. Isteyenler aldiklarini paylasmisti isteyenler indirimleri magazalari. 2016 temmuz annelerinde duruyor olması lazim hala. Isterseniz yeni sayfa acalim burda arada kaybolmasin diye ister burdan yazalim farketmez.

Cnm yuruyus her daim diyorlar ztn o yuzden kosu bandinda hic sikinti olmaz.
Canım bana doktorum uzun yürümemi yasakladı bu gittigimde koşu bandi için cok erken bence biyere giderken bile dinlene dinlene yavas tempoyla yürü dedi canim

Aynı ben ama Allahtan kusmuyorum sadece bulantı hissi ve öğürme.ama gerçekten çok zormuş başından beri bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…