Cnm yuruyus her daim diyorlar ztn o yuzden kosu bandinda hic sikinti olmaz.Bende emin olamadıgımdan çok zorlamadım kendimi sorayım da bende başlıcam doğuma kadar esnemek lazım iyice☺
Benimde cikti gibi ama esim erken cok kilodr o diyorHayirli aksamlar güzel anne adayları ve anneler☺
göbişi belli olan var mı ? Artık yavaş yavas çıkıyor gibi
Çok çok geçmiş olsun Rabbim kolaylaştırsın inşaallah canım benim bende düşürüyorum muhtemelen regli gibi geliyor benden şuan için ağrımda az ama bugün başladı kanamam doktora kürtaj olmak istemiyorum dedim kan grubun ne dedi A+pozitif dedim süper o zaman dedi sorun olmaz dedi bilgin olsunSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Ewet canım gazantepteyümGünaydın tatlı anneSize bir şey sormak istiyorum acaba Antep te mi yaşıyorsunuz Ben de Gaziantep’te yaşıyorum da
Haftaya bende gidecem de ikili icin acaba cinsiyeti öğrenir miyim diye merak ediyorumErkek demişti canım ama emin olmak için biraz daha beklet alışveriş işini dedi bir hafta sonra yine bakıcak☺
Erken değil bence yavaş yavaş çıkma vakti geldiCnm yuruyus her daim diyorlar ztn o yuzden kosu bandinda hic sikinti olmaz.
Buna sevindim, peki herhangi bir hastane veya doktora karar verebildiniz mi? Ben öğretmenim orada çok bilmiyorum da'
Ewet canım gazantepteyüm
Erken değil bence yavaş yavaş çıkma vakti geldiCnm yuruyus her daim diyorlar ztn o yuzden kosu bandinda hic sikinti olmaz.
Cnm yuruyus her daim diyorlar ztn o yuzden kosu bandinda hic sikinti olmaz.
Tahminde bulunur canımHaftaya bende gidecem de ikili icin acaba cinsiyeti öğrenir miyim diye merak ediyorum
Allah yardımcın olsun canım,umarım ağrısız ve çabuk atlatırsın,ne yazacağımıda bilemedimSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Burdan mı paylaşalım dersiniz? Başka forum üzerinden mi iyi olur bilemedimkiEvet ya indirimleri paylaşalım alış verişe başlayınca çok işimize yarayacak
canım hatemde nazire öztürke gittim hç memnun kalmadım dün amerikan hastanesinde salda bahçeye gittim süper bi doktordu çok rahatlattı kaç haftalıksın senBuna sevindim, peki herhangi bir hastane veya doktora karar verebildiniz mi? Ben öğretmenim orada çok bilmiyorum da
Canim cok uzuldum sebebini soyledimi doktor acaba . en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasb etsn rabbimSagol canm.gec dollenme degil canm. Acile gittim suan dusuk yapiyorum. Kese parcalanmis dedi doktr. Kurtaj onerdi ben de olmadim. Cok aciyacak biliyorum reddedim. Suan cekiyorum tabi acisini agri kesici aldim bekliyorum canm. Gebeligim bitti artik cok uzgunum.
Ay ben elbiselere bakarken dedim bunlar 3.yu bile cikarir, esim kosarak uzaklastiAynı benkızım ve oğlum var kızımın kıyafetleri oğlumun 3 katı bu kıyafetlere bi kız doğurmam lazım derim hep Tabi önce hayırlısı ❤
Kizima hamileyken ayri bi sayfa acmistik, bebislerin cicileri diye. Isteyenler aldiklarini paylasmisti isteyenler indirimleri magazalari. 2016 temmuz annelerinde duruyor olması lazim hala. Isterseniz yeni sayfa acalim burda arada kaybolmasin diye ister burdan yazalim farketmez.Burdan mı paylaşalım dersiniz? Başka forum üzerinden mi iyi olur bilemedimki
Canım bana doktorum uzun yürümemi yasakladı bu gittigimde koşu bandi için cok erken bence biyere giderken bile dinlene dinlene yavas tempoyla yürü dedi canimCnm yuruyus her daim diyorlar ztn o yuzden kosu bandinda hic sikinti olmaz.
Aynı ben ama Allahtan kusmuyorum sadece bulantı hissi ve öğürme.ama gerçekten çok zormuş başından beri bulantısı olanların Allah yardımcısı olsunSelam kızçeler ben geldimbu bulantı ne nalet bişeymiş yahu en başından beri 1 gram olmadı, 10. Haftaya girdim gireli kusuyorum her gün. Akşam yemekten sonra bide özellikle. Tavsiyeleriniz neler? Daha doktor kontrolüme 2 hafta var, doktoru darlamak istemedim sorarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?