2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence baska grup aclmasin burdanda konusabiliriz cunku yakinda hepimz alisverise baslicaz iki grupta dolanip durmayalm kolay kullanilmiyor zaten site :)

CaNcanım hatemde nazire öztürke gittim hç memnun kalmadım dün amerikan hastanesinde salda bahçeye gittim süper bi doktordu çok rahatlattı kaç haftalıksın sen
Ben 11 haftanın içindeyim canım, ben de Sanko Hastanesine gitmeyi düşünüyorum hiç duydun mu o hastanede iyi bir doktor

Canım bana doktorum uzun yürümemi yasakladı bu gittigimde koşu bandi için cok erken bence biyere giderken bile dinlene dinlene yavas tempoyla yürü dedi canim
Ya bi benim doktorummu cok relax ne desem yapabilirsin diyo. Acik sutten yogurt yapmayi sordm kaynattikca sikinti yok dedi siz sordunuzmu bunu

Kizlaaaar cevap vermiyosunuz. Yasayan var mi bunu?

Ben yaşıyorum. Benim 2.hamileliğim gayet belirgin pır pırlar başkaları da var yaşayan Amine Busra ve Henrietta___ da söylemişlerdi. Çevremde kime söylesem inanmayıp bağırsak hareketidir o diyolar ama bebek yani eminim belki başka hamilelik yaşamasam bende anlamazdımda

Çok üzüldüm canım inşaAllah çok ağrın olmadan atlatırsın Rabbim 2 evladını bağışlasın inşaAllah 3.cü yavrunuda hayırlı vakitte nasip etsin

Peki tamam indirim haberlerini burdan veriyoruz o zaman iki grup olmasın benim bildiğim e-bebek mağazasındaki indirim bitti. Bişeyler almaya başlayan varmı

Bebek hareketini hissetsem de anlamam ki. Kramp gibi geldi belki de bebistir ama cok erken degil mi 9.haftamdayim

Peki tamam indirim haberlerini burdan veriyoruz o zaman iki grup olmasın benim bildiğim e-bebek mağazasındaki indirim bitti. Bişeyler almaya başlayan varmı
ben cinsiyet belli olunca baslamayi dusunuyorum canim ama bir sut sagma makinesi var biyerde gordum cok begendim kuzenimde onerdi ayni markaymis sasirdim kesinlikle alicam insaallah ilk ondanda baslayabilirim :)

Hayırlı geceler hanımlar
Sanki yavaştan bulantım başlıyo gibi hafif hafif boş bulantı oluyo 2 gündür inşaAllah olmaz

Bu şişkinlikte mahvediyo insanı kızımda da çok olmuştu su içsem patlicak gibi oluyordum

Yemekten sonra bi tane cikolata yemistim bnde kizlar o mu yapti bilmiyorum ama kafami bile kaldiramadim simdide midem yanmaya basladi ,yemekte tek salata yemistim cunku onun dokunmadigina eminim bu hamilelikte midem benu rahat birakmicak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…