Ay ben elbiselere bakarken dedim bunlar 3.yu bile cikarir, esim kosarak uzaklasti
Benim de 1 aydır var ara ara.. progestan fitil ve iğne oluyorum azaldı ama bitmedi. Bi doktora danışın kırmızı leke gelmezse sorun yok deniliyor ama bitmiyor bende dekizlar 9+4 deyim ve kopkoyu kahve rengi akinti geliyor yasayan varmi? bilgilendirirseniz sevinirim...
Canım bu haftalarda bıçak saplanır gibi ani küçük ağrılar oluyor kasıklarda (rahim büyüyor). Hele ilk gebelikse bu daha yoğun hissedilir. Bebek şuan en fazla 5 gr yani hareketini hissetmek pek mümkün değil. Benim ikinci gebeliğim hareketleri 20. Haftadan sonra hissettim ikincilerde daha erken hissedilir diyorlar ama bakalım henüz yokBebek hareketini hissetsem de anlamam ki. Kramp gibi geldi belki de bebistir ama cok erken degil mi 9.haftamdayim
canım benim doktorum da öyle . Adam ne istesem yapabilirsin diyor .Ya bi benim doktorummu cok relax ne desem yapabilirsin diyo. Acik sutten yogurt yapmayi sordm kaynattikca sikinti yok dedi siz sordunuzmu bunu
Chakra’da %50 indirim ve 2+1 kampanyası var bebek ürünlerinde alışveriş konusu geçmişken yazayım dedimAlisveris icin kizimda biraz erken davranmistik. Besik nisanda kuruldu ben temmuzda dogurdum. Uzerini orttuk etkilenmiyim diye. Ben hep erken dogumdan korktum 40+0 da dogurdum
Dedigim gibi bu da kizsa sadece yeni yenidogan takimi ve aylar tutmazsa bazi yeni seyleri alirim. Ama erkekse sil baştan ve 6 aydan sonra alirim. Biberonlarim var baslik alirim. Ama insallah kullanmam gerekmez bu defa. Ben daha cok onemli seyleri almak istiyorum. Dijital atesolcer, bebek telsizi, sut sagma makinasi gibi. Kizimda bir suru sus yapmistim bunda yapabilir miyim bilmiyorum. Yapamazsam alirim
Bende de ara ara hafif kasık ağrısı oluyor özellikle yorulduğum zaman sankiKızlar kasık ağrısı yaşayan var mı çok şiddetli olmamakla beraber kasık bel bacak ağrım var bi an azalıyor bi an artıyor yarın dr gideceğim inşaAllah sabah 9.30
Sormadim ama zaten sagliklisi köy yoğurdu canim bende öyle kullanıyorumYa bi benim doktorummu cok relax ne desem yapabilirsin diyo. Acik sutten yogurt yapmayi sordm kaynattikca sikinti yok dedi siz sordunuzmu bunu
Darisi başıma inşallahBen varim canim 3 gundur bicak gibi kesildi
bende sivilcelendim yüzüm de kaşınıyor . Gebeliktendir heralde çünkü öncesinde bu kadar olmazdıBenim çenemde lekelenme oldu kırmızılık kaşıntı ve yanma da oluyor ara ara kızıma hamileyken de olmuştu ama son haftalarda şimdi erken oldu ama geçer inşallah
Bende almayı düşünmüyorum en azindan 6 dan sonra başlarım yavas yavaş diyorum esimse tam tersi düşünün 6. Hafta kalp atışını duyduğumuz gün daha doktorun kapisinda bebek arabasını alalim da cinsiyeti yok onun diyoCinsiyet belli olduktan sonra ufak ufak alabilirsiniz. Biz oğlumda almadık 37. haftadan sonra aldık, tabi erken doğum hikayelerini dinledikten sonra yetişmicek diye stres yaptık. Benim eşim rahat bir insan, bir de ne gerek varcı, en son bebek erken doğsa ne yapacaksın dedim öyle başladık.
Bende sivilcelensim yüzümde iki tane ucu beyaz sivilce çıktıbende sivilcelendim yüzüm de kaşınıyor . Gebeliktendir heralde çünkü öncesinde bu kadar olmazdı
Ben Demir ilacını en başından beri kullanıyorum ama sabah kahvaltısından sonra içiyorum . Doktor tok karnına dedi. Biraz kokusu rahatsız ediyor bazı günler içmediğim oluyor. Benim kanım düşük çıkmıştı ilk tahlilde sonra bir daha ölçtürmedimKızlar bugün demir ilscına başliyim dedim. Sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor. Evden ilacımı içip çıktım. Yolda giderken dayanamadım eşimle trenden indik çok fena çıkardım. İlaç beni mahfetti acaip bir mide bulantısı yaptı. Off nasıl içicem bu ilacı ben ya. 3 aydır hiç kusmamıştım. Çok kötü oldum hala da kendime gelemedim.Rabbim midesi bulananlara yardım etsin çok zormuş.
Benim başından beri sivilcelerim oluyor. Diğer hamileliğimde hiç olmamıştı. Hormonlardandır tahminimBenim çenemde lekelenme oldu kırmızılık kaşıntı ve yanma da oluyor ara ara kızıma hamileyken de olmuştu ama son haftalarda şimdi erken oldu ama geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?