2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebek hareketini hissetsem de anlamam ki. Kramp gibi geldi belki de bebistir ama cok erken degil mi 9.haftamdayim
Canım bu haftalarda bıçak saplanır gibi ani küçük ağrılar oluyor kasıklarda (rahim büyüyor). Hele ilk gebelikse bu daha yoğun hissedilir. Bebek şuan en fazla 5 gr yani hareketini hissetmek pek mümkün değil. Benim ikinci gebeliğim hareketleri 20. Haftadan sonra hissettim ikincilerde daha erken hissedilir diyorlar ama bakalım henüz yok

Kızlar bugün demir ilscına başliyim dedim. Sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor. Evden ilacımı içip çıktım. Yolda giderken dayanamadım eşimle trenden indik çok fena çıkardım. İlaç beni mahfetti acaip bir mide bulantısı yaptı. Off nasıl içicem bu ilacı ben ya. 3 aydır hiç kusmamıştım. Çok kötü oldum hala da kendime gelemedim. Rabbim midesi bulananlara yardım etsin çok zormuş.

Chakra’da %50 indirim ve 2+1 kampanyası var bebek ürünlerinde alışveriş konusu geçmişken yazayım dedim

Benim çenemde lekelenme oldu kırmızılık kaşıntı ve yanma da oluyor ara ara kızıma hamileyken de olmuştu ama son haftalarda şimdi erken oldu ama geçer inşallah

Bende almayı düşünmüyorum en azindan 6 dan sonra başlarım yavas yavaş diyorum esimse tam tersi düşünün 6. Hafta kalp atışını duyduğumuz gün daha doktorun kapisinda bebek arabasını alalim da cinsiyeti yok onun diyo

Ben Demir ilacını en başından beri kullanıyorum ama sabah kahvaltısından sonra içiyorum . Doktor tok karnına dedi. Biraz kokusu rahatsız ediyor bazı günler içmediğim oluyor. Benim kanım düşük çıkmıştı ilk tahlilde sonra bir daha ölçtürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…