2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim nasip olursa ilk bebeğim olacak o yüzden oyle seninki gibi bi ihtimalim yok
Cinsiyet belli olduktan sonra ufak ufak alabilirsiniz. Biz oğlumda almadık 37. haftadan sonra aldık, tabi erken doğum hikayelerini dinledikten sonra yetişmicek diye stres yaptık. Benim eşim rahat bir insan, bir de ne gerek varcı, en son bebek erken doğsa ne yapacaksın dedim öyle başladık.

Kramp degildi benimki. Kramp farkli bisey. Benim ki pit pitti 2 kezust uste oldu bi daha olmadi :) T thichquang

Alisveris icin kizimda biraz erken davranmistik. Besik nisanda kuruldu ben temmuzda dogurdum. Uzerini orttuk etkilenmiyim diye. Ben hep erken dogumdan korktum 40+0 da dogurdum
Dedigim gibi bu da kizsa sadece yeni yenidogan takimi ve aylar tutmazsa bazi yeni seyleri alirim. Ama erkekse sil baştan ve 6 aydan sonra alirim. Biberonlarim var baslik alirim. Ama insallah kullanmam gerekmez bu defa. Ben daha cok onemli seyleri almak istiyorum. Dijital atesolcer, bebek telsizi, sut sagma makinasi gibi. Kizimda bir suru sus yapmistim bunda yapabilir miyim bilmiyorum. Yapamazsam alirim

Aa ben de 2016 temmuz annesiyim :))O başlıkta da vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…