2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli.. geçmiş bayramınız mübarek olsun... nasılsınız iyisiniz inşallah... benim şükür kusmalarım yok ama sivilce ve göğüs ağrısı zorluyor beni kanama alanım vardı tekrarlamış kendileri ...

kızlar vıtamın ılacına ne zaman basladınız 10 haftadayım sadece vınalac kullan yeter dmeıstı 8 haftalıkken 12 haftada gel 2 lı test yapalım dedı okadar c

valla bende almayi dusunmuyordum ilk cocuk cinsiyet belli degil daha 9 haftalık vs derken dun kendimizi e bebekte bulduk unisex zibin ve hastane cikisi corap vs aldik insan dayanamiyor

o zaman daha normal pekı cınsıyet ıcın bısı dedımı 12 de bellı olur mu kı acaba 2 lı test yaptıracan mı

Yatmadan once ic cnm

Senle birebir ayni durumdayiz kizima hamileyken 8 haftalikken bebek arabasini almistim, simdi sorsan ne gerek o kadar acele etmeye. beni daha önceki kanamamdan dolayi hep erken dogumla korkuttular ben de 39+2de dogurdum.
senin gibi benim de biberonlar duruyor, cam hepsi zaten, bi tek baslik alicam. bi de pompamin biberonlarini yenilerim, onlar plastikti, cöp olmustur artik.
sen de benim gibi temmuzda dogurmussun, muhtemelen kizindan kalan citcitli badiler anca ic atlet olur, hep kisa kollu bizimkiler de cünkü. yenidogan uzun kollu alicam her halükarda. kizimda yaz cok sicakti hep badiyle gecirdik yazi, hic uzun kiyafet yok. bakalim bi cinsiyeti ögrenelim de ona göre ufak ufak toplarim indirimler oldukca. zaten anneanne babanne tetikte bekliyor, cinsiyeti duyar duymaz ilk is kendilerini ilk bebe magazasina atar ikisi de

Benim çenemde lekelenme oldu kırmızılık kaşıntı ve yanma da oluyor ara ara kızıma hamileyken de olmuştu ama son haftalarda şimdi erken oldu ama geçer inşallah

Benimde yüzüm çok fena kaşınıyor. Vücudumda da ara ara kaşıntı oluyor korktum bugün gidip tahlil verdim aile hekimi normal kaşıntı ama bakalım yinede için rahat etsin dedi

Benim çenemde lekelenme oldu kırmızılık kaşıntı ve yanma da oluyor ara ara kızıma hamileyken de olmuştu ama son haftalarda şimdi erken oldu ama geçer inşallah
Benim de ağız kenarlarımda başladı. Birde 1 haftadır geçmeyen kulak ağrim vardı. Dış kulak iltihabı olmuş. Denizden kapmışım antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Doktorum da kullan dedi ama çok tedirginjm

Benim ki de 3. İstemiyodu şimdi her gün yeni bişeyle geliyor ismi şu olsun mu ? Ne zaman doğcak ne hissediyosun
ben tek cocugum, ikinci bile bi acaba idi ama su an hormonlarin kafasindan midir nedir, 3 olsa dogururum gibi geliyor evde o kadar cok bebek arac gereci ve oyuncak varki, daha cok cocuk cikarir bunlar

canım benim de kullanmam gereken bir durum olmuştu doktorum gerekli gördüğü için kullanmanda sakınca yok dedi. Ki dış kulaki iltihabı acılıdır. Bence kullan şikayetin bitince bırakırsın

G Amin canm. Sana da Gecmis olsun canm nasil oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…