- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
12 hafta da verdi vitamini canımkızlar vıtamın ılacına ne zaman basladınız 10 haftadayım sadece vınalac kullan yeter dmeıstı 8 haftalıkken 12 haftada gel 2 lı test yapalım dedı okadar c
valla bende almayi dusunmuyordum ilk cocuk cinsiyet belli degil daha 9 haftalık vs derken dun kendimizi e bebekte bulduk unisex zibin ve hastane cikisi corap vs aldik insan dayanamiyorBende almayı düşünmüyorum en azindan 6 dan sonra başlarım yavas yavaş diyorum esimse tam tersi düşünün 6. Hafta kalp atışını duyduğumuz gün daha doktorun kapisinda bebek arabasını alalim da cinsiyeti yok onun diyo
Bende sivilcelendmbende sivilcelendim yüzüm de kaşınıyor . Gebeliktendir heralde çünkü öncesinde bu kadar olmazdı
Yatmadan once ic cnmKızlar bugün demir ilscına başliyim dedim. Sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor. Evden ilacımı içip çıktım. Yolda giderken dayanamadım eşimle trenden indik çok fena çıkardım. İlaç beni mahfetti acaip bir mide bulantısı yaptı. Off nasıl içicem bu ilacı ben ya. 3 aydır hiç kusmamıştım. Çok kötü oldum hala da kendime gelemedim.Rabbim midesi bulananlara yardım etsin çok zormuş.
Senle birebir ayni durumdayizAlisveris icin kizimda biraz erken davranmistik. Besik nisanda kuruldu ben temmuzda dogurdum. Uzerini orttuk etkilenmiyim diye. Ben hep erken dogumdan korktum 40+0 da dogurdum
Dedigim gibi bu da kizsa sadece yeni yenidogan takimi ve aylar tutmazsa bazi yeni seyleri alirim. Ama erkekse sil baştan ve 6 aydan sonra alirim. Biberonlarim var baslik alirim. Ama insallah kullanmam gerekmez bu defa. Ben daha cok onemli seyleri almak istiyorum. Dijital atesolcer, bebek telsizi, sut sagma makinasi gibi. Kizimda bir suru sus yapmistim bunda yapabilir miyim bilmiyorum. Yapamazsam alirim
Benim çenemde lekelenme oldu kırmızılık kaşıntı ve yanma da oluyor ara ara kızıma hamileyken de olmuştu ama son haftalarda şimdi erken oldu ama geçer inşallah
Benim de ağız kenarlarımda başladı. Birde 1 haftadır geçmeyen kulak ağrim vardı. Dış kulak iltihabı olmuş. Denizden kapmışımBenim çenemde lekelenme oldu kırmızılık kaşıntı ve yanma da oluyor ara ara kızıma hamileyken de olmuştu ama son haftalarda şimdi erken oldu ama geçer inşallah
Ben 9.haftamda ocean mummy multivitamine başladım canım.kızlar vıtamın ılacına ne zaman basladınız 10 haftadayım sadece vınalac kullan yeter dmeıstı 8 haftalıkken 12 haftada gel 2 lı test yapalım dedı okadar c
ben tek cocugum, ikinci bile bi acaba idi ama su an hormonlarin kafasindan midir nedir, 3 olsa dogururum gibi geliyorBenim ki de 3. İstemiyodu şimdi her gün yeni bişeyle geliyor ismi şu olsun mu ? Ne zaman doğcak ne hissediyosun
Bugün akşam tekrar içicem bakalım ilacı bu sefer öyle yaparım canım.Yatmadan once ic cnm
canım benim de kullanmam gereken bir durum olmuştu doktorum gerekli gördüğü için kullanmanda sakınca yok dedi. Ki dış kulaki iltihabı acılıdır. Bence kullan şikayetin bitince bırakırsınBenim de ağız kenarlarımda başladı. Birde 1 haftadır geçmeyen kulak ağrim vardı. Dış kulak iltihabı olmuş. Denizden kapmışımantibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Doktorum da kullan dedi ama çok tedirginjm
Ins canm cok sagolDoktor düşük yaptıktan 2 3 gün sonra kontrole çağırdı ultrasonla bakip kurtaj kararı aldı ışte inşallah sana gerek kalmaz
Ins canm cok sagolHelal olsun amin tsk ederiz canim. en yakın zamanda saglikli bir gebelik gecirirsin sende inşallah
Amin canm Allah razi olsunÇok geçmiş olsun Rabbim evlatlarına ömür versin
Amin canm. Sana da Gecmis olsun canm nasil oldunÇok çok geçmiş olsun Rabbim kolaylaştırsın inşaallah canım benim bende düşürüyorum muhtemelen regli gibi geliyor benden şuan için ağrımda az ama bugün başladı kanamam doktora kürtaj olmak istemiyorum dedim kan grubun ne dedi A+pozitif dedim süper o zaman dedi sorun olmaz dedi bilgin olsun
Allah razi olsun canm atlattim cok sukur. Cok sagolAllah yardımcın olsun canım,umarım ağrısız ve çabuk atlatırsın,ne yazacağımıda bilemedimçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?