Cok sagol canm Allah razi olsun dun atlattim cok sukur. Amin canm. ❤Çok üzüldüm canım inşaAllah çok ağrın olmadan atlatırsınRabbim 2 evladını bağışlasın inşaAllah 3.cü yavrunuda hayırlı vakitte nasip etsin
Canim kasinti normal degilmis onu da yeni ogrendim. Karacigerdeki bi enzimle alakali olarak kasinti olurmus ozellikle 6. Aydan sonra fln. Erken dogum sbebiymis. Sen bi baktir enzimlerine ki onlem alabilesin.Benimde yüzüm çok fena kaşınıyor. Vücudumda da ara ara kaşıntı oluyor korktum bugün gidip tahlil verdim aile hekimi normal kaşıntı ama bakalım yinede için rahat etsin dedi
Aynen öyle canim onemli seyler var cok sukur. Bide bu sefer tecrubeli oluyosun.kucuk kiyafet cok almam. Kızımda yepyeni kalan cok sey oldu. Kizim zayifti.yenidogan takimlarini 2 ay giyebildi. Bu bebis az kglu olursa kizimin 3 aylikken giydiklerini giyer. Dedigim gibi hediyede cok geliyor. Gelmezsede yetmedikce kiyafet alınır.Senle birebir ayni durumdayizkizima hamileyken 8 haftalikken bebek arabasini almistim, simdi sorsan ne gerek o kadar acele etmeye. beni daha önceki kanamamdan dolayi hep erken dogumla korkuttular ben de 39+2de dogurdum.
senin gibi benim de biberonlar duruyor, cam hepsi zaten, bi tek baslik alicam. bi de pompamin biberonlarini yenilerim, onlar plastikti, cöp olmustur artik.
sen de benim gibi temmuzda dogurmussun, muhtemelen kizindan kalan citcitli badiler anca ic atlet olur, hep kisa kollu bizimkiler de cünkü. yenidogan uzun kollu alicam her halükarda. kizimda yaz cok sicakti hep badiyle gecirdik yazi, hic uzun kiyafet yok. bakalim bi cinsiyeti ögrenelim de ona göre ufak ufak toplarim indirimler oldukca. zaten anneanne babanne tetikte bekliyor, cinsiyeti duyar duymaz ilk is kendilerini ilk bebe magazasina atar ikisi de
Tamam canım sağolSankoda ali irfan güzeli duydum sadece canım
Aynen öyle canim onemli seyler var cok sukur. Bide bu sefer tecrubeli oluyosun.kucuk kiyafet cok almam. Kızımda yepyeni kalan cok sey oldu. Kizim zayifti.yenidogan takimlarini 2 ay giyebildi. Bu bebis az kglu olursa kizimin 3 aylikken giydiklerini giyer. Dedigim gibi hediyede cok geliyor. Gelmezsede yetmedikce kiyafet alınır.
Benim elektrikli pompam yoktu alsammi kararsizim
Eşimi tutmasam esimde aliyo da ben tutuyorumvalla bende almayi dusunmuyordum ilk cocuk cinsiyet belli degil daha 9 haftalık vs derken dun kendimizi e bebekte bulduk unisex zibin ve hastane cikisi corap vs aldik insan dayanamiyor
Canim kasinti normal degilmis onu da yeni ogrendim. Karacigerdeki bi enzimle alakali olarak kasinti olurmus ozellikle 6. Aydan sonra fln. Erken dogum sbebiymis. Sen bi baktir enzimlerine ki onlem alabilesin.
Aynen öyle canim onemli seyler var cok sukur. Bide bu sefer tecrubeli oluyosun.kucuk kiyafet cok almam. Kızımda yepyeni kalan cok sey oldu. Kizim zayifti.yenidogan takimlarini 2 ay giyebildi. Bu bebis az kglu olursa kizimin 3 aylikken giydiklerini giyer. Dedigim gibi hediyede cok geliyor. Gelmezsede yetmedikce kiyafet alınır.
Benim elektrikli pompam yoktu alsammi kararsizim
Bende bu sefer kiyafet cok alinmasin istiyorum. Ama erkek olursa yine mecbur yapilcak kucuk capli bir alisveris :) bizim aylarda tutmuyor iste bu bebek 3 aylikken yaza gircez, kizim 3 aylikken ekimdicalliope
Ben bu konuda sansli olucam galiba oglum nisan sonunda dogmustu ama erken dogucak dedikleri icin subatta herseyini hazirlamistik 2ay boyuncada gun gun beklemistik artik o da masallah son anina kadr kalmayi tercih etmistisimdi cinsiyetini bilmiyorum ama mevsimi uygun olucak enazindan ilk zamanlar kirli camasir derdim olmaz evde oglumhnkileri giydiririm hepsi tertemiz coguda beyaz gri mavi pek kullNmamistim
Evdeki esyalra kalsa ohoo yandik cok cocuk cikartir
Kizimda odunc aldim arkadasimdan. Bunda almak istiyorum aslında. Ama kizimi 3 ay emzirebildim. Bunu emzirmeyi cok istiyorum. Bide emziremezsem gereksiz almis olur muyum diye dusunuyorum.bide makina duzgun cekim yapmamisti. Velhasil herhalde doguma yakin karar veririm. Almaya karar verirsem subat indirimlerinde ebebekten alirim herhaldeElektrikli pompa benim kurtarıcımdı. Ama okulum vardı süt sağıp bırakıyordum pompayla yapışık yaşıyordum ama ihtiyaç durumuna göre değişir. Arkadaşım aldı 2 kere kullanmıştır
benimde başıma geldi 2 gün yattım progestan hapını fitil olarak kullanıyorum şimdi. hem yan etkileri olmuyor hemde kasılmaları daha iyi önler dedi doktorum. 15 gün kahverengi şeklinde ara ara kanamam oldu. hiç birşey için kendini zorlama ve yorma her fırsatta ayaklarını yukarı kaldır yat canım. birde kasılmayı tetikleyici bitki çayları ve yiyeceklerden uzak durBenim arefe günü kıpkırmızı kan geldi pıhtıda geldi dr gittim 1 gece kaldım hastanede bişey olmadı umudunu kaybetme şuan kanama alanı yok dedi ama kahve akıntı gelir dedi kan temizlenmesi uzun sürebiliyormuş
Canım benim de ilk oğlum da öyleydi çok zayıflamıştım zaten zayıftım ama son 1 ay sonra gerçekten rahatliycaksin çubuk kraker galeta aç kalmamaya çalış ara ara atıştırmerhaba herkse.cok kotuyum kizlar.bulanyilarim halsizligim tavan yapti resmen
9. Haftada vitamin ve demir ilacı verdi doktor kansızlık ve halsizlik vardı bende şimdi daha iyiyimkızlar vıtamın ılacına ne zaman basladınız 10 haftadayım sadece vınalac kullan yeter dmeıstı 8 haftalıkken 12 haftada gel 2 lı test yapalım dedı okadar c
Cok kötüyüm elim ayagim titriyor resmen nolur bunu yasayan doktora soran varsa bilgi versin lutfen anti cmv ıgg sonucum pozitif çıkmış internette cok kotu seyler yaziyor sizin kac cikti
Prilam bana iyi geldi aklımda olsun canımmerhaba herkse.cok kotuyum kizlar.bulanyilarim halsizligim tavan yapti resmen
Oğluma hamileyke tiksinmiştim benBende ayni durumdayim
Ben indirdimBu arada Banu Çiftçi’nin uygulamasını indirdiniz mi? Çok faydalı bilgiler var, videolar, yazılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?