2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
C
Çok üzüldüm canım inşaAllah çok ağrın olmadan atlatırsın Rabbim 2 evladını bağışlasın inşaAllah 3.cü yavrunuda hayırlı vakitte nasip etsin
Cok sagol canm Allah razi olsun dun atlattim cok sukur. Amin canm. ❤

Benimde yüzüm çok fena kaşınıyor. Vücudumda da ara ara kaşıntı oluyor korktum bugün gidip tahlil verdim aile hekimi normal kaşıntı ama bakalım yinede için rahat etsin dedi
Canim kasinti normal degilmis onu da yeni ogrendim. Karacigerdeki bi enzimle alakali olarak kasinti olurmus ozellikle 6. Aydan sonra fln. Erken dogum sbebiymis. Sen bi baktir enzimlerine ki onlem alabilesin.

Aynen öyle canim onemli seyler var cok sukur. Bide bu sefer tecrubeli oluyosun.kucuk kiyafet cok almam. Kızımda yepyeni kalan cok sey oldu. Kizim zayifti.yenidogan takimlarini 2 ay giyebildi. Bu bebis az kglu olursa kizimin 3 aylikken giydiklerini giyer. Dedigim gibi hediyede cok geliyor. Gelmezsede yetmedikce kiyafet alınır.
Benim elektrikli pompam yoktu alsammi kararsizim

calliope

Ben bu konuda sansli olucam galiba oglum nisan sonunda dogmustu ama erken dogucak dedikleri icin subatta herseyini hazirlamistik 2ay boyuncada gun gun beklemistik artik o da masallah son anina kadr kalmayi tercih etmisti simdi cinsiyetini bilmiyorum ama mevsimi uygun olucak enazindan ilk zamanlar kirli camasir derdim olmaz evde oglumhnkileri giydiririm hepsi tertemiz coguda beyaz gri mavi pek kullNmamistim
Evdeki esyalra kalsa ohoo yandik cok cocuk cikartir

valla bende almayi dusunmuyordum ilk cocuk cinsiyet belli degil daha 9 haftalık vs derken dun kendimizi e bebekte bulduk unisex zibin ve hastane cikisi corap vs aldik insan dayanamiyor
Eşimi tutmasam esimde aliyo da ben tutuyorum

Canim kasinti normal degilmis onu da yeni ogrendim. Karacigerdeki bi enzimle alakali olarak kasinti olurmus ozellikle 6. Aydan sonra fln. Erken dogum sbebiymis. Sen bi baktir enzimlerine ki onlem alabilesin.

Evet arkadaşım karaciğer enzimleri yükseldiği için erken doğum yaptı malesef. Bugün tahlil verdim zaten. Ama yüzümde yoğun kaşıntı. Arkadaşım deli gibi heryerini kaşır yara yapardı

Elektrikli pompa benim kurtarıcımdı. Ama okulum vardı süt sağıp bırakıyordum pompayla yapışık yaşıyordum ama ihtiyaç durumuna göre değişir. Arkadaşım aldı 2 kere kullanmıştır

Bende bu sefer kiyafet cok alinmasin istiyorum. Ama erkek olursa yine mecbur yapilcak kucuk capli bir alisveris :) bizim aylarda tutmuyor iste bu bebek 3 aylikken yaza gircez, kizim 3 aylikken ekimdi

Elektrikli pompa benim kurtarıcımdı. Ama okulum vardı süt sağıp bırakıyordum pompayla yapışık yaşıyordum ama ihtiyaç durumuna göre değişir. Arkadaşım aldı 2 kere kullanmıştır
Kizimda odunc aldim arkadasimdan. Bunda almak istiyorum aslında. Ama kizimi 3 ay emzirebildim. Bunu emzirmeyi cok istiyorum. Bide emziremezsem gereksiz almis olur muyum diye dusunuyorum.bide makina duzgun cekim yapmamisti. Velhasil herhalde doguma yakin karar veririm. Almaya karar verirsem subat indirimlerinde ebebekten alirim herhalde

benimde başıma geldi 2 gün yattım progestan hapını fitil olarak kullanıyorum şimdi. hem yan etkileri olmuyor hemde kasılmaları daha iyi önler dedi doktorum. 15 gün kahverengi şeklinde ara ara kanamam oldu. hiç birşey için kendini zorlama ve yorma her fırsatta ayaklarını yukarı kaldır yat canım. birde kasılmayı tetikleyici bitki çayları ve yiyeceklerden uzak dur

Cok kötüyüm elim ayagim titriyor resmen nolur bunu yasayan doktora soran varsa bilgi versin lutfen anti cmv ıgg sonucum pozitif çıkmış internette cok kotu seyler yaziyor sizin kac cikti

Cok kötüyüm elim ayagim titriyor resmen nolur bunu yasayan doktora soran varsa bilgi versin lutfen anti cmv ıgg sonucum pozitif çıkmış internette cok kotu seyler yaziyor sizin kac cikti

Canım sakin ol korkma hiç. Daha önce o hastalığı geçirdiğini bağışıklığın olduğunu gösteriyor igg değeri. İgm değeri yüksek olursa sıkıntı. Bende senin gibi internetten baktım ilk seferde malesef çok yanlış şeyler yazıyor. doktora ulaşana kadar öldüm dirildim korkacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…