2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz. Bugün lcwmden jean siparişi verdim benimle aynı durumda olan var mı karnım inanılmaz rahatsız etmeye başladı. Gerçi jeanlerim hep yüksek bel ve dar sığamıyorum anneler biyerlere

Keske arada yesem evde 3 5 kere yemisimdir yemek toplasan. Ama yarindan itibaren bu duruma el atiyorm 3 yil karatay cok iddali baya iradeliymissinizz

Benimde karnim cikti sanki bol pantolonum vardi onu giyiyorum simdilik alacagim insallah

Ben aldım arefe günü düğmeler fermuar açık geziyordum göbeğim baya çıktı benim

Ben 2-3 haftadir falan hamile pantolonuna gectim, zaten elimde var bosuna sıkıştırmaya gerek yok kendimi diye. Benim normal pantolonlar orta yükseklikte, tam bebenin ordan sıkıyordu. Kizima hamileyken de cok erken giymeye başlamıştım, icindeki lastiklerden ayarliyordum totomdan düşmesin diye

Benimde göbek çıkmaya başladı . Sadece 1-2 pantolonum rahat onlarda iki haftaya artık rahatsız eder. Perşembe kontrolümden sonra inşallah bir alışveriş yaparım kendime

Benimde göbek çıkmaya başladı . Sadece 1-2 pantolonum rahat onlarda iki haftaya artık rahatsız eder. Perşembe kontrolümden sonra inşallah bir alışveriş yaparım kendime
Bende Sadece biraz düşük bel bir şortum var ona sığıyorum. Birde yazlık elbiselerim oluyor ama kış gelince alışveriş yapmam şart .Göbeğim büyüdü

Kızlar yarın ikili tarama olcak aslında yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım ama sanırım yapılcak dualarınızı bekliyorum. Rüyamda benim fasulye erkekti bakalım ne çıkcak
Ben yaptırmadım canım. Doktor zaten ense kalınlığına burun kemiğine falan bakıyor riskli birşey görürsem söylerim dedi. Çok şükür riskli bir durum görmedi.

Çok fazla panik yapmışsın. Senin le sonuçlarımız yaklaşık olarak aynı ve o sonuçlar çok iyi. Oyüzden kendini sitrese sokup bebeğinide üzme lütfen.
Aynen haklisin
Çok fazla panik yapmışsın. Senin le sonuçlarımız yaklaşık olarak aynı ve o sonuçlar çok iyi. Oyüzden kendini sitrese sokup bebeğinide üzme lütfen.
Haklısın

Herkese slm burada daha önce yazılanları okudum. 10 gündür kahverengi lekelenmem var başta çoktu şimdi azaldı. Bazı günler hiç olmuyor bazen açık kahverengi olarak peçeteyle sildiğimde geliyor.
Benim haftalarımda lekelenme yaşayanlar şimdi nasıl gebelikleri devam ediyor mu? Tehlikeyi atlattılar mı?
Yazarsanız çok sevinirim çok endişeleniyorum.
Hepinize sağlıklı gebelik,sağlıklı evlat ve doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…