Ben de sen resmi gonderince oyle hissettim ama tamamen hissiyat, nub falan anlamam zaten. Saglikli olsun da gerisi hikaye tabiBenimkine de kız dedi herkes bakalim ne cikacak
Nubdada kizmi gordulerAaaaa herkes kız dedi bakalim ne çıkacakkkkk
Kuzum maşallah ne net çıkmış ultrasonda bu bebik. Ben 10+4 deyim bugün ultrason çıktısı verdi böyle net değilYok demedi bisey canim daha 9+6
Tabiki ben kiz erkek demedim hic demem de zaten ama bakalim tutcakmiBen de sen resmi gonderince oyle hissettim ama tamamen hissiyat, nub falan anlamam zaten. Saglikli olsun da gerisi hikaye tabi
Keske arada yesem evde 3 5 kere yemisimdir yemek toplasan. Ama yarindan itibaren bu duruma el atiyormCanım ilk üç ay gerçekten zor zamanlar. Düşün ki ben son üç yıldır Karatay diyetiyle besleniyorum. Geçen hazır vişne suyu istedi canım deli gibi. Dayanamadım içtim. En son on yıl önce falan içmiş olmalıyımekmek yemezdim şimdi hamurişinden koparmıyorum paket ürünlerde aynı şekilde. Bunların aynısını kızıma hamileyken de yaşadım. Rahat ol yani arada yemekle bir şey olmuyor
Özele gittim canim ben seninki devlet mi?Kuzum maşallah ne net çıkmış ultrasonda bu bebik. Ben 10+4 deyim bugün ultrason çıktısı verdi böyle net değil
Benimde karnim cikti sanki bol pantolonum vardi onu giyiyorum simdilik alacagim insallahSağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz. Bugün lcwmden jean siparişi verdim benimle aynı durumda olan var mı karnım inanılmaz rahatsız etmeye başladı. Gerçi jeanlerim hep yüksek bel ve dar sığamıyorum anneler biyerlere
Ben aldım arefe günü düğmeler fermuar açık geziyordum göbeğim baya çıktı benimSağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz. Bugün lcwmden jean siparişi verdim benimle aynı durumda olan var mı karnım inanılmaz rahatsız etmeye başladı. Gerçi jeanlerim hep yüksek bel ve dar sığamıyorum anneler biyerlere
Ben 2-3 haftadir falan hamile pantolonuna gectim, zaten elimde var bosuna sıkıştırmaya gerek yok kendimi diye. Benim normal pantolonlar orta yükseklikte, tam bebenin ordan sıkıyordu. Kizima hamileyken de cok erken giymeye başlamıştım, icindeki lastiklerden ayarliyordum totomdan düşmesin diyeSağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz. Bugün lcwmden jean siparişi verdim benimle aynı durumda olan var mı karnım inanılmaz rahatsız etmeye başladı. Gerçi jeanlerim hep yüksek bel ve dar sığamıyorum anneler biyerlere
Hayir canim buradaki arkadaslar oyle dediNubdada kizmi gorduler
Özel benimkide aslında. Acıbademe gidiyorum. Makineleri de çok iyi aslında. BilemedimÖzele gittim canim ben seninki devlet mi?
Bende bilemedimÖzel benimkide aslında. Acıbademe gidiyorum. Makineleri de çok iyi aslında. Bilemedim
Benimde göbek çıkmaya başladı . Sadece 1-2 pantolonum rahat onlarda iki haftaya artık rahatsız eder. Perşembe kontrolümden sonra inşallah bir alışveriş yaparım kendimeSağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz. Bugün lcwmden jean siparişi verdim benimle aynı durumda olan var mı karnım inanılmaz rahatsız etmeye başladı. Gerçi jeanlerim hep yüksek bel ve dar sığamıyorum anneler biyerlere
Valla bende resmî görünce bir prenses gördüm sanki ama tamamen his. Sağlıklı olsun öncelikleBen de sen resmi gonderince oyle hissettim ama tamamen hissiyat, nub falan anlamam zaten. Saglikli olsun da gerisi hikaye tabi
Benimki eylülün ilk perşembesi canım ikili tarama icin gidicem nasipse insallahHoşbulduk canımseninde randevun vardi gibi hatirliyorum
Bende Sadece biraz düşük bel bir şortum var ona sığıyorum. Birde yazlık elbiselerim oluyor ama kış gelince alışveriş yapmam şart .Göbeğim büyüdüBenimde göbek çıkmaya başladı . Sadece 1-2 pantolonum rahat onlarda iki haftaya artık rahatsız eder. Perşembe kontrolümden sonra inşallah bir alışveriş yaparım kendime
Ben yaptırmadım canım. Doktor zaten ense kalınlığına burun kemiğine falan bakıyor riskli birşey görürsem söylerim dedi. Çok şükür riskli bir durum görmedi.Kızlar yarın ikili tarama olcak aslında yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım ama sanırım yapılcak dualarınızı bekliyorum. Rüyamda benim fasulye erkekti bakalım ne çıkcak
Aynen haklisinÇok fazla panik yapmışsın. Senin le sonuçlarımız yaklaşık olarak aynı ve o sonuçlar çok iyi. Oyüzden kendini sitrese sokup bebeğinide üzme lütfen.
HaklısınÇok fazla panik yapmışsın. Senin le sonuçlarımız yaklaşık olarak aynı ve o sonuçlar çok iyi. Oyüzden kendini sitrese sokup bebeğinide üzme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?