- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Suan 10 haftaligim 6 haftalikken kirmizi kan bosalmisti baya bitti sandim bebek gittk dedm direk kipkirmizi ve yogun olunca hastaneye yatirildim. Durdu gece zaten bidahada olmadj elhamdulillahHerkese slm burada daha önce yazılanları okudum. 10 gündür kahverengi lekelenmem var başta çoktu şimdi azaldı. Bazı günler hiç olmuyor bazen açık kahverengi olarak peçeteyle sildiğimde geliyor.
Benim haftalarımda lekelenme yaşayanlar şimdi nasıl gebelikleri devam ediyor mu? Tehlikeyi atlattılar mı?
Yazarsanız çok sevinirim çok endişeleniyorum.
Hepinize sağlıklı gebelik,sağlıklı evlat ve doğumlar dilerim.
Allah nasip edince birşekilde tutunuyor çok sevindim adınıza.Suan 10 haftaligim 6 haftalikken kirmizi kan bosalmisti baya bitti sandim bebek gittk dedm direk kipkirmizi ve yogun olunca hastaneye yatirildim. Durdu gece zaten bidahada olmadj elhamdulillah
Bende bilemedim
Bi atar misin canim merak ettim
Slm masllah kaç haftalik bebegginizBak teyzesi burda minik kuzum
Merhabalar 10+4 deyiz bugünSlm masllah kaç haftalik bebegginiz
Duydum cok sukur ama 2hafta sonra gel bakalim gelisimlerine dedi ins hersey yolundadir yazmayi unutmusumCanim duydun mu meleklerinin kalp atisini?Birdaha yazmadin bisey merak ettim seni. (Ben mi mesaji kacirdim yoksa. )
Hayirli haberler ver bize insallah.
Dimi yaa şöyle bol bol kokularını çeksekDogup mıncırsak ya
Endise etme canm. Dikkat et kendine benim bebegimin kalp atislari yoktu. Bos gebelik sanirim vucut 3 gunde kanamayla atti. Allahin izniyle bisey olmaz ins canm. Kanama ve lekesi olupda bebegini kucagina alanlar var canm..kontrollerine gidiyormusunHerkese slm burada daha önce yazılanları okudum. 10 gündür kahverengi lekelenmem var başta çoktu şimdi azaldı. Bazı günler hiç olmuyor bazen açık kahverengi olarak peçeteyle sildiğimde geliyor.
Benim haftalarımda lekelenme yaşayanlar şimdi nasıl gebelikleri devam ediyor mu? Tehlikeyi atlattılar mı?
Bende hamile pantalonu aldim belden ayarlamali aldim göbeğim büyüdüğünde de giyerim diye bi beden büyük aldim diğerlerini bende giyemiyorumSağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz. Bugün lcwmden jean siparişi verdim benimle aynı durumda olan var mı karnım inanılmaz rahatsız etmeye başladı. Gerçi jeanlerim hep yüksek bel ve dar sığamıyorum anneler biyerlere
10.haftaya girdim 1 aydır kahvelik sarılık var fitil ve iğne kullanıyorum..Herkese slm burada daha önce yazılanları okudum. 10 gündür kahverengi lekelenmem var başta çoktu şimdi azaldı. Bazı günler hiç olmuyor bazen açık kahverengi olarak peçeteyle sildiğimde geliyor.
Hep yatıyorum . Yarın kontrolüm var ilk gittiğimde kese ve yolk sac göründü herşey yolunda dedi. Lekelenme için progestan verdi. Midem bulanıyo normal hamilelik belirtileri var ama lekelenmeden kurtulamadım gitti çok moralim bozuluyorEndise etme canm. Dikkat et kendine benim bebegimin kalp atislari yoktu. Bos gebelik sanirim vucut 3 gunde kanamayla atti. Allahin izniyle bisey olmaz ins canm. Kanama ve lekesi olupda bebegini kucagina alanlar var canm..kontrollerine gidiyormusun
Bende kiz diye düsünüyorum.kese yuvarlaksa kiz olur diyorlarBence kız olacak seninki öyle hissettim
Aynen ya kahverengi mi sarı mı anlamıyorum bazen lekeyi. Bende sabah akşam fitil kullanıyorum. Umarım atlatırız. 3 ay dolunca geçtiğini söylüyorlar.10.haftaya girdim 1 aydır kahvelik sarılık var fitil ve iğne kullanıyorum..
Kaç haftalık ken belli oldu bide çin takvimi tutuyomuBenimkine de kız dedi herkes bakalim ne cikacak
maşalah canım bebişe kuzum bnmmBak teyzesi burda minik kuzum
Geçmiş olsun canım,bu gibi yaralara kara dut yada reçeli bulursan ye iyi gelir derlerKızlar ağzının içinde yara çıkan var mı? Dilimin ucunda aft çıktı hiç bir şey yiyemez oldum . Buna ne iyi gelir
Reçeli değil yanlış yazmışım karadut pekmezi yada şurubu olabilir,bazı eczanelerdede bulunuyormuş canımGeçmiş olsun canım,bu gibi yaralara kara dut yada reçeli bulursan ye iyi gelir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?