2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Suan 10 haftaligim 6 haftalikken kirmizi kan bosalmisti baya bitti sandim bebek gittk dedm direk kipkirmizi ve yogun olunca hastaneye yatirildim. Durdu gece zaten bidahada olmadj elhamdulillah

Endise etme canm. Dikkat et kendine benim bebegimin kalp atislari yoktu. Bos gebelik sanirim vucut 3 gunde kanamayla atti. Allahin izniyle bisey olmaz ins canm. Kanama ve lekesi olupda bebegini kucagina alanlar var canm..kontrollerine gidiyormusun

Bende hamile pantalonu aldim belden ayarlamali aldim göbeğim büyüdüğünde de giyerim diye bi beden büyük aldim diğerlerini bende giyemiyorum

10.haftaya girdim 1 aydır kahvelik sarılık var fitil ve iğne kullanıyorum..

Endise etme canm. Dikkat et kendine benim bebegimin kalp atislari yoktu. Bos gebelik sanirim vucut 3 gunde kanamayla atti. Allahin izniyle bisey olmaz ins canm. Kanama ve lekesi olupda bebegini kucagina alanlar var canm..kontrollerine gidiyormusun
Hep yatıyorum . Yarın kontrolüm var ilk gittiğimde kese ve yolk sac göründü herşey yolunda dedi. Lekelenme için progestan verdi. Midem bulanıyo normal hamilelik belirtileri var ama lekelenmeden kurtulamadım gitti çok moralim bozuluyor

Bu sabah cok lazim gibi vitamini ac karna aldim, ondan midir bilmiyorum bulanmayan midem bulanmaya basladi. Ciksa rahatlicam cikmiyor da

Kızlar ağzının içinde yara çıkan var mı? Dilimin ucunda aft çıktı hiç bir şey yiyemez oldum . Buna ne iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…