Merhabalar kontrolden geldim. İkizmiş ama biri büyümemiş diğerinin gelişimi haftasına göre kalp atışını dinledik, diğeri zamanla kaybolacak dedi doktor. Üzüldüm biraz ama sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
Hep yatıyorum . Yarın kontrolüm var ilk gittiğimde kese ve yolk sac göründü herşey yolunda dedi. Lekelenme için progestan verdi. Midem bulanıyo normal hamilelik belirtileri var ama lekelenmeden kurtulamadım gitti çok moralim bozuluyor
Merhabalar kontrolden geldim. İkizmiş ama biri büyümemiş diğerinin gelişimi haftasına göre kalp atışını dinledik, diğeri zamanla kaybolacak dedi doktor. Üzüldüm biraz ama sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
10 haftalık Hamileyim ve iki gündür sağ yan tarafımda dokununca acı hissediyorum sancı gibi değil , sadece dokunduğunda oluyor . Normal midir , çok endişeliyim .
10 haftalık Hamileyim ve iki gündür sağ yan tarafımda dokununca acı hissediyorum sancı gibi değil , sadece dokunduğunda oluyor . Normal midir , çok endişeliyim .
Selam kızlar aramızda bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız olmuş hepsine gecmis olsunRabbim bir daha yaşatmasın. Benimde bugün randevum var. Insallah iyi gecer. Hic belirtim yok endişeliyim biraz hayirlisi olsun
Gittin canım yazmayı unuttum çok şükür kalp atışını duyunca bir ohhh cektim plasenta rahim duvarına tam yapışmamıs ama bu haftalarda öyle olmasi normal dedi. Agır kaldırma cinsel iliskide yasak dedi . İlk özele gitmistim rubella toxoplazmaya falan bakmadi. Bugün devlete gitmistim dr hepsine bakalım dedi.