2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bazı doktorlar son adet tarihinden itibaren değil döllenme tarihinden itibaren hesaplıyor 4+3 de keseyi dahi göremeyenler var muhtemelen onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum
4+3 benim hesabıma göre Döllenmeden sonrasını hesaplarsak çok daha küçük çünkü 11 Haziran son adet tarihimdi. Doktor sormadı bile. Sadece beta baktı. Pazartesi ve bugün de ultrasonla. Dongulerim çok kısa benim. 24 gün standardim. Nadiren 25-26 olur. Belki onunla alakali bir durumdur

inşallah bir diyetisyenle görüştüm az önce 20 haftalık olana kadar bebegi besleyen diyet yapılabiliniyormuş bbüyük ihtimalle onunla beslenmemi düzenlicem bende

Merhaba.. 18 haziranda tüp bebek transferim oldu. 5.gün embriyosu. Bugün erken gebelik testm pozitif çıktı. Perşembe kan vereceğim. Mart doğumlu olacak inşallah
Merhaba benimde 26 haziran da transferim oldu hayirli olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib etsin insaallah

Ne kadarmış ?
Testleri nerede yaptıracaksınız
Ortalama ne kadar oluyor muayene fiyatları özel hastane Özel muayenelerde ?

450 TL dedi 1ay içinde muayene ve dahil
Test hariç isterseniz test başka yerde yaptırıp getirebilirsiniz dedi.
İlk kez gideceğim istediği teste göre artık yaptırırım diye düşünüyorum

kızlar merhaba. bir şey danışmak istiyorum size. 2 temmuzda beta hcg değerim 38 çıktı. 5 temmuzda 134 , 8 temmuzda 422 çıktı daha sonra tekrar baktırmadım .bu normal bir gebelik mi yoksa hala kimyasal yada dış gebelik olma ihtimali var mı? pazartesi doktora görüneceğim ama belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor endişeleniyorum. sizce durum nedir? daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim.

korkulacak bişye yok canım gebelik belirtileri bunlar normal ama yine de doktora git tabi artışların da normal görünüyor 2 günde bir 2 katına katlaması gerekir ortalamada

ocak ayında 455 değerle öğrendim gebeliğimi doktora gittim ardından tekrar kan değeri bakmaya bile ihtiyaç duymamıştı hafta sonuna adet gördüm ve kimyasal geçirdiğimi öğrendim . ondan dolayı biraz tedirginim kusura bakmayın. olursa inşallah ilk bebeğim o yuzden heyecanlıyım sanırım.

genelde 2-3 test yapıp artış oranı gözlemleniyor 2-3 katına çıkıyorsa eğer bebeğin sağlıklı olduğu düşünülüyor ama tabi sen doktora sor

Biraz sabredin gittiginizde keseyi gorursunuz inşallah. Hamilelik hep bir telas. Ben pazartesi keseyi gordum, simdi haftaya carsambaya gun sayiyorum. Acaba bebegi gorebilecekmiyiz, kalp atisini duyabilecekmiyiz diye. Ustelik bu benim ikinci :)

Biraz sabredin gittiginizde keseyi gorursunuz inşallah. Hamilelik hep bir telas. Ben pazartesi keseyi gordum, simdi haftaya carsambaya gun sayiyorum. Acaba bebegi gorebilecekmiyiz, kalp atisini duyabilecekmiyiz diye. Ustelik bu benim ikinci :)
açıkçası keseyi görebilme umuduyla pazartesi gideceğim doktoruma. daha önce gitseydim önceki gibi bi bakıcak haftaya gel diyecekti. yinede haklısınız keseyi görsek kalbi duyacak mıyız , sıkıntı varmı yokmu onun telası olacak. 9 ay hep bi merak ve telaş olacak sanırım. allah kolaylık versin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kızlar ben şimdi geldim hastaneden kese göründü kalp atışları için 10 gün sonra tekrar gideceğim tam 5 haftalık dedi dr her şey gayet normal dedi tahlillerimi yaptırıp 10 gün sonra gideceğim kasık ağrımi sordum normal yerlesme agrisi dedi folik asit verdi kaşıntim icin de bi krem verdi 10 gun geçmez simdi

Yok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor
Bugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Moralim çok bozuldu. Hcg değeri içinde kan verdim. Bakalım bekliyorum sonucunu.

Bugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Moralim çok bozuldu. Hcg değeri içinde kan verdim. Bakalım bekliyorum sonucunu.
hemen moralini bozma en kötü ihtimal gerçekleşmiş bile olsa Allah sana sağlık versin yine olur ama inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu durumu yaşayan ama sonrasında bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen kişi yorumları da okumuştum bol bol dua et

Anladım gerçekten biraz pahalıymış teşekkürler
Doğum paketleri ,Doğum sigortası hakkında ne düşünüyorsun daha mı mantıklı yoksa gerek yok mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…