- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Ben de 3. ye hamileyim ben de bazen tansiyon düşüklüğünden kötu oluyorum eşim yediriyor küçük oğlumu çoğu zaman Ben de öyle düşünüyorum 2 oğlumu ihmal ediyorum diye üzülüyorum hele okullar açılacak ben de işe başlayacağım dersleriyle ilgilenebilecek miyim Allah hepimizin yardımcısı olsun canımsagolsun eşim çok destek.dün işten çıktım eve gittim hiç kalkamadım dışardan yemek getirdi çocuklarada yedirdi akşam boyu yattım.düne göre iyiyim ama gözlerimin altı morarmaya başladı artık.kendi derdimde değilimde bana ihtiyacı olan 2 çocuğum daha var.onlara yetememek çok zoruma gidiyo
Gunune gore kucuk demedim yanlis anlama olmasinKüçük derken ?
TamamGunune gore kucuk demedim yanlis anlama olmasin
Canım bende her ikisinide birden istemisti dun gece 9 bucuk gibide gosterdik sonuçları iyi dedimerhaba, bende de aynı durum var cmv igg pozitif (250) çıkmış ama igm istemedi doktor, igg pozitifse gerek yok bakmaya dedi, sizde benzer durum var mı? iggden sonra igm istendi mi?
Hakkinda hayirlisi canim, bak ilk kayiptan sonra onun da sapasaglam cocugu oldu. senin de olmamasi icin hic bir sebep yok.Benim ultrasonda belli oldu amniyosentezle kesinlesti.
Nipty en guzeli amniyosentezin cok riskleri var ama maddiyatimiz buna izin vermiyor bizim ne yazikkiborclarimiz var dua etmekten baska carem yok benim
En mantiklisi canim sen almanyadamisin? Orada o kadar pahali degildir belki yine bilemiyorum daHakkinda hayirlisi canim, bak ilk kayiptan sonra onun da sapasaglam cocugu oldu. senin de olmamasi icin hic bir sebep yok.
evet pahali bi test, hala türkiyede olsam yaptirmazdim cünkü özel hastanelerdeki ultrasonlarin görüntü kalitesi almanyadakilerden cok cok iyi. ilk cocugumda ikili test disinda hic birsey yaptirmamistim istanbulda. burdaki ultrasonla yapacaklari ölcüm bana hic güven vermiyor, sirf o yüzden yaptiracagim ben de. ha bi de burda ikili test mecburi degil ve o da pahali, uc kurus daha verip digerini yaptirir gecerim dedim o yüzden.
Haangi test cnm bende nifty yaptiricam 2 eyluldeAnlattigi kadariyla onun da cinsiyet ögrenmek icin gittiginde sonlanmis canim, 16 hafta civari diye hatirliyorum ama emin degilim. Cok sik görüsemiyoruz, bursada yasiyorlar, o dönem ben istanbuldayim simdi de yurt disindayim. bu bayramda hatta bize geldiler ziyarete, oglan da büyümüs masallah cok tatli bi cocuktu. Dedigin gibi her gebelikte olacak diye bir sey yok ama insanin bi kere cani yaninca sonrakinde garanti olsun istiyor. hatta ben de ayni testi yaptirmayi düsündügüm icin konustuk bu geldiklerinde, mutlaka yaptir kafanda soru isareti kalmasin demisti bana.
Ben dün başladım canım.Eva auguumentin prospektüsünü okuduysan ilk 3 ay sakıncalı diyor ne yapacagimi sasirdim 2 hafta sonra mi kullanmaya baslasak?
Evet canim, burda türkiyeye göre daha ucuz ve sonuclari daha cabuk geliyor. 9 eylülde randevum var, zaman gecmek bilmiyorEn mantiklisi canim sen almanyadamisin? Orada o kadar pahali degildir belki yine bilemiyorum da
Evet canim Allah ne derse o olur birdaha boyle sinamasin insallah kimseyi sinamasin bu sekilde
Senin bakteri adı neydi cekip atar misin zahmet olmazsa?Ben dün başladım canım.
evet öyle yazıyor okudum
Ben daha hicbirsey demeden doktor bana bi sürü acİslâma yaptı.
* Kullanabilirsiniz hiç zararı yok, enfeksiyon dusuge böbrek rahatsızlığı na falan sebep oluyor, prospektüsü okuduğunuzda doktorunuza danışmadan kullanmayiniz hamileyken yazıyor.rahatlıkla kullanabilirsin * dedi.Ben de başladım ilerlemesin daha fazla diye.
ben prena test yaptiricam, doktorum onu yapiyor. bir haftaya falan cikiyor diyorlar bakalim.Haangi test cnm bende nifty yaptiricam 2 eylulde
Ne guzel ya neyse napalim Allah ne derse o olurEvet canim, burda türkiyeye göre daha ucuz ve sonuclari daha cabuk geliyor. 9 eylülde randevum var, zaman gecmek bilmiyor
Canım ben fotoğraf paylasamiyorum bu telefondan dolayi ne yazık ki.Senin bakteri adı neydi cekip atar misin zahmet olmazsa?
Anladim canim ismi ne peki bide üreme 100.000mi benim oyle yaziyorCanım ben fotoğraf paylasamiyorum bu telefondan dolayi ne yazık ki.
Bakteri adı: klebsilla pneumoniaeAnladim canim ismi ne peki bide üreme 100.000mi benim oyle yaziyor
at bi sen8 haftalik hali var ondan tahmin yapabilirmisin :) ona gore atiym
Hayir dogru benimde 100.000mlBakteri adı: klebsilla pneumoniae
koloni:100.000ml
ama yanlış yere de bakıyorum olabiliriz
amiiinn.dua edelim bol bol 4aya geçebilsek biraz rahatlayacaz inşBen de 3. ye hamileyim ben de bazen tansiyon düşüklüğünden kötu oluyorum eşim yediriyor küçük oğlumu çoğu zaman Ben de öyle düşünüyorum 2 oğlumu ihmal ediyorum diye üzülüyorum hele okullar açılacak ben de işe başlayacağım dersleriyle ilgilenebilecek miyim Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
usg fotosu varmı bizde baksakMerhabalar, bugün bebişimi görmeye gittim. Her şey yolunda. Sat'a göre 10+4 ama doktor 11+1 görünüyor dedi. Cinsiyet için de kıza benziyor dedi. 4 yaşında kızım var, o çok mutlu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?