2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhabalar, bugün bebişimi görmeye gittim. Her şey yolunda. Sat'a göre 10+4 ama doktor 11+1 görünüyor dedi. Cinsiyet için de kıza benziyor dedi. 4 yaşında kızım var, o çok mutlu oldu.
yaa ne kadar güzel, benim de gönlümden bi kiz daha olmasi geciyor ama kizim erkek olacak diye tutturdu

Bende 8 haftalikken gecirdim canim ben monurol tek kullanimlik sase kullandim. Kullanmayinca zarari daha fazla

Reactions: Eva
Merhabalar, bugün bebişimi görmeye gittim. Her şey yolunda. Sat'a göre 10+4 ama doktor 11+1 görünüyor dedi. Cinsiyet için de kıza benziyor dedi. 4 yaşında kızım var, o çok mutlu oldu.
Ayy çok şükür benim gibi biri cikti bende cuma günü 10+4 du 11+1 çıktı kötü bişey değil demek ki cinsiyet içinde Rabbim sağlıklı versin yeterki canim

Ne güzel haberler Doktor cinsiyet tahmininde bulundu mu ?

Yaa bilmiyorum napacagimi ozeldki doktor benim kafami karistiran kullanma gerek yok deyince kafam karisti instagramda cagri gulumser var ona sordum bakalim ne diyecek
Ben de de aynı bakteri çıktı. Doğumdan daha evvel antibiyotik tedavisi yapıp onu yoketmenin bir anlamı yokmuş çünkü GBS doğal floramızda olduğu için her an yine geri gelip vajinaya yerleşebilirmiş
Gebeliğin 35-37 haftalarında vajinadan sürüntü örneği alınıp gbs nin pozitif olup olmadığı tekrar kontrol edilmesi gerek eğer pozitifse
Doğum esnasında her dört saatte bir penisilin veriliyormuş anneye bu şekilde çocuğa bakterinin geçmesi önleniyormuş .Ben antibiyotik kullanmıyorum .Doktor cevap verirse lütfen yazar mısın ?

Ayy çok şükür benim gibi biri cikti bende cuma günü 10+4 du 11+1 çıktı kötü bişey değil demek ki cinsiyet içinde Rabbim sağlıklı versin yeterki canim
ölcümlerdeki bi kac günlük farka hic takilma canim, bebek büyüdükce sürekli degisecek o. hatta benim kizimda kafa ölcümü boy ölcümünden önde gidiyordu da ben de takmistim o zamanlar. biz de selvi boylu degiliz halbuki ne bekliyorsak bebeden kafa ile boy arasindaki farkin iki haftaya ciktigini bilirim doguma yakin haftalarda, nitekim simdi 3 yasinda canavar gibi bi cocuk, gayet de normal ölcülerde dogdu.

saglikli olduktan sonra ve doktor farkli bir yorumda bulunmadikca ölcümden ölcüme cocugun pozisyonuna göre hep fark cikabilir, hiiic dert edilecek bir sey yok

Suruntu ornegi ne oluyor ?? Tekrarlamadan dolayi kullanmaya degmez yani oylemi
Tabiki yazarim daha cevap vermedi bakalim

Benimki kız istiyor. Babasına sen neden kız değilsin diyor
valla ben bizimkinin ne istedigini de anlamadim ki, soruyoruz erkek diyor, gecen magazada mavi bebek coraplarini almadik diye kendini yerlere atti. sonra gelip bebege de elbise giydiririz etek giydiririz diyor, gel buyur burdan yak

Kötü bir şey olacağını düşünmüyorum. Önce sağlık tabi ki ama kızıma bir kız kardeş istiyordum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…