- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
bizim aynı bakteri değil ama değer aynı.Hayir dogru benimde 100.000ml
Bakteri adı streptococcus agalactiae
yaa ne kadar güzel, benim de gönlümden bi kiz daha olmasi geciyor ama kizim erkek olacak diye tutturduMerhabalar, bugün bebişimi görmeye gittim. Her şey yolunda. Sat'a göre 10+4 ama doktor 11+1 görünüyor dedi. Cinsiyet için de kıza benziyor dedi. 4 yaşında kızım var, o çok mutlu oldu.
Yani sonucta riskler ayni riskbizim aynı bakteri değil ama değer aynı.
Sonucta ikisi de enfeksiyon riski
Bana da oluyo bazen çok kötüyüm bazen hicbirsey yokbenım bulantılarım 3-4 gündür geçmişti rahatlamıstım .Dün yine basladı.Sizde de oluyor mu böyle ? İştahımın açılmasını o kadar istiyorum kii
kullanacak misin antibiyotik canım napcanYani sonucta riskler ayni risk
omega 3 royal kullanıyorumKizlar femix omega kullanan varmi aranizda???
Yaa bilmiyorum napacagimikullanacak misin antibiyotik canım napcan
Benimde 4 5 gundur gecmisti dun cok kotu oldum hatta halsizlik de vardi. Bugun biraz daha iyiyimbenım bulantılarım 3-4 gündür geçmişti rahatlamıstım .Dün yine basladı.Sizde de oluyor mu böyle ? İştahımın açılmasını o kadar istiyorum kii
Bende 8 haftalikken gecirdim canim ben monurol tek kullanimlik sase kullandim. Kullanmayinca zarari daha fazlaBen dün başladım canım.
evet öyle yazıyor okudum
Ben daha hicbirsey demeden doktor bana bi sürü acİslâma yaptı.
* Kullanabilirsiniz hiç zararı yok, enfeksiyon dusuge böbrek rahatsızlığı na falan sebep oluyor, prospektüsü okuduğunuzda doktorunuza danışmadan kullanmayiniz hamileyken yazıyor.rahatlıkla kullanabilirsin * dedi.Ben de başladım ilerlemesin daha fazla diye.
Ayy çok şükür benim gibi biri cikti bende cuma günü 10+4 du 11+1 çıktı kötü bişey değil demek kiMerhabalar, bugün bebişimi görmeye gittim. Her şey yolunda. Sat'a göre 10+4 ama doktor 11+1 görünüyor dedi. Cinsiyet için de kıza benziyor dedi. 4 yaşında kızım var, o çok mutlu oldu.
Ne güzel haberlerTeyzeleri bugün 2li taramamızı olduk çok şükür benim fasulye sapasağlam çıktı :) bir de hareketli ultrasonda onu gördükçe tutamadım kendimi ağladım vallagider ayak annesine bide el salladı oh mis dedim Rabbim herkese güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin
Ben de de aynı bakteri çıktı. Doğumdan daha evvel antibiyotik tedavisi yapıp onu yoketmenin bir anlamı yokmuş çünkü GBS doğal floramızda olduğu için her an yine geri gelip vajinaya yerleşebilirmişYaa bilmiyorum napacagimiozeldki doktor benim kafami karistiran kullanma gerek yok deyince kafam karisti instagramda cagri gulumser var ona sordum bakalim ne diyecek
usg fotosu varmı bizde baksak
ölcümlerdeki bi kac günlük farka hic takilma canim, bebek büyüdükce sürekli degisecek o. hatta benim kizimda kafa ölcümü boy ölcümünden önde gidiyordu da ben de takmistim o zamanlar. biz de selvi boylu degiliz halbuki ne bekliyorsak bebedenAyy çok şükür benim gibi biri cikti bende cuma günü 10+4 du 11+1 çıktı kötü bişey değil demek kicinsiyet içinde Rabbim sağlıklı versin yeterki canim
Suruntu ornegi ne oluyor ?? Tekrarlamadan dolayi kullanmaya degmez yani oylemiBen de de aynı bakteri çıktı. Doğumdan daha evvel antibiyotik tedavisi yapıp onu yoketmenin bir anlamı yokmuş çünkü GBS doğal floramızda olduğu için her an yine geri gelip vajinaya yerleşebilirmiş
Gebeliğin 35-37 haftalarında vajinadan sürüntü örneği alınıp gbs nin pozitif olup olmadığı tekrar kontrol edilmesi gerek eğer pozitifse
Doğum esnasında her dört saatte bir penisilin veriliyormuş anneye bu şekilde çocuğa bakterinin geçmesi önleniyormuş .Ben antibiyotik kullanmıyorum .Doktor cevap verirse lütfen yazar mısın ?
Benimki kız istiyor. Babasına sen neden kız değilsin diyoryaa ne kadar güzel, benim de gönlümden bi kiz daha olmasi geciyor ama kizim erkek olacak diye tutturdu
valla ben bizimkinin ne istedigini de anlamadim ki, soruyoruz erkek diyor, gecen magazada mavi bebek coraplarini almadik diye kendini yerlere atti. sonra gelip bebege de elbise giydiririz etek giydiririz diyor, gel buyur burdan yakBenimki kız istiyor. Babasına sen neden kız değilsin diyor
Kötü bir şey olacağını düşünmüyorum. Önce sağlık tabi ki ama kızıma bir kız kardeş istiyordum açıkcası.Ayy çok şükür benim gibi biri cikti bende cuma günü 10+4 du 11+1 çıktı kötü bişey değil demek kicinsiyet içinde Rabbim sağlıklı versin yeterki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?