2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mesajlarini anca goruyorum sen kac haftaliksin canim? Bide ureme orani kac? Senin doktorun ne onerdi antibiyotik verdimi?

Masallah erkenden cinsiyetler belli olmaya basladi ben ne zaman ogrenirim acaba. Bu zamana kadar hep kiz doguyordu içime,ruyamda da kiz gormustum. Ama gecen devlette usg cihazinda bebege bakinca erkege benzettim nedense

Suruntu ornegi ne oluyor ?? Tekrarlamadan dolayi kullanmaya degmez yani oylemi
Tabiki yazarim daha cevap vermedi bakalim
[/QUOTE
Ku
Suruntu ornegi ne oluyor ?? Tekrarlamadan dolayi kullanmaya degmez yani oylemi
Tabiki yazarim daha cevap vermedi bakalim
Kulak çubuğu benzeri bir aletle örnek alınıyormuş ben de tam detayını bilmiyorum.Seni yanlış da yönlendirmek istemem bu yazdıklarım benim araştırmam neticesinde elde ettiğim bilgiler .Uzman doktor ne şekilde yönlendirirse o şekilde hareket etmen daha doğru olur .

Benimkide dün elini yüzüne dayamış öyle yatıyordu, şaşırdım napıyo bu ya dedim

Kullanacagim ama 2 hafta sonra dusunuyorum ilk 3 ay sakincaliymis

Bende senin gibiyim canım. İnsanın çok gücüne gidiyor. İşten eve gidince kımıldamaya halim olmuyor. Şükür eşlerimiz destek oluyor. Çocuklr desen Allaha emanet. Bu günlerde geçicek elbet

B Beto2012

Bu testi bize mecbur dogumdan once yapmislardi kizlar ,yani anlatmasi biraz tuaf ama doktorun cati muayenesi yaptigi gibi yapiyor kulakcubugunun büyüğü gibi bir aletle icerden sivi alip tahlile gonderiyorlar 1-2dk anca sürüyor ama biraz agri yapabiliyor yani benim olmustu acilmamda oldugu icin surekli hangisinin agrisiydi bilemiycem

Çok sevindimm canmm

Teşekkürler bilgi için

ankarada doktor önerisi olan var mı ? Koru medicana öncelikli arıyoruz

Arkadaşlar dün akşam ilişki sonrası çok çok az lekelenme oldu sarıyla açık kahverengi karışımı. Özellikle sildiğimde peçeyete geliyo. Şimdide biraz geldi. Doktoru aradım sezeryandeymiş aksi gibi. Napsam

Benimde arada geliyor pembe ve kirmiziya donmedikce korkma. Ama ulasabilirsen doktoruna sor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…