Mesajlarini anca goruyorum sen kac haftaliksin canim? Bide ureme orani kac? Senin doktorun ne onerdi antibiyotik verdimi?Günaydın kızlar
Perşembe günü doktora sonuçlarımı göstermeye gitmiştim her şey yolunda bir sorun yok demişti sadece idrar kültür testi sonuçlanmamıştı şimdi internetten baktım .Streptococcus agalactiae üredi. kolonizasyon yazıyor .Gebe kadınların dörtte birinde oluyormuş internetten yaptıgım araştırmaya göre iyi bir şey de değil gibi sezaryenle doğum yapmaları gerekir.Çocuğa Doğumla geçme ihtimali vs diyor çok moralim bozuldu ya sizin idrar kültür testlerinizde hiç böyle bir şey yazan var mı ,bu konuda bilgisi olan var mı cevap yazarsanız çok sevinirim.
Suruntu ornegi ne oluyor ?? Tekrarlamadan dolayi kullanmaya degmez yani oylemi
Tabiki yazarim daha cevap vermedi bakalim
[/QUOTE
Ku
Kulak çubuğu benzeri bir aletle örnek alınıyormuş ben de tam detayını bilmiyorum.Seni yanlış da yönlendirmek istemem bu yazdıklarım benim araştırmam neticesinde elde ettiğim bilgiler .Uzman doktor ne şekilde yönlendirirse o şekilde hareket etmen daha doğru olur .Suruntu ornegi ne oluyor ?? Tekrarlamadan dolayi kullanmaya degmez yani oylemi
Tabiki yazarim daha cevap vermedi bakalim
Benimkide dün elini yüzüne dayamış öyle yatıyordu, şaşırdım napıyo bu ya dedimKızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
Dokunma duyuları gelişmiş minişlerinBenimkide dün elini yüzüne dayamış öyle yatıyordu, şaşırdım napıyo bu ya dedim
Kullanacagim ama 2 hafta sonra dusunuyorum ilk 3 ay sakincaliymisKulak çubuğu benzeri bir aletle örnek alınıyormuş ben de tam detayını bilmiyorum.Seni yanlış da yönlendirmek istemem bu yazdıklarım benim araştırmam neticesinde elde ettiğim bilgiler .Uzman doktor ne şekilde yönlendirirse o şekilde hareket etmen daha doğru olur .
amin inş.zaten ben bugruba yüzde 90erkek bebek doğuracak diyorum:)
Bende senin gibiyim canım. İnsanın çok gücüne gidiyor. İşten eve gidince kımıldamaya halim olmuyor. Şükür eşlerimiz destek oluyor. Çocuklr desen Allaha emanet. Bu günlerde geçicek elbetsagolsun eşim çok destek.dün işten çıktım eve gittim hiç kalkamadım dışardan yemek getirdi çocuklarada yedirdi akşam boyu yattım.düne göre iyiyim ama gözlerimin altı morarmaya başladı artık.kendi derdimde değilimde bana ihtiyacı olan 2 çocuğum daha var.onlara yetememek çok zoruma gidiyo
Selam gbs bakteri varmis sizde galiba bu gebeliginuzdemi oncekindemi oldu antibiyotik kullandinizmiBende kiz diye düsünüyorum.kese yuvarlaksa kiz olur diyorlar
Canım önde gitmesi iyi bence benmde öyleydi doktora sordgumda bu bi sorun değil güzel birşey dedi.Ayy çok şükür benim gibi biri cikti bende cuma günü 10+4 du 11+1 çıktı kötü bişey değil demek kicinsiyet içinde Rabbim sağlıklı versin yeterki canim
Kulak çubuğu benzeri bir aletle örnek alınıyormuş ben de tam detayını bilmiyorum.Seni yanlış da yönlendirmek istemem bu yazdıklarım benim araştırmam neticesinde elde ettiğim bilgiler .Uzman doktor ne şekilde yönlendirirse o şekilde hareket etmen daha doğru olur .
Çok sevindimm canmmGittin canım yazmayı unuttum çok şükür kalp atışını duyunca bir ohhh cektimplasenta rahim duvarına tam yapışmamıs ama bu haftalarda öyle olmasi normal dedi. Agır kaldırma cinsel iliskide yasak dedi . İlk özele gitmistim rubella toxoplazmaya falan bakmadi. Bugün devlete gitmistim dr hepsine bakalım dedi.
Teşekkürler bilgi içinB Beto2012
Bu testi bize mecbur dogumdan once yapmislardi kizlar ,yani anlatmasi biraz tuaf ama doktorun cati muayenesi yaptigi gibi yapiyor kulakcubugunun büyüğü gibi bir aletle icerden sivi alip tahlile gonderiyorlar 1-2dk anca sürüyor ama biraz agri yapabiliyor yani benim olmustu acilmamda oldugu icin surekli hangisinin agrisiydi bilemiycem
Kızlar göğüs ağrısı geçenler varmı..tedirgin oldum...iki gündür çok hafifledi varmı bu durumu yaşayanlar
Gözün aydın canim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar doktordan geldim. Kalp atışlarını duyduk çok şükür. 1 hafta geriden geliyor geç döllenme dedi. 7 haftalık minnak
Benimde arada geliyor pembe ve kirmiziya donmedikce korkma. Ama ulasabilirsen doktoruna sor tabiArkadaşlar dün akşam ilişki sonrası çok çok az lekelenme oldu sarıyla açık kahverengi karışımı. Özellikle sildiğimde peçeyete geliyo. Şimdide biraz geldi. Doktoru aradım sezeryandeymiş aksi gibi. Napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?