Benim eşim de yanımda yok kizlar. Bı tane de kızım var. Devamlı ilgi bekleyen. Neyse ki kız kardeşlerim var onlarda kalıyorum. İlgileniyorlar sagolsunlar. Gerçi onlar işe gidince iş başa düşüyor yine. Ogurtuler arasında kahvaltı hazırlıyorum :) Allah'ın izniyle inşallah az kalmistir. Hamileliğin keyfini cikaracagimiz günlere :)Bende senin gibiyim canım. İnsanın çok gücüne gidiyor. İşten eve gidince kımıldamaya halim olmuyor. Şükür eşlerimiz destek oluyor. Çocuklr desen Allaha emanet. Bu günlerde geçicek elbet
Anladim canim tesekkur ederimB Beto2012
Bu testi bize mecbur dogumdan once yapmislardi kizlar ,yani anlatmasi biraz tuaf ama doktorun cati muayenesi yaptigi gibi yapiyor kulakcubugunun büyüğü gibi bir aletle icerden sivi alip tahlile gonderiyorlar 1-2dk anca sürüyor ama biraz agri yapabiliyor yani benim olmustu acilmamda oldugu icin surekli hangisinin agrisiydi bilemiycem
Esin nerede?Benim eşim de yanımda yok kizlar. Bı tane de kızım var. Devamlı ilgi bekleyen. Neyse ki kız kardeşlerim var onlarda kalıyorum. İlgileniyorlar sagolsunlar. Gerçi onlar işe gidince iş başa düşüyor yine. Ogurtuler arasında kahvaltı hazırlıyorum :) Allah'ın izniyle inşallah az kalmistir. Hamileliğin keyfini cikaracagimiz günlere :)
Kizlar cagri gulumser hoca cevap verdi kullan demişTeşekkürler bilgi için
Bencede kullanmalisin. Cunku enfeksiyon cidden daha tehlikeli. Ben normal zamanlarda sık idrar enf. Geciriyodum. Hamilelikte akintilardan pek anlamadim, bir gece acillik oldum. İlerleyen aylarda da bobregimde buyume baslamisti. Allahtan dogumdan sonra normale döndü. Şimdi idrar testlerim temiz geliyor ama vajinal akıntı var beyaz içinde yesil. Devlet druna soyledim gecen gittigimde idrar sonuclarina gore bakariz dedi ama tekrar ona gidemedim.simdi haftaya ikili icin arastirma hastanesine randevu aldim. Smear testi isticem. En azindan ilerlemeden ilac kullanırımKizlar cagri gulumser hoca cevap verdi kullan demiş
Yurtdışında çalışıyor. Bizde tatile gelmiştik turkiyeye ama ben kötü olunca dönemedik. Hem kanamam vardi hem de mide problemleri. Doktorumda ikili testi yaptırıp git dedi. Bakalım inşallah o zamana kadar biraz daha duzelirimEsin nerede?
İnşallah canım. Hep sabrediyoruz minkler içinBenim eşim de yanımda yok kizlar. Bı tane de kızım var. Devamlı ilgi bekleyen. Neyse ki kız kardeşlerim var onlarda kalıyorum. İlgileniyorlar sagolsunlar. Gerçi onlar işe gidince iş başa düşüyor yine. Ogurtuler arasında kahvaltı hazırlıyorum :) Allah'ın izniyle inşallah az kalmistir. Hamileliğin keyfini cikaracagimiz günlere :)
Bende hissediyorum aynı tarif ettiğin şeyi. Gazdır o diyorlar. Bencebebek. Benim 3. Doğumum olucak. Biliyorum bebek o bebek gaz değilAz once pit pittan farkli icerde gerinme gibi kayma gibi bisey hissettim sola dogru ama daha küçük değiller mi yahuHenrietta___
Evet gazı da cok iyi biliyorum daha cumartesi aksami gaz sancisindan ölecektim hastayiz ailecek. Ama bu bebekti yahu hâla kipirti varBende hissediyorum aynı tarif ettiğin şeyi. Gazdır o diyorlar. Bencebebek. Benim 3. Doğumum olucak. Biliyorum bebek o bebek gaz değil
Kartal Soğanlık bölgesinde Dragos Tıp Merkezinde Bülent Kars'a gidiyorum ben. Kendisi hem kadın doğum uzmanı hem riskli gebelik hem de perinatologdur. Ben çok çok memnunum. Pozitif enerjisi ile her muayenede insanı rahatlatır. Randevu için 15 gün önce aramak lazım. Çok yoğun bir doktor olduğu için muayene de biraz fazla bekleniyor ama degiyor buna acikcasi.gece 12ye kadar muayenehanesinde.Kızlar herkese selam
Pendikte oturan veya buralarda bir hastane doktor önerisi olan var mı?
Aminallahım herşeyin hayırlısını versin canım inşallah allahım gönlüne göre versin
Banada oyle oluyorAz once pit pittan farkli icerde gerinme gibi kayma gibi bisey hissettim sola dogru ama daha küçük değiller mi yahuHenrietta___
sen daha iyi bilirsin tabi bizim ilk bebek olduğu için anlayamıyoruz .Ben kizimda bebek hareketi olduğunu anlayamamistim. Cok uzuluyodum neden hâla hissetmiyorum diye. 20. hafta da detayli usgde bebegi izlerken hareket hissedince anladim aslinda cok once hissetmeye basladigimi. Sonraki gun tekme hissetmeye baslamistim cok net sekildebunda bu kadar erken konduramiyorum herhalde o yuzden
Az once pit pittan farkli icerde gerinme gibi kayma gibi bisey hissettim sola dogru ama daha küçük değiller mi yahuHenrietta___
Bence bebekti :)Canım bende hissediyorum ama herkes küçük o degıldır diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?