Bende kahvaltı da içiyorum 1 yada 2 bardak . Gün içinde çok canım isterse yine içiyorum ama demir içerikli şeyleri çaydan ( yoğurt ve süt gibi kalsiyum içerikli gıdalardan sonra da) en az 1 saat sonra içmeye özen göstermemiz lazım.
Benim geçen hafta kanamam oldu oyüzden 12 haftaya kadar devam kanama alanı gidene kadar komple bende jelden yana sıkıntı yokda progestan iğne fena transferden beri kullanıyorum 53 iğnem
Benim geçen hafta kanamam oldu oyüzden 12 haftaya kadar devam kanama alanı gidene kadar komple bende jelden yana sıkıntı yokda progestan iğne fena transferden beri kullanıyorum 53 iğnem
Bana kalp atışı duyulduktan sonra 10 gün daha kullan sonra crınone jeli ikiye çıkar ipneyi bıral dedi.bu sıcakta hergün çıkıp iğne vurdurmak çok zor geliyodu.iğnenin acısını hiç saymıyorum bile
Kıyamam cnm ya. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İğne zordur tabiki de. Benimde 7. Haftamda kanamam oldu. Ve başladım buna. İki hafta önce kontrole gittiğimde kanamam yoktu ama rahimdeki kanama alanı duruyordu.
Bana kalp atışı duyulduktan sonra 10 gün daha kullan sonra crınone jeli ikiye çıkar ipneyi bıral dedi.bu sıcakta hergün çıkıp iğne vurdurmak çok zor geliyodu.iğnenin acısını hiç saymıyorum bile