2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa benimde bulantima iyi geliyor sabahlari
Bende kahvaltı da içiyorum 1 yada 2 bardak . Gün içinde çok canım isterse yine içiyorum ama demir içerikli şeyleri çaydan ( yoğurt ve süt gibi kalsiyum içerikli gıdalardan sonra da) en az 1 saat sonra içmeye özen göstermemiz lazım.

Selam kizlarr ya cay tuketiyomusunuz kahvaltida icilen acik bi cayin zarari yoktur heralde dimi :) bide soda icesim geliyo hep
Ben çayı haftada 1 1 bardak içiyorum ama soda içiyorum ama genelde mineralli suda daha oranlar yüksek olduğu için oyüzden onu içmeyi tercih ediyorum

Hiç hoşlanmadım o jelden. Bu hafta kontrolum var cuma günü . Gerekmiyorsa artık kullanmayayim diye pazarlık yapicam doktorumla
Benim geçen hafta kanamam oldu oyüzden 12 haftaya kadar devam kanama alanı gidene kadar komple bende jelden yana sıkıntı yokda progestan iğne fena transferden beri kullanıyorum 53 iğnem

Benim geçen hafta kanamam oldu oyüzden 12 haftaya kadar devam kanama alanı gidene kadar komple bende jelden yana sıkıntı yokda progestan iğne fena transferden beri kullanıyorum 53 iğnem

Bana kalp atışı duyulduktan sonra 10 gün daha kullan sonra crınone jeli ikiye çıkar ipneyi bıral dedi.bu sıcakta hergün çıkıp iğne vurdurmak çok zor geliyodu.iğnenin acısını hiç saymıyorum bile

Kıyamam cnm ya. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İğne zordur tabiki de. Benimde 7. Haftamda kanamam oldu. Ve başladım buna. İki hafta önce kontrole gittiğimde kanamam yoktu ama rahimdeki kanama alanı duruyordu.

Benim dr iğne daha etkili ona devam fitille dedi ben hap alsam olmazmı dedim pazarlık boş çıktı benimde tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…