2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O kanama Alanı gidene kadar kullandırıyorlar

Tsk ederim canim ya içimi rahatlattin valla

Ve 5+2 de bir defa olup duran kanama bu sabah daha şiddetli ve çok şekilde yine geldi... Ömrümüzden on yıl gitti. Ama bebeğim çok iyi çok şükür Boyu, ense kalınlığı, burnu her şeyi normal. İkili test yapıldı. Ama kanama alanı var çok küçük de olsa. Enfeksiyon kaparsa bebeği kurtaramayiz dedi doktor. Antibiyotik başlandı, progestan iğne tekrar başladı günde iki kez. Dualarınızı eksik etmeyin

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Bebeklerimizi bağışlasın inş.

Geçmiş olsun canım herşey düzelecek inşallah ıyi düşünelim ıyi olsun

Canım sendede jel geri geliyomu bide arada kahverengi gibi renkli geliyomu
Ben sabah iğneye giderken yapıyorum 10 dk yatıyorum sonra yarım saat yürüyüş yapıyorum ozaman gelmiyor ama evdeysem yürümezsem geliyor kahve bazen beyaz lor gibi dr demişti 10 dk dinlen yürü dağılsın rahim yesin ilacı demişti

Çok geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın bebeğini sağlıklı bir şekilde

Kızlar 2 haftadir kusmam yoktu geri geldi bugün hemde affedersiniz ishalle birlikte sabahtan beri kafami kaldıramıyorum acaba bişey mi oldu ki bebeğime cok tedirgin oldum var mi benim gibi kusmasi geri gelen

Kızlar kanamasi olmayıp progestan kullanan var mı bu haftalara kadar.
Tedbir amaçlı bir Kutu bitirdim, ikinci kutuyuda 1 gün içip 1 gün içme dedi doktorum,kontrole gidince soracağım devam mı yoksa bırakayımmı diye,bazen tansiyon düşürüyor gibi değişik bir kafa yapıyor

Bende iğneyi bıraktıktan spnra yürüyüş yapmak için dışarı çıkmadım ama evdeyken 10 dakika yatıp 20 dakika geziniyorum.iğne için dışarı çıktığımda kahverengi gelmiyodu çok koyu ve yoğun değil ama yinede tedirgin ediyo.gerçi prospektüsünde normal yazıyo

Kızlar 2 haftadir kusmam yoktu geri geldi bugün hemde affedersiniz ishalle birlikte sabahtan beri kafami kaldıramıyorum acaba bişey mi oldu ki bebeğime cok tedirgin oldum var mi benim gibi kusmasi geri gelen
Canım benım de 3-4 gündür gecmıstı bulantım tekrardan geri geldi.3-4 gün olmuyo sonra tekrar başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…