O kanama Alanı gidene kadar kullandırıyorlarKıyamam cnm ya. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İğne zordur tabiki de. Benimde 7. Haftamda kanamam oldu. Ve başladım buna. İki hafta önce kontrole gittiğimde kanamam yoktu ama rahimdeki kanama alanı duruyordu.
Benimde ikiz olduğu için kullaniyorum suan merak ettim başka kullanan var mı diye.BEn kullanıyorum canım crınone jel günde 2 defa gerçi benm tüp bebek belki ondandr
8 haftaya girdim kullanıyorum cnmKızlar kanamasi olmayıp progestan kullanan var mı bu haftalara kadar.
Tsk ederim canim ya içimi rahatlattin vallaölcümlerdeki bi kac günlük farka hic takilma canim, bebek büyüdükce sürekli degisecek o. hatta benim kizimda kafa ölcümü boy ölcümünden önde gidiyordu da ben de takmistim o zamanlar. biz de selvi boylu degiliz halbuki ne bekliyorsak bebedenkafa ile boy arasindaki farkin iki haftaya ciktigini bilirim doguma yakin haftalarda, nitekim simdi 3 yasinda canavar gibi bi cocuk, gayet de normal ölcülerde dogdu.
saglikli olduktan sonra ve doktor farkli bir yorumda bulunmadikca ölcümden ölcüme cocugun pozisyonuna göre hep fark cikabilir, hiiic dert edilecek bir sey yok
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Ve 5+2 de bir defa olup duran kanama bu sabah daha şiddetli ve çok şekilde yine geldi... Ömrümüzden on yıl gitti. Ama bebeğim çok iyi çok şükürBoyu, ense kalınlığı, burnu her şeyi normal. İkili test yapıldı. Ama kanama alanı var çok küçük de olsa. Enfeksiyon kaparsa bebeği kurtaramayiz dedi doktor. Antibiyotik başlandı, progestan iğne tekrar başladı günde iki kez. Dualarınızı eksik etmeyin
Ben kızımda çay aşeriyordum resmen. Sürekli içmek istiyordum. Şekersiz ve açık içtiğim için doktor kısıtlamadı.Selam kizlarr ya cay tuketiyomusunuz kahvaltida icilen acik bi cayin zarari yoktur heralde dimi :) bide soda icesim geliyo hep
Allah razı olsun canımRabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Bebeklerimizi bağışlasın inş.
Geçmiş olsun canım herşey düzelecek inşallah ıyi düşünelim ıyi olsunVe 5+2 de bir defa olup duran kanama bu sabah daha şiddetli ve çok şekilde yine geldi... Ömrümüzden on yıl gitti. Ama bebeğim çok iyi çok şükürBoyu, ense kalınlığı, burnu her şeyi normal. İkili test yapıldı. Ama kanama alanı var çok küçük de olsa. Enfeksiyon kaparsa bebeği kurtaramayiz dedi doktor. Antibiyotik başlandı, progestan iğne tekrar başladı günde iki kez. Dualarınızı eksik etmeyin
Canım sendede jel geri geliyomu bide arada kahverengi gibi renkli geliyomuBenim dr iğne daha etkili ona devam fitille dedi ben hap alsam olmazmı dedim pazarlık boş çıktı benimde tüp bebek
Merhaba, Kurtköy Ersoy hastanesinde Doç. Dr. Bülent Çakmak var, ben ona gidiyorum. Çok memnunum.Kızlar herkese selam
Pendikte oturan veya buralarda bir hastane doktor önerisi olan var mı?
Ben sabah iğneye giderken yapıyorum 10 dk yatıyorum sonra yarım saat yürüyüş yapıyorum ozaman gelmiyor ama evdeysem yürümezsem geliyor kahve bazen beyaz lor gibi dr demişti 10 dk dinlen yürü dağılsın rahim yesin ilacı demiştiCanım sendede jel geri geliyomu bide arada kahverengi gibi renkli geliyomu
Çok geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın bebeğini sağlıklı bir şekildeVe 5+2 de bir defa olup duran kanama bu sabah daha şiddetli ve çok şekilde yine geldi... Ömrümüzden on yıl gitti. Ama bebeğim çok iyi çok şükürBoyu, ense kalınlığı, burnu her şeyi normal. İkili test yapıldı. Ama kanama alanı var çok küçük de olsa. Enfeksiyon kaparsa bebeği kurtaramayiz dedi doktor. Antibiyotik başlandı, progestan iğne tekrar başladı günde iki kez. Dualarınızı eksik etmeyin
Tedbir amaçlı bir Kutu bitirdim, ikinci kutuyuda 1 gün içip 1 gün içme dedi doktorum,kontrole gidince soracağım devam mı yoksa bırakayımmı diye,bazen tansiyon düşürüyor gibi değişik bir kafa yapıyorKızlar kanamasi olmayıp progestan kullanan var mı bu haftalara kadar.
Bende iğneyi bıraktıktan spnra yürüyüş yapmak için dışarı çıkmadım ama evdeyken 10 dakika yatıp 20 dakika geziniyorum.iğne için dışarı çıktığımda kahverengi gelmiyodu çok koyu ve yoğun değil ama yinede tedirgin ediyo.gerçi prospektüsünde normal yazıyoBen sabah iğneye giderken yapıyorum 10 dk yatıyorum sonra yarım saat yürüyüş yapıyorum ozaman gelmiyor ama evdeysem yürümezsem geliyor kahve bazen beyaz lor gibi dr demişti 10 dk dinlen yürü dağılsın rahim yesin ilacı demişti
Canım benım de 3-4 gündür gecmıstı bulantım tekrardan geri geldi.3-4 gün olmuyo sonra tekrar başlıyorKızlar 2 haftadir kusmam yoktu geri geldi bugün hemde affedersiniz ishalle birlikte sabahtan beri kafami kaldıramıyorum acaba bişey mi oldu ki bebeğime cok tedirgin oldum var mi benim gibi kusmasi geri gelen
Yarin gidecem doktora zaten ikili taramam varda yine de tedirgin oldum ne bilimCanım benım de 3-4 gündür gecmıstı bulantım tekrardan geri geldi.3-4 gün olmuyo sonra tekrar başlıyor
İçini ferah tut canım.güzel haberlerle geleceksin inşşYarin gidecem doktora zaten ikili taramam varda yine de tedirgin oldum ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?