İnşallah canım söylücemBende de beyaz akinti icinde yesillik oluyor. Afedersin sumuk gibi. İdrar tahlilide kulturude temiz cikti.vajinal galiba smear isticem dr dan. Sen mutlaka soyle dra
Ay hadi hayırlısı olsunVee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlararamiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
Senin şimdilerde başlamasi cok normal canim. Benim bunda kizima gore erken basladi erken bitti. 6. Haftanin icindeyken basladi 11de bitti. Arada olabilir tabi. Kizimda 9da baslayip 17de bitti. Ama onda sabah bir kez cikarinca gün boyu rahat ederdim. Bunda 3 4 hafta cok fena bulandi hep. Zaten bu gida zehirlenmesinde cuma gunu butun kusma limitimi doldurdumBenim yeni başlıyo sanırm
Kızımda 2 hafta sadece sabahları çukarmştm sonra olmamıştı ve onda 8 haftalıkken başlamıştıSenin şimdilerde başlamasi cok normal canim. Benim bunda kizima gore erken basladi erken bitti. 6. Haftanin icindeyken basladi 11de bitti. Arada olabilir tabi. Kizimda 9da baslayip 17de bitti. Ama onda sabah bir kez cikarinca gün boyu rahat ederdim. Bunda 3 4 hafta cok fena bulandi hep. Zaten bu gida zehirlenmesinde cuma gunu butun kusma limitimi doldurdum
Hayirli evlat olsun canim :)Vee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlararamiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
Kirmizi renkse tedbir amacli git bence. Kendinide hic birsey icin uzme. Bebegini düşünKizlar biraz tedirgibim.bugn cok uzulecegm bi olay yasadim elim ayagim titriyor sitma tutmus gibiyim peceteyede kan geldi ama agRim yok sizce doktora gitmelimiym
Oluyormuydu arkadaşlarrrr cevap bekliyorummm sizlerdenKızlar ben tam 8+1 oldum çok uyuyorum başımı kaldıramıyorum çok az mide bulantın oluyor o kadar aMA İnanın sürekli uyuyorum ve başım dönüyor fena şekil de sizleredede böyoe oldumu sabahtan beri bir saat oturdum belki hep uyku hep uyku
Gidiyim dimi vardir nobetci doktor herldeKirmizi renkse tedbir amacli git bence. Kendinide hic birsey icin uzme. Bebegini düşün
Sen reyap'a gidiyodun galiba degilmi? Once arayip ogren istersenGidiyim dimi vardir nobetci doktor herlde
Karnın çıktı mı kuzum görüncek kadar?Kızlaaaaar az önce otobüste bir abla bana yer verdi ay bir değişik oldum baya baya kendimi hamiş olarak hissettim şuan
Oluyormuydu arkadaşlarrrr cevap bekliyorummm sizlerden
Uyku var sürekli hemde çok yaaBende olmadı
Kanın küçüğü büyüğü olmuyor canım, kendimden biliyorum. Gecikmeden git doktora.Kizlar biraz tedirgibim.bugn cok uzulecegm bi olay yasadim elim ayagim titriyor sitma tutmus gibiyim peceteyede kan geldi ama agRim yok sizce doktora gitmelimiym
Benim önceki gebelikte ikizdi erken doğumla kaybettimBen kziini biraz daha büyük sanmistim cokyokmus seninde aralarinda benim oglumda arkadaşimin kardesi tutturmustu ablasina bu kiz benim icinde o oglan diyipdurmustu ve dogru ciktiyakinda cinsiyetini soylerler o zaman alisir artik
Bn kacirdim galiba daha once erkendogum mu yapmistin genetik bi sorun degilse korkma canim bnde gec dogar diye dusunuyorum niyeyse erken dogum riskiyse 3ay beklemistim
İnstagramda ankarad bir dr takip ediyorum ankarada olsam ona yada eşine giderdim. Aşkın evren güler koru hastanesi eşide çok tatlıKızlar Merhaba ,
Nasıl doktora hastaneye karar verebildiniz?O kadar çok doktor var ki önerilen iyi yorumlarda bulunulan .12.haftanın içinde olmama rağmen ben hala karar verebilmiş değilim .Şimdilik benim önemli gördüklerim Hastanede yenidoğan bakım ünitesi olması ,mümkünse normal Doğum yanlısı hamileliğin tüm sürecinde doğallıktan yana biri olması ,hastanenin ve muayene ücretlerinin makul olması,tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum başka nelere dikkat etmeli ?Bu arada Ankaradayım.
Daha güzel şeyler düşünmeye calisiyorum inşallah bu defa hersey farklı olacak ve ben bebeklerime sağlıkla kuvusucam.Canım yaa kıyamam. Bende çok evhamlı bi insanım malesef, burda ikili test konuşulduğu gün rüyamda kötü sonuç aldığımızı gördüm ki daha 8.haftadaydım. O günden beri aklımdan çıkmıyor çok etkileniyorum düşük yapan kalbi duran bebek haberlerinden. Ama böyle yaparak kendimize ve bebeğimize eziyet ediyoruz. Değiştirebileceğimiz bişey yok ne yazıldıysa yaşayacağız. Benim psikoloğum demiştiki başka bi konuda şimdiden olmamış bişey için üzülüp beyin hücrelerini mahvediyosun, olacaksa zaten olduğu zaman üzüntünü yaşayacaksın. Her imtihanın sabrı imtihan zamanı için verilir sen sabrını başka şeyler düşünerek tüketiyosun demişti. O zamanki konuda o kadar etkili geldiki bana bu sözler. Şimdide böyle düşünmeye çalışıyorum
uyku yok eskiye göre daha azaldı hatta.Oluyormuydu arkadaşlarrrr cevap bekliyorummm sizlerden
Bende hala var canm uyku isteği..başka belirtin varmıOluyormuydu arkadaşlarrrr cevap bekliyorummm sizlerden
Bende devlette gördüm hatta geçen cuma sordum saglikli olsun napacan cinsiyeti dedi tersledi bugün ikili yaparken kendi söyledi ben şok oldum büyük ihtimal kız dediHayirli evlat olsun canim :)
Ya cidden teknoloji iki yilda bu denli ilerlemis mi yahu. 2017 temmuz annelerinde boyle erkenden ogrenen yoktu hepimiz 14 15 haftalarda ogrendik diye hatirliyorum.
Siz ogrendikce benide merak sarmaya basladi :) devlette soylerler mi acaba haftaya gorse bile, pek sanmiyorum :/
Benim doktorumda pek garanticiymiş gorse bile soylemezmiş kuzenim oyle dedi dün artik detaylida ogreniriz bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?