2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim yeni başlıyo sanırm
Senin şimdilerde başlamasi cok normal canim. Benim bunda kizima gore erken basladi erken bitti. 6. Haftanin icindeyken basladi 11de bitti. Arada olabilir tabi. Kizimda 9da baslayip 17de bitti. Ama onda sabah bir kez cikarinca gün boyu rahat ederdim. Bunda 3 4 hafta cok fena bulandi hep. Zaten bu gida zehirlenmesinde cuma gunu butun kusma limitimi doldurdum

Kızımda 2 hafta sadece sabahları çukarmştm sonra olmamıştı ve onda 8 haftalıkken başlamıştı
Bunda erken başladı 5 haftalık daha çok fena bişeymiş boş bulantı
Kızımda hemen bulanır wcye koşardım

Bu sefer aboooooo
Tam çıkaracak gibi oluyorm kalp atışım hızlanıyor geri gidiyo başım dönüyor elim ayağım boşalıyo gibi oldu çok kötüydü

Vee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlar aramiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
Hayirli evlat olsun canim :)
Ya cidden teknoloji iki yilda bu denli ilerlemis mi yahu. 2017 temmuz annelerinde boyle erkenden ogrenen yoktu hepimiz 14 15 haftalarda ogrendik diye hatirliyorum.
Siz ogrendikce benide merak sarmaya basladi :) devlette soylerler mi acaba haftaya gorse bile, pek sanmiyorum :/
Benim doktorumda pek garanticiymiş gorse bile soylemezmiş kuzenim oyle dedi dün artik detaylida ogreniriz bu gidisle

Kizlar biraz tedirgibim.bugn cok uzulecegm bi olay yasadim elim ayagim titriyor sitma tutmus gibiyim peceteyede kan geldi ama agRim yok sizce doktora gitmelimiym

Oluyormuydu arkadaşlarrrr cevap bekliyorummm sizlerden

Kizlar biraz tedirgibim.bugn cok uzulecegm bi olay yasadim elim ayagim titriyor sitma tutmus gibiyim peceteyede kan geldi ama agRim yok sizce doktora gitmelimiym
Kanın küçüğü büyüğü olmuyor canım, kendimden biliyorum. Gecikmeden git doktora.

Benim önceki gebelikte ikizdi erken doğumla kaybettim

İnstagramda ankarad bir dr takip ediyorum ankarada olsam ona yada eşine giderdim. Aşkın evren güler koru hastanesi eşide çok tatlı

Daha güzel şeyler düşünmeye calisiyorum inşallah bu defa hersey farklı olacak ve ben bebeklerime sağlıkla kuvusucam.

Bende devlette gördüm hatta geçen cuma sordum saglikli olsun napacan cinsiyeti dedi tersledi bugün ikili yaparken kendi söyledi ben şok oldum büyük ihtimal kız dedi Amin canim hepimizinki hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…