2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşalr yarın ikili taramaya gireceğim tam 12 haftalık olacak. Doktorum vitamin ilacı önermiyor pek ama ben istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Yarın ben de yazdırmak istiyorum. 3 aylık oldum artık

uyku yok eskiye göre daha azaldı hatta.
Ama göz kararmasi baş dönmesi çok fazla, ayakta fazla kalamıyorum gözlerim kararıyor hemen.
Benimde çok oluyo baş dönmesi göz kararması o an ölçüyorum 9 6 10 5 çıkıyo normalde 12 7 13 7 oluyodu

Oluyormuydu arkadaşlarrrr cevap bekliyorummm sizlerden
Valla canım ben 1 haftadır kusmam var ama bugün ayrı pis bişey. Koku var kötü kötü kalbim hızlı çarpıyor sonra kusuyorum . Lanet koku var . bugün extradan bas dönmesi başladı. Uykum çok düzenli gece 12 yada 1 sabah 8 yada 9 ..

2016 temmuz annesiyim 12+2de ogrenmistim

Plesanta disinda kanami alani olusmus doktor biseymi yaptin bugn agir kaldirma cekme vs dedi hicbiseu yapmadim. Kan ve idrsr tahlili istedi onlari bekliyorum

Kizlar aksam yemeginde biraz kolumu yaktim kizardida krem süremem dimi ne yapabilirimki

Benimde çok oluyo baş dönmesi göz kararması o an ölçüyorum 9 6 10 5 çıkıyo normalde 12 7 13 7 oluyodu
Bu aylarda olur oyle evde paketli ayran bulundur biraz tuzla iç yerine gelir o an yapamazsin dir paketli ayran diyorum hamilelikte en tehlikelisi yükseği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…