2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Aslinda doktorum ok derse devlette yaptirip ikisine de gostereyim diyorm
Ozeldeki yine usg de bakar olcumlerini yapar heralde dimi.

Cok tsk ederim yanitin icin en iyisi doktorun vi nabzini yokliyim ben ☺

Iki doktor ilerliyorum zaten testleri devlette yaptrdim sadece ikili testleri acaba napsam dedim.. cok tsk ederim yanitin icin. Ozelde rakamlar hakkinda bilgin var mi ortalama?

Ay maşallah ne güzel cinsiyetler de öğrenimiş Alllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize cinsiyeti belli olan arkadaşlar acaba yüzük testi yapsanız olurmu kesin çıkıyo diyolar benim öğrenmeme çok var malesef eylülün ilk haftası doktorum yok sonraki haftaya kalıyorum ikili test içinde hepsi birarada olcak gösterirse eğer minnoşum

Bu aylarda olur oyle evde paketli ayran bulundur biraz tuzla iç yerine gelir o an yapamazsin dir paketli ayran diyorum hamilelikte en tehlikelisi yükseği
Evet yüksek olması tehlikeliyimiş
Benim annemde de Ablamdada varmış hamilelikte bende olmaz inşaAllah ilk kızımda olmadı

Iki doktor ilerliyorum zaten testleri devlette yaptrdim sadece ikili testleri acaba napsam dedim.. cok tsk ederim yanitin icin. Ozelde rakamlar hakkinda bilgin var mi ortalama?
Ben yüksek bir fiyat bekliyordum açıkçası ama ikili test için 120 tl fiyat verdiler . Ultrason ve kan tahilili . Öyle olunca bende iki tarafta da yaptırayım dedim. Ne demek rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…