Canım ben ilk kızıma hamileyken aynı tarif etriğin gibiydim. 14-16 . Haftaya kadar. Bence seninde kızın olucakOluyormuydu arkadaşlarrrr cevap bekliyorummm sizlerden
Yumurta akı sür. Çok iyi geliyorKizlar aksam yemeginde biraz kolumu yaktim kizardida krem süremem dimi ne yapabilirimki
Çok gecmıs olsun canım dikkat et kendınePlesanta disinda kanami alani olusmus doktor biseymi yaptin bugn agir kaldirma cekme vs dedi hicbiseu yapmadim. Kan ve idrsr tahlili istedi onlari bekliyorum
Aaa çok erken degilmi? 10 haftalik daha ne göz varmis doktorunda yuksek oranda vermisVee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlararamiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
İkisinde yaptirma bence 1inde yaptirman yeterli. Bende maddi durumlardan dolayı hem devlete hem ozele gidiyorum.haftaya ikili test yaptirabilmek için devlette randevu aldim. Ozeldeki dr da istersem devlette yada farkli yerde yaptirabilecegimi soylemisti. Sonuclarim cikinca ozeldekine kontrole gidicem
Tatlım ben hem özelde hem devlette yaptırmayı planlıyorum . 27 sinde özelde yapılacak belki aynı gün devlete de gidicem ( belki dememin sebebi o güne randevu alamıyorum tüm doktorlar dolu, randevusuz gideceğim umarım sıra gelir) İki doktor ilerlemek her zaman daha iyi. İmkanın varsa öyle yap derim.
Ne güzel işte bol bol dinlenmeye çalış, sonradan baya bir uykusuz kalıcaksınAyy sağol cnm tşk edrim. Akşamda erkenden uyuyorum 23.00 bile olmadan gözüm gidiyor
Bişi yoktur canın pozitif dusunmeye çalış.. ne zaman cıkıyor sonuclar , haberdar et mutlakaPlesanta disinda kanami alani olusmus doktor biseymi yaptin bugn agir kaldirma cekme vs dedi hicbiseu yapmadim. Kan ve idrsr tahlili istedi onlari bekliyorum
Vee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlararamiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
[/QUOTi
Maşallah tebrikler darısı başıma tabi önce saglikliVee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlararamiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
Bu isin haftasi yok, kendi pantolonlarin rahatsiz ettiginde giymeye baslayabilirsin, zaten icten lastikleri var, ilk zamanlar biraz sıkarsın düşmesin diye, sonra gobus dolduruyorKızlar hamile paltolonları kaçıncı haftadan sonra giyilmeye başlanıyor
Cok gecmis olsun, dinlen bolca. Tahlil sonuclarin cikinca haberdar et biziPlesanta disinda kanami alani olusmus doktor biseymi yaptin bugn agir kaldirma cekme vs dedi hicbiseu yapmadim. Kan ve idrsr tahlili istedi onlari bekliyorum
Evet yüksek olması tehlikeliyimişBu aylarda olur oyle evde paketli ayran bulundur biraz tuzla iç yerine gelir o an yapamazsin dir paketli ayran diyorum hamilelikte en tehlikelisi yükseği
Aaaa içimede kız doğuyor vallahi iCanım ben ilk kızıma hamileyken aynı tarif etriğin gibiydim. 14-16 . Haftaya kadar. Bence seninde kızın olucak
Var hayatım oda gögs hassasiyeti de var ama kişiden kiişiye değişiyorGöğüs hassasiyetin varmı canm benim vardı geçtiği korkuyorumfaa
Ama gündüzde sürekli uyuyorum amaYahu 23 diosun ben 9da uyuyakaliyorum, biraksan tum gun uyurum
Ben yüksek bir fiyat bekliyordum açıkçası ama ikili test için 120 tl fiyat verdiler . Ultrason ve kan tahilili . Öyle olunca bende iki tarafta da yaptırayım dedim. Ne demek rica ederimIki doktor ilerliyorum zaten testleri devlette yaptrdim sadece ikili testleri acaba napsam dedim.. cok tsk ederim yanitin icin. Ozelde rakamlar hakkinda bilgin var mi ortalama?
seda atılmanı biliyormusunuz peki medicanada onu önerdiler de .. tesekkur ederım cvp için ayrıcaMedicana doç dr Ali seven e gidiyorum. Eylül ayına kadar Doğum paketinde indirim var 7500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?