2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
KIZLAR BİZİM GRUPTA KURDEŞEN OLAN KİMDİ? ACABA BU ARKADAŞTA KURDEŞEN Mİ?

naturelanne canım sendin herlde kurdeşen olan konuya bi baksana sende ki gibi geldi bana

Yaa resmen şuan sat a göre 9 haftalık hamileyim ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık şuan 4 hafta geriden geliyoz
Sata göre 25 mart doğum tarihim ama nisanda doğacak

Sizden baya gerideym ama burayı hiç bırakmak istemiyorum
Bunun ne işi var burda diyomusnz hiç

ben kurdesenden cok cektim hemde yillarca ama hamileyken degil oncesinde ve kortizonsuz cok zor gecerdi sonralarinda o bile gecirmedi... internette arastirsin ama gluteni kesmek baya ise yariyor ama hemen degil bir kac haftaya ve aslaaa agzina surmemesi lazim bagirsaklardan temizlemeye calisicak... mesela 3 gun yemedi sonrasinda 1 lokma yedi o 3 gun silinir... bagirsaklar o besini tekrar hatirlar... en az 1 ay yapicak ben 2 sene yememistim... cok sukur bir daha tekrarlamiyor bile...

Oo baya çekmişsin canım inşaAllah tekrar olmaz

Oo baya çekmişsin canım ☹ inşaAllah tekrar olmaz
sorma :))) 5 ay yemedim bi baktim magnumda gluten varmis haydiii basa :))) 3 ay yemedim bi baktim salgam da gluten varmis basa derken 2 sene ama cok sukur simdi eser yok... ama bisey soyliyim mi inanilmazz saglikliydim... vucudumdaki tum agrilari sildi... migrenime varana kadar gecirdi.. kilomun da ideal olmasini saglamisti :))

Aslında herzaman dikkat etmemiz lazm yani hiç yememek olmasada en aza indirmemiz lazm ozaman dediğin gibi çok sağlıklı oluruz
Bebiş doğsun büyüsün hemen diyete girmek istiyorum çok fazlam varrrrr

Aslında herzaman dikkat etmemiz lazm yani hiç yememek olmasada en aza indirmemiz lazm ozaman dediğin gibi çok sağlıklı oluruz
Bebiş doğsun büyüsün hemen diyete girmek istiyorum çok fazlam varrrrr
benim minnosum tup bebek haliyle hormon aldim hep... 65 im suan bakalim neler olacak.. ben 4 ay olsun platese basliycam hem bebek icin hem benim icin belki cok da kilo almam o zaman :)) tanidiklarim var dogum yapan tavsiye ediyorlar

benim minnosum tup bebek haliyle hormon aldim hep... 65 im suan bakalim neler olacak.. ben 4 ay olsun platese basliycam hem bebek icin hem benim icin belki cok da kilo almam o zaman :)) tanidiklarim var dogum yapan tavsiye ediyorlar
Bende bunda sağlıklı beslenicem inşaAllah önüme geleni yemicem ve yürüyüşü ihmal etmicem Amin

Kızlar bişe sorucam 2.ci veya 3.cü çocuğu olanlar 1.ci doğumdan sonra göbek deliğinz eskisi gibi küçüldmü? Benimki hala büyük ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…