Çok gecmıs olsun canım dikkat et kendıne
Bişi yoktur canın pozitif dusunmeye çalış.. ne zaman cıkıyor sonuclar , haberdar et mutlaka
Cok sukur bisey cikmadi kizlar dinleniyorum suan bi problem olursa aricam doktoruCok gecmis olsun, dinlen bolca. Tahlil sonuclarin cikinca haberdar et bizi
Yazarım tabikiİnşallah canm haberdar edrsin
KIZLAR BİZİM GRUPTA KURDEŞEN OLAN KİMDİ? ACABA BU ARKADAŞTA KURDEŞEN Mİ?
HAMİLEYİM VE KAŞINTIDAN ÖLÜYORUM acil cvp
ARKADAŞLAR 13 . HAFTALIK HAMİLEYİM . VE KAÇ GÜNDEN BERİ ELLERİMDE KÜÇÜK KABARCIKLAR VE KIZARIKLIKLAR OLUŞTU VE FECİ ŞEKİLDE KAŞINIYOR. VÜCUDUMA DA ATMAYA BAŞLADI. ACİLE GİTTİM BİR LOSYON VERİP GONDRDİ AMA PEK FAYDASİ OLMADİ . BU DURUMU YAŞAYIPDA ÇÖZÜM BULANLAR VAR MI ACABA. HAMİLELİKTE...www.kadinlarkulubu.com
İlk bebeğinizmiydi?Rahatladim valla cok şükür canimmm darisi hepinizin başına inşallah hep böyle güzel haberler alalim inşallah
Çok geçmiş olsun canım, geçici brşeydir ,dinlenmene bak,daha iyi olursunuz inşallah.Cok sukur bisey cikmadi kizlar dinleniyorum suan bi problem olursa aricam doktoru
Ya ne güzel erken göstermiş benim kızım 19 haftalıkkrn göstermiştiVee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlararamiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
ben kurdesenden cok cektim hemde yillarca ama hamileyken degil oncesinde ve kortizonsuz cok zor gecerdi sonralarinda o bile gecirmedi... internette arastirsin ama gluteni kesmek baya ise yariyor ama hemen degil bir kac haftaya ve aslaaa agzina surmemesi lazim bagirsaklardan temizlemeye calisicak... mesela 3 gun yemedi sonrasinda 1 lokma yedi o 3 gun silinir... bagirsaklar o besini tekrar hatirlar... en az 1 ay yapicak ben 2 sene yememistim... cok sukur bir daha tekrarlamiyor bile...KIZLAR BİZİM GRUPTA KURDEŞEN OLAN KİMDİ? ACABA BU ARKADAŞTA KURDEŞEN Mİ?
HAMİLEYİM VE KAŞINTIDAN ÖLÜYORUM acil cvp
ARKADAŞLAR 13 . HAFTALIK HAMİLEYİM . VE KAÇ GÜNDEN BERİ ELLERİMDE KÜÇÜK KABARCIKLAR VE KIZARIKLIKLAR OLUŞTU VE FECİ ŞEKİLDE KAŞINIYOR. VÜCUDUMA DA ATMAYA BAŞLADI. ACİLE GİTTİM BİR LOSYON VERİP GONDRDİ AMA PEK FAYDASİ OLMADİ . BU DURUMU YAŞAYIPDA ÇÖZÜM BULANLAR VAR MI ACABA. HAMİLELİKTE...www.kadinlarkulubu.com
Oo baya çekmişsin canımben kurdesenden cok cektim hemde yillarca ama hamileyken degil oncesinde ve kortizonsuz cok zor gecerdi sonralarinda o bile gecirmedi... internette arastirsin ama gluteni kesmek baya ise yariyor ama hemen degil bir kac haftaya ve aslaaa agzina surmemesi lazim bagirsaklardan temizlemeye calisicak... mesela 3 gun yemedi sonrasinda 1 lokma yedi o 3 gun silinir... bagirsaklar o besini tekrar hatirlar... en az 1 ay yapicak ben 2 sene yememistim... cok sukur bir daha tekrarlamiyor bile...
sorma :))) 5 ay yemedim bi baktim magnumda gluten varmis haydiii basa :))) 3 ay yemedim bi baktim salgam da gluten varmis basaOo baya çekmişsin canım ☹ inşaAllah tekrar olmaz
Aslında herzaman dikkat etmemiz lazm yani hiç yememek olmasada en aza indirmemiz lazm ozaman dediğin gibi çok sağlıklı oluruzsorma :))) 5 ay yemedim bi baktim magnumda gluten varmis haydiii basa :))) 3 ay yemedim bi baktim salgam da gluten varmis basaderken 2 sene ama cok sukur simdi eser yok... ama bisey soyliyim mi inanilmazz saglikliydim... vucudumdaki tum agrilari sildi... migrenime varana kadar gecirdi.. kilomun da ideal olmasini saglamisti :))
Evet canimİlk bebeğinizmiydi?
benim minnosum tup bebek haliyle hormon aldim hep... 65 im suan bakalim neler olacak.. ben 4 ay olsun platese basliycam hem bebek icin hem benim icin belki cok da kilo almam o zaman :)) tanidiklarim var dogum yapan tavsiye ediyorlarAslında herzaman dikkat etmemiz lazm yani hiç yememek olmasada en aza indirmemiz lazm ozaman dediğin gibi çok sağlıklı oluruz
Bebiş doğsun büyüsün hemen diyete girmek istiyorum çok fazlam varrrrr
Bende bunda sağlıklı beslenicem inşaAllah önüme geleni yemicem ve yürüyüşü ihmal etmicembenim minnosum tup bebek haliyle hormon aldim hep... 65 im suan bakalim neler olacak.. ben 4 ay olsun platese basliycam hem bebek icin hem benim icin belki cok da kilo almam o zaman :)) tanidiklarim var dogum yapan tavsiye ediyorlar
İnşaAllahTabi canım en önemlisi sağlıklı olmasi
Ne dedi doktor gittinmi9dan once randvu yokmus yakinmda kolon var ona gdyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?