Ikisinide dene hangisi seni iyi hissettiriyorsa ona gidersin iyi doktorlar çıkarsınAnladım canım iyiymiş diye duymuştum onu, ben de Ncr ya da Medical Park arasında gidip geliyorum bakalım daha karar veremedim
MasaaalhhSelam hatunlar. 8+0 dayiz. 4 boyutlu ultrasona girdik. Fotoğraflar çok net değil ama bir maasallahinizi alırım
Aman dikkat edelim ya sonra veremeyiz ben hic almam normalde kendimi bildim bileli zayifimBen normalde aşırı hızlı kilo alirim Allahtan polislige girecem diye spor falan yapmıştim 6 kilo vermiştim yoksa su anda duba gibi olurdum istifarda olunca iştahım kapandı ilk 3 ayı -3le Kapattık ama 6 ayda ben ne olurum kim bilir
MasallahSelam hatunlar. 8+0 dayiz. 4 boyutlu ultrasona girdik. Fotoğraflar çok net değil ama bir maasallahinizi alırım
Çoktan geçti benimMerhaba, kasik agrilariniz adet olacakmis hissi gecti mi sizde de? Bende mi bir anormallik var merak ediyorum
Sağol canım inşallahIkisinide dene hangisi seni iyi hissettiriyorsa ona gidersin iyi doktorlar çıkarsın
Canım çok ayakta durunca çok yürüyünce benim hala oluyor doktor 1 2 haftaya geçer demisti 1 hafta sonra ise başlıycam inşallah geçerMerhaba, kasik agrilariniz adet olacakmis hissi gecti mi sizde de? Bende mi bir anormallik var merak ediyorum
Aa dogru galiba. Benim 20 cikmis erkek dediKizlar birsey ogrendim ikili test sonucunda bhcg degeri 50 nin altinda olursa erkek 50 nin ustunde olursa kiz olurmus cinsiyeti. yuzde 80 tutuyomus baska bir uygulamada gordum az once bircok kisi onaylamis onlarinda tutmus
Ben de 9. Haftada dr a gittiğimde 3kilo almıştım Allahtan zayıf başladım 51 kg ileBende 3 kilo aldım ya.. adam akıllı bir şeyde yemiyorum ama hormonlardan mı ki bu kadar hızlı almamızın sebebi ?
Zaten cok yemek yiyemedigim için şimdilik bişey yapmama gerek kalmıyorAman dikkat edelim ya sonra veremeyiz ben hic almam normalde kendimi bildim bileli zayifim
Seçilmis kişi demek canim anlami bende öyle herkeste olsun istemiyorumSerçin ilk defa duydum değişik güzelmiş canım
Yok canım korkma özelliklede adet günlerinde geliyor ağrı normal yaniMerhaba, kasik agrilariniz adet olacakmis hissi gecti mi sizde de? Bende mi bir anormallik var merak ediyorum
Adet zamanı denk gelince oluyor adet ağrısı. Normal zamanlarda da böyle elektrik gibi bişey oluyor karin kısmımdaMerhaba, kasik agrilariniz adet olacakmis hissi gecti mi sizde de? Bende mi bir anormallik var merak ediyorum
Yuzde 80 dogru cikiyomus bakalm bizler de tutucak mi :)Aa dogru galiba. Benim 20 cikmis erkek dedi
Kız gibi duruyor kesesi yuvarlak
Kalbi once durdu dendi bana, sonra gec dollenme dedi baska bir doktor o yuzden herseyden korkuyorum bilmiyorum iki hafta nasil gececekYok canım korkma özelliklede adet günlerinde geliyor ağrı normal yani
Ay hadi İnşallahKız gibi duruyor kesesi yuvarlak
Allah'ın izniyle iyi haberlerini alırsın canım İnşallahKalbi once durdu dendi bana, sonra gec dollenme dedi baska bir doktor o yuzden herseyden korkuyorum bilmiyorum iki hafta nasil gececek
Sonuç ciksin da karşılaştıralim bakalimKizlar birsey ogrendim ikili test sonucunda bhcg degeri 50 nin altinda olursa erkek 50 nin ustunde olursa kiz olurmus cinsiyeti. yuzde 80 tutuyomus baska bir uygulamada gordum az once bircok kisi onaylamis onlarinda tutmus
Bilmiyorum ben ama tahminimce labaratuvardandir herhaldeÖzelde kürtaj olupta patolojiye yollanan arkadaşlar sonucu kimden alıyoruz acaba direk doktor yada sekreterinden mi,danışma laboratuvar vs.mi ?
Biliyormusunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?