- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Bilmiyorum hayatım gitmeden ara öğren istersen canım benimÖzelde kürtaj olupta patolojiye yollanan arkadaşlar sonucu kimden alıyoruz acaba direk doktor yada sekreterinden mi,danışma laboratuvar vs.mi ?
Biliyormusunuz acaba?
Bence OlablirKizlar karnimda biseyler oluyor gaz değil bence pır pır tarzı. Ama çok saçma bu zamanda biliorum tamam tamam
Senin haftalarda bir kez bende de oldu. Bu hafta da bir baski sanki organlarimi ittirdi icerdeKizlar karnimda biseyler oluyor gaz değil bence pır pır tarzı. Ama çok saçma bu zamanda biliorum tamam tamam
Valla her zaman hissettigimden farklı bişey ama yok canım değildir gazdırBence Olablir
Aynen canim burda böyle yazanlar olunca insan bi heves ediyor işte hahahaSenin haftalarda bir kez bende de oldu. Bu hafta da bir baski sanki organlarimi ittirdi icerdeama tabi daha cok kucukler. Bence rahim buyudukce kendine yer acmaya calisiyor
Evet daha çok erken ama bence rahim yapınız darsa kıpırtı gibi çalkalanma gibi hissedilirValla her zaman hissettigimden farklı bişey ama yok canım değildir gazdır
Onu ben de hissediyorum bir şey kıpır kıpır, benim özellikle kahvaltıdan sonra oluyor, sanki karnımda dalga oluşuyor gibi.Kizlar karnimda biseyler oluyor gaz değil bence pır pır tarzı. Ama çok saçma bu zamanda biliorum tamam tamam
He he aynen dalga gibi valla güzel tarif ettin kızOnu ben de hissediyorum bir şey kıpır kıpır, benim özellikle kahvaltıdan sonra oluyor, sanki karnımda dalga oluşuyor gibi.
Aynısını ben de hissediyorum gaz değil eminim bağırsakların olduğu yerde değil, biraz yukarıda solda benim.He he aynen dalga gibi valla güzel tarif ettin kızbende 1 saattir oluyor
Ben 20.haftalarda hissedilir diye biliyorum ama insan heycan yapıyor aklımız hep orda oluncaBen geçen hafta ultrasona girdiğinde bebek çok haraketliydi, hissetmemiz çok zor biliyorum ama belki de bir mucize.
20. Haftada hissedilenler bambaska. Allahin izniyle o gunlere gelelim. İlk cocugu olanlar çok sasircaksiniz :)) kizimin degisik bir hareketi vardi resmen icim gidiklaniyordu ay kiz yapma diyesim geliyoduBen 20.haftalarda hissedilir diye biliyorum ama insan heycan yapıyor aklımız hep orda oluncaaynen belki mucizedir
Slm canm nasil oldunÇok teşekkür ederim regli oluyormuşum gibi geliyor kanamam ağrım biraz daha fazla tabii senin böyle birden lönk diye mi düştü yoksa kanama gibi mi sen nasıl oldun bu arada
Ay inşallah canım o günleri de görürüz . Değişik birşey belli ki o his . Herkes yaşasın inşallah.20. Haftada hissedilenler bambaska. Allahin izniyle o gunlere gelelim. İlk cocugu olanlar çok sasircaksiniz :)) kizimin degisik bir hareketi vardi resmen icim gidiklaniyordu ay kiz yapma diyesim geliyoduhele son aylarda yeri daraldigi icin belli bir yeri sivrileştirebiliyodu resmen :)
Nasilsiniz kızlar daha iyisiniz inşallahSlm canm nasil oldun
Kese yuvarlak olursa kız mi oluyormuş benim kese nasılKız gibi duruyor kesesi yuvarlak
Evet öyle diyorlar da seninkini tam çıkartamadımKese yuvarlak olursa kız mi oluyormuş benim kese nasıl
Olabilir cnm bnde alcm heralde hamiş pantolonuIc karnin dardir cabuk cikmistir, gayet normal. Ben kizima hamileyken 8 haftalik baslamistim hamile pantolonu giymeye. Bunda da erkenden basladim zaten evde oldugu icin. Pantolonlar kapansa bile otururken rahatsiz ediyor boguluyormusum gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?