- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- 103
Bnm en başta hiç bşe yoktu hatta baya zayıf duruodum ama şimdi pantolunun dugmesini açmassam daralıorumBenim en başından beri şiş canım adet olcak sanıyordum ama inmedi o zamandan beri yeni kıyafet almam gerekiyor artık
Anlattığın bana ilk sınır sıkışması gibi geldi . Ama doktor en garantisi olacaktır . Geçmiş olsun . Kafamıza göre krem falan da süremiyoruz galiba o yüzden doktora git bence cnm.Günaydın kızlar
Dün uzun bir yol yaptık. 12 saatçikEve gelince de bir ton eşya yerleştir... Yattığımda vajinamda acayip bir ağrı vardı. Yorgunluğa gelemiycez anlaşılan.
Bir de haftaya randevum var ama size sorayım dedim. Sağ koluma aniden bir ağrı girdi geçen gün. Yüzük parmağımdan dirseğime kadar sanki birşey çekildi. O zamandan beri de elimi oynatsam ağrıyor. Eşimin de aklına diğer hamilelikte yaşadığım bacak krampları geldi. O zaman da kramp girer ve günlerce ağrısı kalırdı. Geçer diye düşündüm ama acısı her gün artıyor. Var mı daha önce başına gelen? Kramp olabilir mi kolda? Yoksa sinir sıkışması böyle birşey mi?
Canımı sıkan da bu aslında. Biraz araştırdım da önce bir ilaç dönemi oluyormuş, sonra fizik tedavi, olmazsa ameliyat ama hiç birini yapamazlar kiAnlattığın bana ilk sınır sıkışması gibi geldi . Ama doktor en garantisi olacaktır . Geçmiş olsun . Kafamıza göre krem falan da süremiyoruz galiba o yüzden doktora git bence cnm.
Evet öyle diyorlar da seninkini tam çıkartamadım
Cnm baya tip diliyle yazilmis terimleri googleda bi arat istersenKürtaj patoloji raporum..Bilgisi olan var mı acaba
Canım senin dediğin en kötüsüdür. Bence kaş gevşetici ile halledilir. Kötü düşünme o kadar sıkma canını ameliyatlık değil-dir. Ferah ol canım benim. Haber et bize de.Canımı sıkan da bu aslında. Biraz araştırdım da önce bir ilaç dönemi oluyormuş, sonra fizik tedavi, olmazsa ameliyat ama hiç birini yapamazlar kiBen en iyisi kendi doktoruma gidip sormayı beklemeden bir uzmana goruneyim. Teşekkür ederim
Doktora neden gostermiyorsun? net cevabı alırsın canım.Evet canim çok baktim ama ona ragmen net anlasilir birsey yok..Tamamlayici bir cümle yok...Biyolog bir akrabam var bakalim.ona göndericem.
Canım doktor ne zaman görecek sonucu ? En iyisini o bilir.Evet canim çok baktim ama ona ragmen net anlasilir birsey yok..Tamamlayici bir cümle yok...Biyolog bir akrabam var bakalim.ona göndericem.
Doktora kontrol randevum gecen pazartesiydi.O zaman cikmamisti sanirim ki doktor bahsetmed bile.Zaten kendi doktorum degildi garipte biriydi girmek istemedim.Doktora neden gostermiyorsun? net cevabı alırsın canım.
Canım benim de kasik ağrılarım devam ediyor ara ara çok yürüyünce çok ayakta kalınca ilk 2 gebeligimde hiç olmamıştı doktora sordum benim rahim ters olduğu için bebek yukari cikana kadar hissedebilirsin normal dedi yine de dikkat et dedi düşük tehlikem falan da yok çok şükür zaten 11. HaftamGUnaydin canlar ❤ Ne guzel bazilariniz cinsiyetleri öğrenmiş bile en erken kacinci haftada ogrenen var . 9. Haftamdayim kasik agrilarim hep devam ediyor normaldir diye doktorada gitmiyorum 2,5 yasinda oglum var sanirim onu surekli kucagimda tasidigim icin agridigini düşünüyorum cok zormuş meğerse kucagima almasam saatlerce agliyor bakalim daha ne zorluklar bekliyor bizi
canım sonucu gösterceksin zaten bence ayrım yapma en azından şimdilik bir bilgi sahibi olursun. Kendi doktorun da ne zaman müsaitse o zaman ona da gösterirsin.Doktora kontrol randevum gecen pazartesiydi.O zaman cikmamisti sanirim ki doktor bahsetmed bile.Zaten kendi doktorum degildi garipte biriydi girmek istemedim.
Çok sevindim ne güzel bir haber darısı başımakızlar benimde bir prensesim olacakmış inşallah değişmez bi oğlum var çünkü
bugün benim de hiç keyfim yok kızlar yaaBu gün eve dönüş 8 saatlik yolculuk gözümde büyüyor ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?