2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar
Dün uzun bir yol yaptık. 12 saatçik Eve gelince de bir ton eşya yerleştir... Yattığımda vajinamda acayip bir ağrı vardı. Yorgunluğa gelemiycez anlaşılan.
Bir de haftaya randevum var ama size sorayım dedim. Sağ koluma aniden bir ağrı girdi geçen gün. Yüzük parmağımdan dirseğime kadar sanki birşey çekildi. O zamandan beri de elimi oynatsam ağrıyor. Eşimin de aklına diğer hamilelikte yaşadığım bacak krampları geldi. O zaman da kramp girer ve günlerce ağrısı kalırdı. Geçer diye düşündüm ama acısı her gün artıyor. Var mı daha önce başına gelen? Kramp olabilir mi kolda? Yoksa sinir sıkışması böyle birşey mi?

Anlattığın bana ilk sınır sıkışması gibi geldi . Ama doktor en garantisi olacaktır . Geçmiş olsun . Kafamıza göre krem falan da süremiyoruz galiba o yüzden doktora git bence cnm.

Anlattığın bana ilk sınır sıkışması gibi geldi . Ama doktor en garantisi olacaktır . Geçmiş olsun . Kafamıza göre krem falan da süremiyoruz galiba o yüzden doktora git bence cnm.
Canımı sıkan da bu aslında. Biraz araştırdım da önce bir ilaç dönemi oluyormuş, sonra fizik tedavi, olmazsa ameliyat ama hiç birini yapamazlar ki Ben en iyisi kendi doktoruma gidip sormayı beklemeden bir uzmana goruneyim. Teşekkür ederim

Canım senin dediğin en kötüsüdür. Bence kaş gevşetici ile halledilir. Kötü düşünme o kadar sıkma canını ameliyatlık değil-dir. Ferah ol canım benim. Haber et bize de.

Evet canim çok baktim ama ona ragmen net anlasilir birsey yok..Tamamlayici bir cümle yok...Biyolog bir akrabam var bakalim.ona göndericem.

GUnaydin canlar ❤ Ne guzel bazilariniz cinsiyetleri öğrenmiş bile en erken kacinci haftada ogrenen var . 9. Haftamdayim kasik agrilarim hep devam ediyor normaldir diye doktorada gitmiyorum 2,5 yasinda oglum var sanirim onu surekli kucagimda tasidigim icin agridigini düşünüyorum cok zormuş meğerse kucagima almasam saatlerce agliyor bakalim daha ne zorluklar bekliyor bizi

İlk gebeligimde hic bulantı falan hissetmemistim ama bu cok farkli geliyor istahim hic yok surekli bi kasik agrisi var hafiften bulantılar hic geçmiyor kasik agrilarim hep sol tarafimda bebeginin cinsiyetini ogrenen annelerim sozin kasik agriniz ne tarafinizdaydi cinsiyetler ne Tabi sağlıkli olmalari en onemlisi olan ama insan yinede cinsiyetide merak ediyor sizce cinsiyetin kasik agrsinin sol yada sagda olmasıyla bi alakasi varmi

Kizlar gunaydin, dun aksam oglum birden bire ateslendi ama cok yuksek hala daha ayni ilacla 2 3 saat dusup geri cikiyor surekli agzini tutuyor aciyor de,gecen hagta 3tane azisi patlamisti digeri gelcek galba kendi ilacimiz bitti dolveni doz olarak nasil kullaniyoruz

Bu gün eve dönüş 8 saatlik yolculuk gözümde büyüyor

Canım benim de kasik ağrılarım devam ediyor ara ara çok yürüyünce çok ayakta kalınca ilk 2 gebeligimde hiç olmamıştı doktora sordum benim rahim ters olduğu için bebek yukari cikana kadar hissedebilirsin normal dedi yine de dikkat et dedi düşük tehlikem falan da yok çok şükür zaten 11. Haftam
Kaynanama göre de yaşımdan dolayi 34 yaşındayım 3. Gebeliğim

Doktora kontrol randevum gecen pazartesiydi.O zaman cikmamisti sanirim ki doktor bahsetmed bile.Zaten kendi doktorum degildi garipte biriydi girmek istemedim.
canım sonucu gösterceksin zaten bence ayrım yapma en azından şimdilik bir bilgi sahibi olursun. Kendi doktorun da ne zaman müsaitse o zaman ona da gösterirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…