2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar Bende sürekli ucuk çıkıyor bayramdan beri. Biri iyileşmeden diğeri başlıyor. Ağzım yüzüm yara oldu ilac da kullanamıyorum tabi. Sizde ucun sorunu yaşayan var mi

Kızlar doktor randevularınızı nasıl veriyor benim ayda bi kere içim hiç rahat etmiyor sanki bişey olcakmış gibi korku oluyor içimde

Benim kizimda hic mide bulantim yoktu rahat bi hamilelik geçirmiştim. Ama bunda fena bi sekilde mide bulantisi kusma var. Eskilere gore hamilelik farkiliklari cinsiyet farkindan kaynalaniyo. Ne kadar dogru.bilemeem ama bana.da.doktor erkek dedi

Benim kizimda hic mide bulantim yoktu rahat bi hamilelik geçirmiştim. Ama bunda fena bi sekilde mide bulantisi kusma var. Eskilere gore hamilelik farkiliklari cinsiyet farkindan kaynalaniyo. Ne kadar dogru.bilemeem ama bana.da.doktor erkek dedi
Benim kızda hiç bulantı olmadı. Oğlanda bulantıdan oldum. 3 numarada hiç bulantım yoktu kız diye bekliyordum ben. Muayenede doktor bu arada erkek dediğinde çok olmustum. Her hamilelik birbirinden farklı oluyor.

Sanmıyorum taşımaktan kaynaklı oldugunu benm ilk olucak nasipse ama benmde sürekli var agrım

bugün benim de hiç keyfim yok kızlar yaa halsiz uykusuz gibiyim.Sanki bademciklerim de acıyor . Ihlamur falan idare edicem ama mesai bitene kadar ne yapıcam bakalım
Çalışana hamilelik daha zor Allah yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…