- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Güzel haberler alirsin inşallah canım pitir pitir hareketlerini de görebilirsinGünaydın kızlar. Bugün 15.30 da randevum var . Heyecan doruk :)
Yaaa ne güzel aramızda 4 gün var hesaplara göre inş iyi seyler söyler bakalım minik kaç cm olmuş?
İnşallah hareketlenmistir şimdi:) Benim son adet tarihine göre bugün 9+6 ama doktorun dediğine göre 10+3 bugün.Güzel haberler alirsin inşallah canım pitir pitir hareketlerini de görebilirsin
ErkekCinsiyeti ne peki?
benim doktoruma giden arkadaşlarım var kız dedikleri sonradan hep erkek çıktı
Bende 11 haftada gittim 12 haftalık olduğunu öğrendim ve erkekkızlar en erken cinsiyet ögrenen kaçıncı haftada ögrendi acaba?
Bende ilk hamileligimde ikili test yapılırken doktoruma çok ısrar etmiştim cinsiyet konusunda erkek sanırım ama sen şimdilik pek doğru gibi düşünme demişti. Sonraki kontrolümde kız dedi. Bir kızım var :) erken tahminlerde bende de pek güven oluşmuyor nedense.benim doktoruma giden arkadaşlarım var kız dedikleri sonradan hep erkek çıktıo yüzden ben hiç sormuyorum sanırım odaben sorana kadar söylemeyecek
Hadi bekliyoruz güzel haberlerini canımGünaydın kızlar. Bugün 15.30 da randevum var . Heyecan doruk :)
Bende hiç sormayı düşünmüyordum. İkili test öncesi baya bir ultrason kontrolü yaptı. Bebek hareketlensin diye uğraştı. Bir anda yakınlaştırdı herşey ortadaydı gördük zaten o da erkek dedi. Benim bir oğlum var çok kız istiyordum ama hayırlısı olsun bakalım benim değişecek mibenim doktoruma giden arkadaşlarım var kız dedikleri sonradan hep erkek çıktıo yüzden ben hiç sormuyorum sanırım odaben sorana kadar söylemeyecek
Yoktur birşey inşallah. Benimde belirtiler bazen çok azalıyor. Hamile olduğumu unutuyorum. Ama tekrar geri dönüyor.Doktora giderken endişelenmiştim ama iyi çıktı. Sanırım biz çok düşünüyoruzKızlar günaydın bugün 9+5im. Son 3 gündür belirtilerim cok hafifledi. Gegirti ara ara devam ediyor. Bulanti kusmalarim cok cok azaldi. sadece sabahlari bulaniyo midem kayniyor gibi. Endiselendim. Normal mi sizce boyle azalması? Doktor randevum var 3 te dayanamadim
İnşallah her şey yolundadır dua edin bana kızlarYoktur birşey inşallah. Benimde belirtiler bazen çok azalıyor. Hamile olduğumu unutuyorum. Ama tekrar geri dönüyor.Doktora giderken endişelenmiştim ama iyi çıktı. Sanırım biz çok düşünüyoruz
Canım içini ferah tut.Benim de öyle.3-5 gün geçiyor sonra tekrar geri geliyor.Eskisi gibi yoğun bulanmıyor.Ben de endişe ediyorum bazen.Ama 3 ay dolunca genel olarak bitiyor diyorlar zatenKızlar günaydın bugün 9+5im. Son 3 gündür belirtilerim cok hafifledi. Gegirti ara ara devam ediyor. Bulanti kusmalarim cok cok azaldi. sadece sabahlari bulaniyo midem kayniyor gibi. Endiselendim. Normal mi sizce boyle azalması? Doktor randevum var 3 te dayanamadim
Şuan 10.haftamın icindeyim insallah normaldir her sey yolundadir.Canım içini ferah tut.Benim de öyle.3-5 gün geçiyor sonra tekrar geri geliyor.Eskisi gibi yoğun bulanmıyor.Ben de endişe ediyorum bazen.Ama 3 ay dolunca genel olarak bitiyor diyorlar zaten
Bende hissediyorum canım 10 haftadan beri bence imkansız değilMerhaba arkadaşlar dün doktora gittim 9 haftalik dedi. Bende yaklaşık bi haftadır küçük pitirtilar küçük küçük dalgalanmalar hissediyorum ama doktorum şimdi hissetmen imkansız diyo. Sizde var mı öyle bisey
İçini ferah tut canım,herşey yolundadır inşallah,benim göğüs hassasiyeti çok oluyordu,bazen tamamen kesildi,tekrar başladı,zaman zaman belirtiler kaybolup başlıuor sanırım,randevun güzel geçer inşallah bebeğinleŞuan 10.haftamın icindeyim insallah normaldir her sey yolundadir.
Benim de azaldı dün gittim doktora iyiydi şükürKızlar günaydın bugün 9+5im. Son 3 gündür belirtilerim cok hafifledi. Gegirti ara ara devam ediyor. Bulanti kusmalarim cok cok azaldi. sadece sabahlari bulaniyo midem kayniyor gibi. Endiselendim. Normal mi sizce boyle azalması? Doktor randevum var 3 te dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?