2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şimdiden kardeş bilincine ulaşması iyi fikir bence iyi haberlerinizi bekliyorZ

Bende de dünden beri var ama nedir bilinmez bebek desen değil diyolla

Sen ilac baslamamismiydin canim.azalmasi çok normal benimde birden kesildi bulanti

Merhabalar;
Ben en son 7. haftamda doktora gittim. Tekrar ne zaman gideceğimi belirtmedi ben de 12. hafta gibi gitmeyi düşünüyorum ama bir sıkıntı olur mu? ilk aylarda daha mı sık gitmek gerekiyor acaba?
Beni de 2 haftada bir çağırıyor. Ama daha önceden düşüklerim olduğu için kısa süreli çağirdigini söyledi. Eğer dayanabilirsen bekle ama ben hergün bile gidebilirim yani dayanamazdım

Merhabalar;
Ben en son 7. haftamda doktora gittim. Tekrar ne zaman gideceğimi belirtmedi ben de 12. hafta gibi gitmeyi düşünüyorum ama bir sıkıntı olur mu? ilk aylarda daha mı sık gitmek gerekiyor acaba?
canım bence 10. haftada da git bir daha 12 yada 13 te gidersin ikili test için.

benim doktoruma giden arkadaşlarım var kız dedikleri sonradan hep erkek çıktı o yüzden ben hiç sormuyorum sanırım odaben sorana kadar söylemeyecek
Benim doktorumda oğluma hamileligimde 12. Haftafa çok ısrar etmiştim cinsiyetini söylemesi için o da belli olmaz ama kız gibi görünüyor dedi. Sonra 16. Haftada erkek olduğunu öğrendik Bence 16. Haftaya kadar da belli olmayabilir. Ama ikili tarama zamanı ben yine de bu gebeligimde tekrar soracağım

Bende hissediyorum canım 10 haftadan beri bence imkansız değil ☺
Bende aynı şekilde söyledim ama profesör ısrarla olamaz dedi. B3nde 6. Hamileligim kız erkek farketmiyo hepsinde böyle erken hissettim ilk çocuğum hariç tabi. Ama olamaz diyo. Dr eşimin yanında öyle diyince B3nde şimdi hissediyorum diyince haliyle oda sana öyle geliyo diyo.

Merhaba kızlar .doktor kontrolum vardı . 2 li test için gitmiştim doktor degerler gayet iyi dedi burun kemiğini ölçtü ben ikili test yazayım karar sizin yaptırmak isterseniz dedi . bizde yaptırmadık. Değerler çok altında dedi doktor . cinsiyeti için çok ısrar ettim erkekmi yoksa filan dedim oğlum çok erkek kardeşi olsun istiyor . buna erkek diyemem dedi kalkarkende kız bu minnoş ya dedii. Fakat vu haftalarda tam belli olmuyor kızın klitoriside erkek gibi oluyor o yuzden 2 hafta sonra bakalım dedi . bende dedim valla her hafta gelirim söyleyene kadar oda gel gel kapımıc açık dedi . 11+4 tü baktığında normalde 1 ay sonraya randevu veriyor .şimdi 15 gün sonra gel merakını giderelim dedi .bende durumlar böyle .

Anneden iyi mi bilecekler

Başladım ama sadece geceleri bi kez iciyorum
Onlar fayda saglamis olabilir canim. Hemen kotuye yorma. Ah bir hissetsek bu kadar dusunmicaz.
Ben inanin bebegi hic dusunmeye firsat bulamiyorum. Kizimin bağırsak problemi var cok kotu zamanlar geciriyoruz. 8 gun oldu hep tepemde hep agliyor artik sinirlerim hic kaldirmiyor. Uykusuzum, yorgunum.ibsallah bugunleri atlatipta minik melegim icinde heyecanlanacagim zamanlar gelir. Suan icimde sadece 'endise' var :'(

Bu haftalarda cidden benziyormus. Banu çiftçide oyle soyluyor. 14 haftadan sonra netlesiyor diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…