Şimdiden kardeş bilincine ulaşması iyi fikir bence iyi haberlerinizi bekliyorZİnşallah hareketlenmistir şimdi:) Benim son adet tarihine göre bugün 9+6 ama doktorun dediğine göre 10+3 bugün.
Bugün kızımı da yanımda götüreceğim 5 buçuk yaşında. Ve çok merak ediyor . Sizce iyi bir fikir mi ?
Bende de dünden beri var ama nedir bilinmez bebek desen değil diyollaMerhaba arkadaşlar dün doktora gittim 9 haftalik dedi. Bende yaklaşık bi haftadır küçük pitirtilar küçük küçük dalgalanmalar hissediyorum ama doktorum şimdi hissetmen imkansız diyo. Sizde var mı öyle bisey
Sen ilac baslamamismiydin canim.azalmasi çok normal benimde birden kesildi bulantiKızlar günaydın bugün 9+5im. Son 3 gündür belirtilerim cok hafifledi. Gegirti ara ara devam ediyor. Bulanti kusmalarim cok cok azaldi. sadece sabahlari bulaniyo midem kayniyor gibi. Endiselendim. Normal mi sizce boyle azalması? Doktor randevum var 3 te dayanamadim
Merhab, beni doktorum 2 haftada bir çağırdı hep.Merhabalar;
Ben en son 7. haftamda doktora gittim. Tekrar ne zaman gideceğimi belirtmedi ben de 12. hafta gibi gitmeyi düşünüyorum ama bir sıkıntı olur mu? ilk aylarda daha mı sık gitmek gerekiyor acaba?
Beni de 2 haftada bir çağırıyor. Ama daha önceden düşüklerim olduğu için kısa süreli çağirdigini söyledi. Eğer dayanabilirsen bekle ama ben hergün bile gidebilirim yani dayanamazdımMerhabalar;
Ben en son 7. haftamda doktora gittim. Tekrar ne zaman gideceğimi belirtmedi ben de 12. hafta gibi gitmeyi düşünüyorum ama bir sıkıntı olur mu? ilk aylarda daha mı sık gitmek gerekiyor acaba?
canım bence 10. haftada da git bir daha 12 yada 13 te gidersin ikili test için.Merhabalar;
Benim doktorumda oğluma hamileligimde 12. Haftafa çok ısrar etmiştim cinsiyetini söylemesi için o da belli olmaz ama kız gibi görünüyor dedi. Sonra 16. Haftada erkek olduğunu öğrendikbenim doktoruma giden arkadaşlarım var kız dedikleri sonradan hep erkek çıktıo yüzden ben hiç sormuyorum sanırım odaben sorana kadar söylemeyecek
niye göremeyesin tatlım ?4 gun kaldi ikili teste meraktan çatlayacağım. Birde bebeği gorebilecek miyim bilmiyorum devlet oldugu icin
Burdaki hastanede ekran terste oluyo sadece doktor görüyor anca resim verirse ne âlâ :)niye göremeyesin tatlım ?
Başladım ama sadece geceleri bi kez iciyorumSen ilac baslamamismiydin canim.azalmasi çok normal benimde birden kesildi bulanti
aa çok ilginç . Bizim devlettekiler öyle değil . ult görüntüsü verir belkiBurdaki hastanede ekran terste oluyo sadece doktor görüyor anca resim verirse ne âlâ :)
mide bulantısı ilacı mı ? e o zman çok normal azalması . İyidir iyidir merak etme bende bayramdan sonra gidene kadar çatlayacaktım iyi mi diyeBaşladım ama sadece geceleri bi kez iciyorum
Bende aynı şekilde söyledim ama profesör ısrarla olamaz dedi. B3nde 6. Hamileligim kız erkek farketmiyo hepsinde böyle erken hissettim ilk çocuğum hariç tabi. Ama olamaz diyo. Dr eşimin yanında öyle diyince B3nde şimdi hissediyorum diyince haliyle oda sana öyle geliyo diyo.Bende hissediyorum canım 10 haftadan beri bence imkansız değil ☺
Yüzük testi nasıl oluyor acaba?Ben yüzük testi yapmistim kizlar ordada erkek cikmisti
Anneden iyi mi bileceklerBende aynı şekilde söyledim ama profesör ısrarla olamaz dedi. B3nde 6. Hamileligim kız erkek farketmiyo hepsinde böyle erken hissettim ilk çocuğum hariç tabi. Ama olamaz diyo. Dr eşimin yanında öyle diyince B3nde şimdi hissediyorum diyince haliyle oda sana öyle geliyo diyo.
Onlar fayda saglamis olabilir canim. Hemen kotuye yorma. Ah bir hissetsek bu kadar dusunmicaz.Başladım ama sadece geceleri bi kez iciyorum
Bu haftalarda cidden benziyormus. Banu çiftçide oyle soyluyor. 14 haftadan sonra netlesiyor diyor :)Merhaba kızlar .doktor kontrolum vardı . 2 li test için gitmiştim doktor degerler gayet iyi dedi burun kemiğini ölçtü ben ikili test yazayım karar sizin yaptırmak isterseniz dedi . bizde yaptırmadık. Değerler çok altında dedi doktor . cinsiyeti için çok ısrar ettim erkekmi yoksa filan dedim oğlum çok erkek kardeşi olsun istiyor . buna erkek diyemem dedi kalkarkende kız bu minnoş ya dedii. Fakat vu haftalarda tam belli olmuyor kızın klitoriside erkek gibi oluyor o yuzden 2 hafta sonra bakalım dedi . bende dedim valla her hafta gelirim söyleyene kadaroda gel gel kapımıc açık dedi . 11+4 tü baktığında normalde 1 ay sonraya randevu veriyor .şimdi 15 gün sonra gel merakını giderelim dedi .bende durumlar böyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?