- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
Göğüs hassasiyetin varmı canm..benimde o geçti o yüzden tedirginimmBaşladım ama sadece geceleri bi kez iciyorum
14. Hafta da bir daha baktıralım öyleyseBu haftalarda cidden benziyormus. Banu çiftçide oyle soyluyor. 14 haftadan sonra netlesiyor diyor :)
Canim 2017 temmuz annelerinden bir arkadasima bebegi kiz dendi. O da cok sık dra gitmedi, gittiginde de sormadi. 21. Hafta da detayli usg de erkek dediler oglu dogdu14. Hafta da bir daha baktıralım öyleyse
Yanii gelde anlatt. Ne derse desinler biz hissediyoruzAnneden iyi mi bilecekler
Detayliya kadar birsey almamali o zamanCanim 2017 temmuz annelerinden bir arkadasima bebegi kiz dendi. O da cok sık dra gitmedi, gittiginde de sormadi. 21. Hafta da detayli usg de erkek dediler oglu dogduyani detayli usgye kadar cok kaptirmamali
Evet bende hissediyorum insanlara soylemiyorum bile artik cunku kimse inanmiyorYanii gelde anlatt. Ne derse desinler biz hissediyoruz
Var ama ilk haftalar kadar değil hafifledi o daGöğüs hassasiyetin varmı canm..benimde o geçti o yüzden tedirginimm
Oyle canim valla hissetsek kafamiz rahatlayacak. Benim ilk bebeğim ondan da çok heyecan yapiyorum. Allah kimseyi korktuguna ugratmasin insallah. Birazdan giricem doktora bakalim hayirlisiOnlar fayda saglamis olabilir canim. Hemen kotuye yorma. Ah bir hissetsek bu kadar dusunmicaz.
Ben inanin bebegi hic dusunmeye firsat bulamiyorum. Kizimin bağırsak problemi var cok kotu zamanlar geciriyoruz. 8 gun oldu hep tepemde hep agliyor artik sinirlerim hic kaldirmiyor. Uykusuzum, yorgunum.ibsallah bugunleri atlatipta minik melegim icinde heyecanlanacagim zamanlar gelir. Suan icimde sadece 'endise' var :'(
Alyansina bi ip baglayip gobeginin üstünde tutuyorsun. Yuzuk dairesel hareketler yaparsa kiz. Ileri geri giderse erkek oluyormuş. Batil bi inanc tabiYüzük testi nasıl oluyor acaba?
Kız deyip erkek çıkan oluyor genelde bende çok duydumCanim 2017 temmuz annelerinden bir arkadasima bebegi kiz dendi. O da cok sık dra gitmedi, gittiginde de sormadi. 21. Hafta da detayli usg de erkek dediler oglu dogduyani detayli usgye kadar cok kaptirmamali
Ben her kontrolüme kızımla gittim 4 yaşında, çok keyifli oluyor heyecanla dinliyor doktorun söylediklerini.İnşallah hareketlenmistir şimdi:) Benim son adet tarihine göre bugün 9+6 ama doktorun dediğine göre 10+3 bugün.
Bugün kızımı da yanımda götüreceğim 5 buçuk yaşında. Ve çok merak ediyor . Sizce iyi bir fikir mi ?
Bekliyoruz haberlerini :)Oyle canim valla hissetsek kafamiz rahatlayacak. Benim ilk bebeğim ondan da çok heyecan yapiyorum. Allah kimseyi korktuguna ugratmasin insallah. Birazdan giricem doktora bakalim hayirlisi
Çıktım canım çok şükür her şey yolundaydı. Kıpır kıpırdı maşallahBekliyoruz haberlerini :)
Artik vucut hormonlara alisiyor. Benim 3 ay bitmek uzere artik. Birazda rahat edelim. Son 3 ay yine zor olcak zatenÇıktım canım çok şükür her şey yolundaydı. Kıpır kıpırdı maşallahultrason kağıdı alamadım makine vermedi ama demek ki belirtilerin azalması normal. Azalan arkadaşlar varsa stres yapmayin bos yere
Evet dilimde aft çıktı ağzım yüzüm.ucuk icinde ve burnumda da yara var. Yarin dr randevum var soracağım canım neden olurmuşKızlar Bende sürekli ucuk çıkıyor bayramdan beri. Biri iyileşmeden diğeri başlıyor. Ağzım yüzüm yara oldu ilac da kullanamıyorum tabi. Sizde ucun sorunu yaşayan var mi
kızlar en erken cinsiyet ögrenen kaçıncı haftada ögrendi acaba?
Ben dün gittim ama sormayı unuttum. Yazarsan sevinirim canim.Evet dilimde aft çıktı ağzım yüzüm.ucuk icinde ve burnumda da yara var. Yarin dr randevum var soracağım canım neden olurmuş
Biz bir kere gidene kadar sen 3 defa gidiyon kızzÇıktım canım çok şükür her şey yolundaydı. Kıpır kıpırdı maşallahultrason kağıdı alamadım makine vermedi ama demek ki belirtilerin azalması normal. Azalan arkadaşlar varsa stres yapmayin bos yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?