2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oyle canim valla hissetsek kafamiz rahatlayacak. Benim ilk bebeğim ondan da çok heyecan yapiyorum. Allah kimseyi korktuguna ugratmasin insallah. Birazdan giricem doktora bakalim hayirlisi

Canim 2017 temmuz annelerinden bir arkadasima bebegi kiz dendi. O da cok sık dra gitmedi, gittiginde de sormadi. 21. Hafta da detayli usg de erkek dediler oglu dogdu yani detayli usgye kadar cok kaptirmamali
Kız deyip erkek çıkan oluyor genelde bende çok duydum Aman sağlıklı olsunda illaki belli olacak cinsiyeti Haftaya yine gidicem bakalım hala erkek mi sıpam

Ben her kontrolüme kızımla gittim 4 yaşında, çok keyifli oluyor heyecanla dinliyor doktorun söylediklerini.

Artik vucut hormonlara alisiyor. Benim 3 ay bitmek uzere artik. Birazda rahat edelim. Son 3 ay yine zor olcak zaten

Kızlar Bende sürekli ucuk çıkıyor bayramdan beri. Biri iyileşmeden diğeri başlıyor. Ağzım yüzüm yara oldu ilac da kullanamıyorum tabi. Sizde ucun sorunu yaşayan var mi
Evet dilimde aft çıktı ağzım yüzüm.ucuk icinde ve burnumda da yara var. Yarin dr randevum var soracağım canım neden olurmuş

kızlar en erken cinsiyet ögrenen kaçıncı haftada ögrendi acaba?

Ben dun doktora gittim sata gore 9+2 usg 10+1 idi. Doktora sordum kiz gibi simdi degisebiliri 14 te dedi. Eger gercekten kiz ise sasiricem ve dicem yani adam isinin ehliymis. Cnku burada unlu bi doktor gidenler cok memnun☺ kimse usg gostersem %70 erkek %30 kiz diyen var

Bence eger dogru tahminse kemik yapisindan anladi dicem cnku bu haftalarda genital organlar olusumunu tamamlamiyor

Bakalim 4 5 hafta da beklicez

Biz bir kere gidene kadar sen 3 defa gidiyon kızz

Merhaba kızlar ben de bugün doktordan geldim, baya büyümüş benim kuzucuk İkili tarama yaptırdık bugün sonuç 10 gün sonra çıkacak ense kalınlığına normal dedi radyolojideki kadın Bir de şey dedi doktor bacak arasında bir çıkıntı var gibi ama şimdi bişey söylemek için erken Galiba benim sıpa da erkek, ilk baştan beri öyle hissediyordum tabi en önemlisi sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…