- 20 Haziran 2019
- 104
- 74
- 13
- 35
Benimde sağ kolumda uyuşma ve bileğimde ağrı oluşuyor. masaja gittim buz koydum çok çok iyi geldi tavsiye ederimCanımı sıkan da bu aslında. Biraz araştırdım da önce bir ilaç dönemi oluyormuş, sonra fizik tedavi, olmazsa ameliyat ama hiç birini yapamazlar kiBen en iyisi kendi doktoruma gidip sormayı beklemeden bir uzmana goruneyim. Teşekkür ederim
Bende videolarını izledim çok enteresan ama doğru çıktığı söyleniyorAlyansina bi ip baglayip gobeginin üstünde tutuyorsun. Yuzuk dairesel hareketler yaparsa kiz. Ileri geri giderse erkek oluyormuş. Batil bi inanc tabimeraktan yapmistim
Duru AdaKızlar eğer bir kızım daha olursa ismini Ayşe Miray koymak istiyorum çok hoşuma gidiyor sizlerin aklında fikirler varmı
Benim hala fena ağrıyor canım. Dün gittim doktora sordum tekrar olabilir dedi. Bi idrar tahlili yaptır ama istersen yinede sağlık ocağında kum döküyo falan da olabilirsin dediMerhaba, kasik agrilariniz adet olacakmis hissi gecti mi sizde de? Bende mi bir anormallik var merak ediyorum
Oyle vallaBiz bir kere gidene kadar sen 3 defa gidiyon kızz
Bende çok merak ediyorum en son bayramdan önce gördüm minnaklari.fazla mı rahatım bu konuda ☺Oyle vallanapiim anacim pimpiriklendim iyice
biz fazla pimpirikliyiz canımBende çok merak ediyorum en son bayramdan önce gördüm minnaklari.fazla mı rahatım bu konuda ☺
Benimde 15 günde 3. GidişimOyle vallanapiim anacim pimpiriklendim iyice
Doktor hiç çağırmadı mı baya zaman geçmiş. Hatta 2li test zamanı geliyor. Ben testi verdim yine 2 hafta sonra çağırdı. 2-3 haftaya gitmiş oldum. Sonra ki aylarda artık ayda bir olur. Herşeyin yolunda emin olunca doktorlar sık çağırmıyorBen son 7.haftada gördüm kızlar.meraktan çatlıcam
Kalp atısını duyduktan sonra 12.haftada gel dedi canım.pazartesi gidicem bende.Bana da çok uzun geldi zaman aslındaDoktor hiç çağırmadı mı baya zaman geçmiş. Hatta 2li test zamanı geliyor. Ben testi verdim yine 2 hafta sonra çağırdı. 2-3 haftaya gitmiş oldum. Sonra ki aylarda artık ayda bir olur. Herşeyin yolunda emin olunca doktorlar sık çağırmıyor
salı akşam çok şiddetli ağrı ile hastaneye gittim doktor küretaj dedi kabul etmedim yatış yapıldı serum verildi ağrım hafifledi kendi kendine düştü ama ömrümden ömür gitti şimdi hala kanamam çok fazla Elhamdülillah ağrım yok bugün dünde berbat ağrım vardı sen nasıl oldun kanaman geçtimi ben bu bebek işinin üstüne çok düştüm diye düşünüyorum doktorum 3 ay korun sonra devam denemeye dedi ama ben uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum kızım bu yıl birinci sınıfa başlayacak ben bedenen ve ruhen çok yorulduğumu hissediyorum bu kanamadan sonraki ilk reglide spiral taktıracağım 3 sene bebiş yok Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlad versin bu düşük ve ağrı Rabbim af etsin ama beni çok yıprattı sen nasıl oldun bu arada kanaman geçti miSlm canm nasil oldun
Salı vermiştim canım 2 güne çıktı hemenNe kadar zamanda belli oldu testin sonucu. Ben bugün verdim de
Neden bilmem sadece his kız gibi geldi bana
Benim de içime öyle doğuyorNeden bilmem sadece his kız gibi geldi bana ☺
Benm 8. Haftada 2.1 cm demişti ama herkesin farklı olabilir tabi doktor herhangi bişey demediyse endişelenme bencemerhaba kızlar,benim 6. hafta tam ve kese boyutu 17 mm cıktı .büyük mü sizce ?kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?