2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde sağ kolumda uyuşma ve bileğimde ağrı oluşuyor. masaja gittim buz koydum çok çok iyi geldi tavsiye ederim

Alyansina bi ip baglayip gobeginin üstünde tutuyorsun. Yuzuk dairesel hareketler yaparsa kiz. Ileri geri giderse erkek oluyormuş. Batil bi inanc tabimeraktan yapmistim
Bende videolarını izledim çok enteresan ama doğru çıktığı söyleniyor bana bununla bi arkadaşım kaç yaşında evleneceğimi söylemişti doğru çıktı

Merhaba, kasik agrilariniz adet olacakmis hissi gecti mi sizde de? Bende mi bir anormallik var merak ediyorum
Benim hala fena ağrıyor canım. Dün gittim doktora sordum tekrar olabilir dedi. Bi idrar tahlili yaptır ama istersen yinede sağlık ocağında kum döküyo falan da olabilirsin dedi

merhaba kızlar,benim 6. hafta tam ve kese boyutu 17 mm cıktı .büyük mü sizce ?kafama takıldı

Kalp atısını duyduktan sonra 12.haftada gel dedi canım.pazartesi gidicem bende.Bana da çok uzun geldi zaman aslında

kızlar ben yeni üye oldu .benle aynı haftalarda yaklaşık aynı ölçülerde kesesi olan var mı,yardım ederseniz sevinirim.kese büyük gibi endişelendim

Slm canm nasil oldun
salı akşam çok şiddetli ağrı ile hastaneye gittim doktor küretaj dedi kabul etmedim yatış yapıldı serum verildi ağrım hafifledi kendi kendine düştü ama ömrümden ömür gitti şimdi hala kanamam çok fazla Elhamdülillah ağrım yok bugün dünde berbat ağrım vardı sen nasıl oldun kanaman geçtimi ben bu bebek işinin üstüne çok düştüm diye düşünüyorum doktorum 3 ay korun sonra devam denemeye dedi ama ben uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum kızım bu yıl birinci sınıfa başlayacak ben bedenen ve ruhen çok yorulduğumu hissediyorum bu kanamadan sonraki ilk reglide spiral taktıracağım 3 sene bebiş yok Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlad versin bu düşük ve ağrı Rabbim af etsin ama beni çok yıprattı sen nasıl oldun bu arada kanaman geçti mi

Merhaba arkadaşlar. Doktora gittim döndüm bende. Herşey çok yolunda çok şükür bir masallahinizi alırız.
Bizim afacan da bir hafta önden gidiyor. 10+6 haftalık çıktı ölçümlerde. 10 gun sonra ikili test için çağırdı. Bakalım inşallah onu da hepimiz hayırlısı ile atlatiriz varsa cinsiyet tahminlerinizi beklerim kızlar.

Eklentiler

• IMG_20190823_180031.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar iki gün öncesine kadar karnımda akan bir his ve pıt pıtlar oluyordu sırt üstü uzanınca. İkinci gebeliklerde daha erken hissedilir derler de tabi emin olamadım. Ama iki gündür yok, normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…