teşekkürler benimki büyük gibi daha 6. haftada çünkü telaşlandm .doktor bir şey demedi ana bölünme olurmu diye endişeleniyorumBenm 8. Haftada 2.1 cm demişti ama herkesin farklı olabilir tabi doktor herhangi bişey demediyse endişelenme bence
Cok gecmis olsun canm atlatmissin . ben bugun daha iyiim canm. Ikigun once bir parca daha dustu benden sancim yoktu bu sefer ama bel agrim coktu oda gecti cok sukur. Ikinci bebegin mi olacakti canm. Hayirlisi canm rabbimin bir bildigi vardir. Bende 3 ay felan ara verip baslamayi dusunuyorum. Benim yas 35 ilerliyor birazda oyuzden ikinci kizim iki yasinda dogana kadar 3 yas felan olur. Bu sane benim kizimda birininci sinifa basliyacak hamile kalirsamda esim yardmci olur die dusunuyorum yoksa zorlanirim. Herseyin hayirlisi canm. Kacgundur bebek goruyorum bende ruyamda birinde erkek cocugu birinde kiz cocugu o kadar belli etmesemde bilincaltina yerlesiyo sanirimsalı akşam çok şiddetli ağrı ile hastaneye gittim doktor küretaj dedi kabul etmedim yatış yapıldı serum verildi ağrım hafifledi kendi kendine düştü ama ömrümden ömür gitti şimdi hala kanamam çok fazla Elhamdülillah ağrım yok bugün dünde berbat ağrım vardı sen nasıl oldun kanaman geçtimi ben bu bebek işinin üstüne çok düştüm diye düşünüyorum doktorum 3 ay korun sonra devam denemeye dedi ama ben uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum kızım bu yıl birinci sınıfa başlayacak ben bedenen ve ruhen çok yorulduğumu hissediyorum bu kanamadan sonraki ilk reglide spiral taktıracağım 3 sene bebiş yok Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlad versin bu düşük ve ağrı Rabbim af etsin ama beni çok yıprattı sen nasıl oldun bu arada kanaman geçti mi
Banu çiftçi uygulamaya göre 6 haftada bebek 5 mm keseyi bilmiyorum ama o da bebekten büyük olmalı zaten fiziken , normaldir bence endişelenme doktor zaten bir şey olsa söylemez miydimerhaba kızlar,benim 6. hafta tam ve kese boyutu 17 mm cıktı .büyük mü sizce ?kafama takıldı
17 mm 1.7 cmBanu çiftçi uygulamaya göre 6 haftada bebek 5 mm keseyi bilmiyorum ama o da bebekten büyük olmalı zaten fiziken , normaldir bence endişelenme doktor zaten bir şey olsa söylemez miydi
2010 yılında grupta biri 6 haftalık gebelİkte kesenin 15 mm olması gerektiğinin söyledi doktorum yazmış
Hadi gözün aydın canım darısı başımıza13+1 ‘den merhabaCrl:68mm
ense kalınlığı(nt) : 1.3mm
Cinsiyet büyük ihtimal erkek görünüyor
Bende de aft var ve diş telim de var telim yarama batip duruyor 4 gün oldu daha kötüye gidiyorEvet dilimde aft çıktı ağzım yüzüm.ucuk icinde ve burnumda da yara var. Yarin dr randevum var soracağım canım neden olurmuş
Benim 3. gebeliğim 10. Haftadan beri hissediyorum 2. Gebeligimde de erken hissetmiştim 1. Sinde daha geçti . Bence kesinlikle hissediyorumMerhaba arkadaşlar dün doktora gittim 9 haftalik dedi. Bende yaklaşık bi haftadır küçük pitirtilar küçük küçük dalgalanmalar hissediyorum ama doktorum şimdi hissetmen imkansız diyo. Sizde var mı öyle bisey
Toktum.İkili test için kan veren arkadaşlar, karnınız aç mı gittiniz hastaneye? Yarın randevum var.
Öğrenenlerin çoğunluğunun cinsiyeti erkek bebek13+1 ‘den merhaba☺ Crl:68mm
Galiba cogimuzun erkek cikicak:))Öğrenenlerin çoğunluğunun cinsiyeti erkek bebek
Erkekler daha önce belli ediyor kendini. Kızımda 18. Haftaya kadar 4 doktor gezdim cinsiyet içinÖğrenenlerin çoğunluğunun cinsiyeti erkek bebek
Bana kız gibi geldi nub teprisine bakanlara yazsanaKizlar 9 haftalik bebisi bugun gordukcinsiyet yorumlari alabilir miyim?Eki Görüntüle 2301131
Maşalah cnm allah kucağına almayı nasip etsin13+1 ‘den merhabaCrl:68mm
Maşallah13+1 ‘den merhaba☺ Crl:68mm
Görürsun canim ben ilçede olmama rağmen devlet hastanesinde gördüm hemde cinsiyetide öğrendim su anda ultrasona göre 12+4 um ben 12+2 de gösterdi kendini4 gun kaldi ikili teste meraktan çatlayacağım. Birde bebeği gorebilecek miyim bilmiyorum devlet oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?