2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benm 8. Haftada 2.1 cm demişti ama herkesin farklı olabilir tabi doktor herhangi bişey demediyse endişelenme bence
teşekkürler benimki büyük gibi daha 6. haftada çünkü telaşlandm .doktor bir şey demedi ana bölünme olurmu diye endişeleniyorum

Cok gecmis olsun canm atlatmissin . ben bugun daha iyiim canm. Ikigun once bir parca daha dustu benden sancim yoktu bu sefer ama bel agrim coktu oda gecti cok sukur. Ikinci bebegin mi olacakti canm. Hayirlisi canm rabbimin bir bildigi vardir. Bende 3 ay felan ara verip baslamayi dusunuyorum. Benim yas 35 ilerliyor birazda oyuzden ikinci kizim iki yasinda dogana kadar 3 yas felan olur. Bu sane benim kizimda birininci sinifa basliyacak hamile kalirsamda esim yardmci olur die dusunuyorum yoksa zorlanirim. Herseyin hayirlisi canm. Kacgundur bebek goruyorum bende ruyamda birinde erkek cocugu birinde kiz cocugu o kadar belli etmesemde bilincaltina yerlesiyo sanirim

merhaba kızlar,benim 6. hafta tam ve kese boyutu 17 mm cıktı .büyük mü sizce ?kafama takıldı
Banu çiftçi uygulamaya göre 6 haftada bebek 5 mm keseyi bilmiyorum ama o da bebekten büyük olmalı zaten fiziken , normaldir bence endişelenme doktor zaten bir şey olsa söylemez miydi
2010 yılında grupta biri 6 haftalık gebelİkte kesenin 15 mm olması gerektiğinin söyledi doktorum yazmış

17 mm 1.7 cm

Benim 3. gebeliğim 10. Haftadan beri hissediyorum 2. Gebeligimde de erken hissetmiştim 1. Sinde daha geçti . Bence kesinlikle hissediyorum

Kızlar hepinize merhaba, aranıza yeni katılıyorum. Ben de çok şükür ki ilk bebeğime hamileyim
Adet tarihime göre 7 haftalıkken doktora gittiğimde vajinal ultrasonda bebeğin kalp atışlarını ve 6+2 olarak gördük. Yani 5 gün geriden geliyoruz ama doktor bir problem yok geç döllenme olmuştur demişti.

Doktor beni 4 hafta sonra kontrole çağırmıştı henüz gidemedim. Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum aslında. Gebelik takip uygulamasında 11. Haftada ense kalınlığı ölçümü yapılabilir yazıyor.
Hesaplarıma göre pazartesi 10+4 filan görünmesi gerekecek ultrasonda. Ense kalınlığına bakılabilir mi bu haftada yoksa 1 hafta sonra gitmek daha mı mantıklı olur

Tecrübeli hamişlere danışayım dedim. Allah hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun

4 gun kaldi ikili teste meraktan çatlayacağım. Birde bebeği gorebilecek miyim bilmiyorum devlet oldugu icin
Görürsun canim ben ilçede olmama rağmen devlet hastanesinde gördüm hemde cinsiyetide öğrendim su anda ultrasona göre 12+4 um ben 12+2 de gösterdi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…